Skip to main content

Gratuitul Adevărul de seară dispare de la 1 iunie. Adevărul absoarbe redacţiile regionale

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Sabin Orcan, redactor şef, spune că Adevărul de Seară va continua să existe, dar "sub o altă formă", "într-o altă formulă, complet nouă". Poziţia lui, în articol.

Gratuitul Adevărul de seară îşi încetează apariţia ca ziar de sine stătător de la 1 iunie.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, şefii redacţiilor locale au fost deja informaţi de decizia conducerii grupului Adevărul Holding de a renunţa la Adevărul de seară de la 1 iunie.

Ce se va întâmpla cu redacţiile Adevărul de seară, în continuare:

  • Redacţiile care se ocupau de Adevărul de seară vor lucra pentru Adevărul, care va avea câteva ediţii regionale.
  • Informaţiile locale vor fi inserate într-un caiet al fiecărei ediţii regionale Adevărul (aproximativ 10 ediţii regionale).
  • Redacţiile nu vor fi restructurate.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, tot de la 1 iunie, Adevărul va renunţa şi la ediţia de duminică.

Despre subiect a scris şi Mihnea Măruţă. Acesta notează, pe blogul său, că fiecare dintre echipele Adevărul de seară urmează să realizeze şi un săptămânal plătit. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, săptămânalul se va numi Adevărul de Seară.

Adevărul de seară este al doilea proiect gratuit la care se renunţă în ultimii doi ani. În februarie 2009, Ringier a decis să închidă gratuitul Compact, care apărea în Bucureşti, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Ideea unor măsuri la Adevărul de seară nu este nouă. În urmă cu un an, Peter Imre, director general Adevărul Holding, declara pentru paginademedia.ro că nu exclude trecerea gratuitului la o formulă cu plată.

Sabin Orcan, redactor şef, spune că Adevărul de Seară va continua să existe, dar "sub o altă formă", "într-o altă formulă".

Sabin Orcan, pentru paginademedia.ro:

"Adevărul de Seară, ca publicaţie de sine stătătoare nu se va închide de la 1 iunie 2011. Formula nouă, felul în care va apărea va fi comunicată în scurt timp în mod oficial."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F.O.C.A F.O.C.A
    1 aprilie 2010...DP: "Adevarul de seara NU se va inchide" era raspunsul la o intrebare de-a lui Isaila...restul e cancan...
  • touretul touretul
    deci au esuat. nici nu e de mirare. cu management-ul pe care îl aveau si sistemul clientelar de promovare si politica editoriala cu o pagina de stiri locale calai si reincalzite si restul rahaturi de pe national... de pomina a fost cand au achizitionat imprimante cu scanner si fax pentru toate redactiile din tara, doar ca un coordonator de redactie sa descopere, dupa ce a consultat site-ul producatorului, ca nu puteau imprima nimic cu ele, pentru ca de fapt nu erau imprimante.
    sistemul lor ar fi putut sa bata orice agentie de presa din tara. diletantismul conducerii insa si angajarea slugoilor mediocri dar supusi a dus la acest deznodamant. bafta cu saptamanalele. sa le vedem si pe astea in dinti.
  • Adrian Adrian
    Suna a faliment; vor disparea cozile de pensionari care asteptau ziarul la metrou :)))

Trimite un comentariu

sus