Skip to main content

16 mai. Kamizaze: Academia Caţavencu apare ilegal

 

Apariţia revistei Academia Caţavencu în condiţiile în care firma a intrat în faliment este ilegală, scrie Kamikaze.

Publicitate

Instanţa a declarat falimentul Academia Caţavencu la 3 mai. Kamikaze scrie că, după declararea falimentului, apariţia revistei Academia Caţavencu este ilegală.

Astăzi, Adunarea Creditorilor Caţavencu S.A se întruneşte pentru a decide “continuarea apariţiei săptămânalului Academia Caţavencu până la finalizarea procedurii de vânzare prin licitaţie publică”.

Potrivit unei sentinţe judecătoreşti publicate de Kamikaze, instanţa dispune “intrarea în faliment, în procedura generală, a debitoarei SC Caţavencu SA. Dizolvă societatea debitoare.” Nu se poate ca o societate dizolvată să editeze o publicaţie, susţine Kamikaze.

Veşti bune din România: Academia Caţavencu apare ilegal şi publică minciuni

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costi Costi
    Haideti, oameni buni, Academia Catavencu v-ar costa doar 150 000 euro! Ar fi pacat sa dispara. Poate isi vor reveni si se vor apropia de valoarea pe care o aveau cu 10 ani in urma.
  • matrix matrix
    unde-i dragoste multa, e loc de ura si mai multa. baietii de la kkz "stie".
    dupa ce ti-ai facut plinu' la buzunare din banii incasati lunar la catavencu si-ai trait pe picior maricel ani de zile din asta, e usor sa umbli cu biblia deontologiei in brate.
    eu va mai citesc kkz-ul dupa ce mai cresteti la minte. dupa greselile de incepatori pe care le-ati facut de cand v-ati lansat si pana acum, nu prea rezulta ca stiti ce faceti. nici macar knd scrieti.
    dar cum putini mai au simtul penibilului, iar a fi catza a devenit o calitate, nu ma mira nimic.
    ps. iar pt cei de la kkz care "are si blog", undeva in headerul cuiva, ar trebui pusa o virgula. nu de alta, dar lipseste de prea mult timp. poate biblia are o pagina lipsa fix la capitolul asta.
  • Vlad Vlad
    Eu cred ca toti sunteti penibili.
  • zugu zugu
    Nu credeam ca voi ajunge sa vad atata ura, exhibata atat de public. Chiar nimeni nu e constient ca prin astfel de manifestari va pierdeti si bruma de demnitate ramasa? Nu mai aveti nici un pic de decenta?
  • Alexandru Cautis Alexandru Cautis
    @skidrock
    mersi pentru comentariul sincer si de bun simt.
    as vrea sa-ti spun ceva ce am povestit de la bun inceput, din momentul "rupturii" noastre: Noi, baietii care am vrut sa facem o revista in care sa nu-si bage coada Vintu, Basescu, Ponta, Antonescu, Voiculescu etc. sau orice alt dubios, le-am propus tuturor celor care erau la Catavencu sa viona cu noi (mai putin lui Morar, despre care stiam ca se muta in Franta, pe vremea aia voia sa-si ia casa acolo, nu si serviciu de consul, asta s-a aflat mai tirziu). Personal l-am rugat pe Bușcu sa-si aminteasca cum era cind face
  • Ion Ion
    Eu am inteles din discutia de mai sus in tara asta ca daca am gura mare pot sa incalc legile . Cind l-am vazut pe Vadim facind asta am zis ca e el nebun . Stia nebunul ceva .
  • ElCucui ElCucui
    Solicitate de AJOFM-uri, subordonate MM. Mai corect.
  • ElCucui ElCucui
    Bravo, Căutiș! Cuminte, băiatu'! Pentru exemplificare, vă recomand să cumpărați Kamikaze de săptămâna asta, unde o să găsiți un articol despre cele șasă mașini 4x4, minim 150-170cp, senzori de parcare, degivrare parbriz etc (adică nu cumva Duster!) solicitate de Ministerul Muncii și Solidarității cu Industria Auto Mondială pentru o mai bună ocupare a forței de muncă. Numai piele n-au cerut! Autor - Silviu Apostol.
    P.S. Eu dau vocea la spotul radio pe tema asta.
  • Alexandru Căutiș Alexandru Căutiș
    @skidrock
    Îmi cer scuze că trebuie să suporți acest schimb de replici. Ai dreptate. Dar cum nu ne mai scriem pe mail întrre noi și nici la telefon nu mai răspundem unii dintre noi, care ne dăm altfel "curajoși", a trebuit să recurg la această formulă de dialog în public.
    Mă bucur că ți-a plăcut Manifestul din Kamikaze. Aia contează pînă la urmă, nu faptul că le dăm peste nas, în comentarii pe net, unor ratați.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    E rîndul lui Florin, văd.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Click pe numele meu. Eu te cunosc de cînd eram colegi de facultate.
  • Alexandru Căutiș Alexandru Căutiș
    Florin Iaru, laș ești tu, că ai stat lîngă un mitoman ca Bușcu, de frică să-ți croiești alt drum. Ai curajul sau ai avut vreodată curajul să-i spui în față că te-a tras pe sfoară, deși o știi prea bine? Eu i-am spus în față ce cred despre el, nu acum, atunci, înainte cu mult de plecare, și i-am prezis că dacă nu se va schimba rapid va îmbătrîni urît. Ca și tine de altfel. Faci pe prostu'? Că cică datorăm noi lu' Cațavencu nu știu ce confort material. De ce nu spui că a trebuit să avem încă un job ca să supraviețuim cu salariile de mizerie de la Cațavencu (noi, nu Bușcu, care încasa dublul salariului, printr-o șmecherie)? De ce nu spui, curajosule, cine făcea revista aia de ani de zile? O făcea Bușcu? O făcea Moțoc? Ce lucruri memorabile publicaseră sau au publicat în Cațavencu în ultimii zece ani actualii tăi colegi? Spune, curajosule! Eu am cu ce să mă laud, așa laș și cu nivel discutabil cum v-a plăcut vouă să spuneți. Ați avut în ultimul an vreo anchetă preluată de presă la nivel național? O anchetă despre PDL, desigur, că văd că vă dați presa liberă... Curajosule, Kamikaze, ăla despre care tu-ți permiți să insinuezi că e cu Puterea, a avut așa ceva, și nu una și fix despre pedeliști din Guvern.
    Nu te mai da curajos. sînteți niște insinuanți penibili, asta ați fost și înainte, și acum. Presa se face cu articole tari, nu doar cu ifose de "curajoși", "împotriva puterii." Ați perorat la infinit pe ideea că nu e bine că s-au redus salariile bugetarilor și pensiile. Mare curaj, sînteți unici! Nu mai toca vorbe nimeni pe tema asta, decît voi! Bine că ați zis voi că nu e bine cînd se reduc salariile, că nu se prindea altcineva. Ați mizat pe nemulțumirea masei, sperînd să vindeți revista mai bine, mai multor cititori nervoși. Dar cînd ți-a scăzut Vîntu salariul cu 30%, curajosule, ai protestat?
    Ești penibil, Iaru, mi-e silă de voi, ați ajuns niște epave morale. Voi nu sînteți concurența noastră, sînteți niște nocivi care v-ați otrăvit singuri mințile încercînd să amețiți și mai tare niște oameni luați de valul enervării publice.
  • nedormitul nedormitul
    @florin iaru
    1. îmi permit să consider etichetele de tipul portocaliu, liberalism sălbatic, nesomn, lipsa rațiunii, etc. niște insulte - de fapt, niște mîrlănii - și atît. nu argumente.
    2. cred că prin 90 și un pic, cînd am început să citesc cațavencu, unii din actualii redactori de acolo își ștergeau năsucurile cu genunchiul. dar nu vîrsta e criteriul, să fim serioși. știu foarte bine ce era cațavencu acum 15 ani și în ce mocirlă se scaldă acum.
    2. în încercarea concurenței de a închide gura face parte și scoaterea kamikaze de pe tarabe, cînd s-a deschis? dar citările fără sursă? dar alte nenumărate şicane?
    2 bis. 0,01% sau 0,000001% sau 99,99% sînt creditori. cînd îi datorezi cuiva bani și nu vrei să i-i dai înapoi, pentru mine e tot un drac. dacă cei trei ziariști de la kamikaze sînt pe lista creditorilor au dreptul să-și ceară banii, pînă la ultimul sfanț. așa că dați-mi voie să cred ce decide instanța, nu ce-mi spune florin iaru pe un blog.
    3. eu mă pricep. și dacă o sentință e nedreaptă, tot sentință se cheamă. și dacă legea în baza căreia s-a dat o sentință e nedreaptă, tot sentință se cheamă. hai să vă zic cum cred eu că s-a întîmplat: cel mai mare creditor, realitatea, are cele mai multe voturi în adunarea creditorilor, deci dacă realitatea spune că viitorul cumpărător al brandului cațavencu trebuie să aibă experiență de 3 ani în jurnalism, atunci ceilalți trebuie să se supună votului. chiar dacă anaf are legal prioritate în recuperarea creanțelor, nu poate hotărî în fața celorlalți creditori. e o aberație. în fond, trebuie să conteze prețul obținut, nu cine cumpără (ne bîntuie obsesia lui bușcu cu "cine ești tu oare" :D ). fac o speculație, că aveți deja un cumpărător în mînecă, dispus să plătească chiar și 10-20 de mii de euro în plus, în caz că ar vrea cineva să strice socotelile. m-aș bucura ca acel cumpărător din mînecă să fie felix. m-aș tăvăli pe jos de rîs dacă ar fi frații păunescu.
    4. cațavencu nu e numai un brand. e mai mult de atît. să zicem că fac ce fac din spirit civic. decît să fie siluit pe toate găurile de niște nemernici, mai bine mort. și NU, NU ÎNCASEZ NIMIC DIN ASTA!!! gata cu insinuările mizerabile!
    5. oamenii ăia nu au fost dați afară de borțea, prisacariu și căutiș. vechea redacţie înseamnă fostul senat condus, printre alții, de buşcu şi vulpe. dacă ei acceptă să lingă mîna care i-a lovit, să fie sănătoşi. apropo, ivanciuc este de o mie de ori mai talentat decît buşcu. în topul personal, e cel mai bun condei din țara asta. mare păcat!
    6. sînt pline bisericile de babe care se închină blestemînd, deochind și afurisind în numele Domnului şi al moralităţii. recunosc stilul. parcă nu era vorba de moralitate, ci de bani. capitalismul e nedrept. și eu am pierdut cîteva mii de euro din cauza crizei, dar n-am făcut circ.
    uitați cum stă treaba în capitalism: eu vin potcovar la un jupîn și mă tocmesc cu el să potcovesc caii pentru trei galbeni pe săptămînă. batem palma şi sîntem mulţumiţi. jupînul mă învaţă cum se face potcoava, cum tragi de foale, cum leg calul, etc., dar mă învaţă şi să nu curăţ copita ca lumea, să nu pierd vremea, să pun şi potcoava strîmbă, că mulţi vede puţini pricepe, să bat un cui mai puţin, că E scumpe. cînd, sătul de atîta rabat, m-am certat cu jupînul și am plecat, raporturile contractuale s-au rupt. eu îi dau jupînului barosul și cheia de la fierărie, iar el îmi dă ultimii bani pe care mi-i datorează. business şi-atît. am dreptul să îmi deschid potcovăria mea și să îl arăt pe fostul jupîn cu deștul. e spre binele clientului. degeaba se plînge fostul jupîn la crîşmă că sînt clevetitor şi lacom, nu există nici o lege împotriva clevetirii şi a lăcomiei. client awareness şi revenue maximisation sună mai bine?
  • skidrock skidrock
    citesc si nu imi vine sa cred cat de fraieri puteti sa fi-ti(citeste stupizi). sunteti ca mosii aia doi care nu isi mai vorbesc de cinzeci de ani desi doar ei doi mai stiu o limba ce dispare.

    pe noi ne doare in spate de porcariile politice pe care sunteti obligati sa le publicati. NU AVEM CE CITI, NU AVEM DE UNDE SA NE INFORMAM in tara asta asa ca le cumparam pe amandoua. si de obicei le deschidem de la ultima pagina spre prima.

    aveam mai multa incredere in voi ca nu o sa ajungeti sa va porcaiti. speram eu asa in secret ca split-ul o sa insemne un plus de informatie si ca o sa loviti la foc incrucisat. ""filele din isteria neamului"" de exemplu ar trebui publicate in manual si studiate in scoli. Manifestul de saptamina trecuta ar trebui printat 6x3 m si pus in piete sa il citeasca si bunicii, daca ar fi dupa mine.
    in schimb se pare ca anticiiau dreptate:
    divide et impera...
  • Ion Ion
    Propun sa se continue discutia despre moralitate in mass-media dupa ce Academia Catavencu reintra in legalitate. Pina atunci ce e de vorbit ? E reactia tipic romaneasca a hotului prins cu mina-n geanta ..

Trimite un comentariu

sus