Skip to main content

De ziua presei: Instanţa a discutat falimentul Academiei Caţavencu

 

Astăzi, de ziua presei, instanţa a discutat falimentul Academiei Caţavencu. Urmează să se pronunţe oficial mâine, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Ion Popescu, administratorul judiciar al Caţavencu SA.

Publicitate

De mai bine de un an de zile compania este în insolvenţă, aştept să mă sune avocatul, dar am înţeles că toţi creditorii s-au pus de acord asupra falimentului”, a declarat Doru Buşcu, directorul editorial al Academiei Caţavencu, pentru paginademedia.ro.

Doru Buşcu a mai spus că acest lucru nu va afecta apariţia revistei de satiră.

Revista va ieşi în continuare, aşteptăm ca creditorii să stabilească când va avea loc licitaţia în care se va vinde şi marca Caţavencu.

Carmen Andronache, paginademedia.ro: Aşa cum este falimentară, revista Caţavencu este parte a deal-ului cu Elan Schwartzenberg?

Doru Buşcu: Este o companie separată, care nu are nicio legătură. Dar Realitatea este într-adevăr cel mai mare creditor, noi suntem însă la un capăt de lume, scoatem revista şi purtăm în spinare datoriile a 10 publicaţii care s-au desfiinţat.

Ion Popescu, administratorul judiciar Caţavencu SA, pentru paginademedia.ro:

"Este adevărat, instanţa a discutat astăzi propunerea administratorului de a declara falimentul Caţavencu SA. Mâine urmează să se pronunţe. Bănuiesc că nu o să se amâne această pronunţare."

Sursa foto: Jurnalul.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nae Nae
    Acum ceva ani, cand Buscu si colegii lui de la Catavencu au vandut din actiuni, pe bani buni (nu conteaza cui, parca lui Vantu) toate erau bune si ok... Acum, dupa ce s-au imburghezit, care cu afaceri, care fost guvernator al Deltei, care cu emisiune TV, se duse dr***lui revista! Pacat, chiar daca n-o mai citesc de prin 2004, nu pot sa nu recunosc ca mi-a bucurat anii adolescentei.
  • doe70 doe70
    Am înțeles că Ion Popescu e administrator judiciar. Doru Bușcu "Doruleț" în ce calitate oficială face declarația de mai sus ? E și el administrator ? "Revista va ieși în continuare " e decizie administrativa și înseamnă premeditare.. S-o plictisi SOV singur acolo unde e!
  • Nico Nico
    Nici o societate in faliment nu poate desfasura activitati comerciale. In speta daca editorul este in faliment revista va fi inchisa pina la vinzarea marcii. Dar o infractiune economica in plus chiar nu mai conteaza.

Trimite un comentariu

sus