Skip to main content

31 mai: TVR: Contractul Rodicăi Culcer este valabil până la 30 iunie 2011

 

Rodica Culcer va mai conduce Direcţia Emisiuni Informative şi Sport din TVR până la 30 iunie 2011, dată până la care conducerea Televiziunii Române va analiza "cele mai bune opţiuni" privind activitatea acestei Direcţii, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii TVR.

Publicitate

Întrebaţi până când va conduce Rodica Culcer Direcţia Emisiuni Informative şi Sport din TVR, în condiţiile în care ea împlineşte luni vârsta legală de pensionare, reprezentanţii Televiziunii Publice au răspuns: "Contractul doamnei Rodica Culcer e valabil până la 30.06.2011".
TVR: Contractul Rodicăi Culcer este valabil până la 30 iunie 2011

Valoarea pietei de publicitate online in Romania a atins anul trecut 86,05 milioane de RON (20,4 milioane euro, la un curs mediu anual de 4,2099 RON/euro), notează HotNews şi Wall-Street.ro, care citează ultima editei a Romanian Online Advertising Study, realizat de IAB Romania si PwC Romania.

ROADS arata ca veniturile lunare din ultimele trei luni ale lui 2010 au depasit pragul de 8 milioane de lei/luna si au reprezentat aproape 60% din totalul veniturilor inregistrate in semestrul al doilea (43,99 milioane RON).

"Nu constatam o competitie prea mare pentru banii investitorilor. Concurenta pe pietele internationale se face simtita, pentru noi, preponderent in tari care au apartinut fostei Uniuni Sovietice", spune, pentru HotNews.ro, Andrei Sebrant, director pentru marketing de produse la Yandex, compania rusa care opereaza cel mai mare motor de cautare din Rusia,Yandex.ru.

Yandex a lansat, luna aceasta, o oferta publica initiala pe Nasdaq, prin care a strans 1,3 miliarde de dolari si care este considerata cea mai mare din domeniul tehnologiei, de cand Google s-a listat la bursa in urma cu circa sapte ani.

Andrei Sebrant vorbeste, pentru HotNews.ro, despre motivele pentru care companiile locale de Internet si tehnologie au succes in Rusia si despre cum abordeaza compania alte piete, unde, crede el, "dintre produsele, noastre search-ul are cel mai mare potential".
Andrei Sebrant, Yandex: Cum a crescut piata rusa de publicitate online cu 40% in 2010

După ce în urmă cu câteva zile coprezentatorul talk show-ului "Razii de noapte", Radu Banciu declara că Mihaela Rădulescu este "o analfabetă, făcută din acelaşi aluat cu Monica Gabor", fosta vedetă a Antenei 1 i-a răspuns lui Banciu în cadrul emisiunii lui Adrian Artene, de pe postul B1, scrie Evenimentul Zilei.

"Domnul cu pricina a spus că sunt analfabetă.Dacă spunea că sunt agramată era, pe undeva, mai îndreptăţit, să zicem. Poate avea omul nişte argumente, era mai pregătit, mai calificat. Mulţumită experienţei de până acum, am învăţat că fiecare om care devine brusc celebru şi atacă o persoană mai cunoscută decât el nu trebuie şi neapărat băgat în seamă. Pe undeva, mi-e milă de astfel de personaje pentru că dorinţa lor de a deveni aşa, pocnind din degete, celebri, doar pentru că au atacat o persoană cunoscută, trebuie undeva să aibă şi o bază şi ei trebuie, nu-i aşa, să-şi câştige credibilitate", a declarat Mihaela Rădulescu.
Mihaela Rădulescu: "Radu Banciu, un măscărici, un amator de celebritate"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aura aura
    Rodica Culcer sa se duca la cotroceni,acolo este buna de pupat pe Basescu.

Trimite un comentariu

sus