Skip to main content

Elan Schwartzenberg la B1 TV: Cu Răduleasca aş putea să susţin toată televiziunea

 

"Cred că dacă aş convinge-o pe Răduleasca să facă o emisiune duminica, de la 3 la 6, doar din acea emisiune pot să susţin toată televiziunea", a declarat Elan Schwarzenberg a declarat, în această seară, în emisiunea lui Robert Turcescu, de la B1 TV. De altfel, Elan se referea la fosta soţie numind-o "Răduleasca".

Publicitate

Noul proprietar de la RealitateaTV a mai spus că în momentul de faţă Sorin Ovidiu Vîntu nu mai are nicio variantă să cumpere înapoi postul Realitatea TV.

Ce a mai spus noul proprietar al realitatea în emsiunea de pe B1 TV?

Întrebat dacă documentul de proprietate pe care l-a semnat îi lasă lui Sorin Ovidiu Vîntu posibilitatea să cumpere înapoi postul de ştiri, Elan Schwartzenberg a mai spus “hârtia suportă orice”.

"Managerul dacă îmi dă performanţă maximă eu o să continui contractul de management, doresc sa-i dau şi mai multă libertate, el avea nişte frecuşuri cu fostul proprietar.

Daca nu îmi dă această performanţă, placă acasă. Contractele sunt facute sa fie respectate."

"Eu cred ca au avut niste prob personale (Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă – n.r.), care au ieşit din sfera jurnalismului şi din zona afacerilor."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • profesor profesor
    Cred ca bietul Elan a ramas ancorat in trecut ... emisiunile Raduleascai par aztazi ... desuete si expirate. Sclifoselile si smiorcaielile ei apartin altei epoci a televiziunii ... publicul e satul de d/alde Raduleasca.
  • ana ana
    daaaaaa...ea face toti banii din lume; mai lasa-ne cu raduleasca, ca vorbeste tot timpul de parca are nasul infundat
  • Lory Lory
    Era vorna de B1,nu de Realitatea! E un om de actiune si avem incredere ca ce face este bine...lasa-l pe Dani,saracul,el e indragostit!
  • FuriousWordPressRipper FuriousWordPressRipper
    Cred ca mai degraba ar trebui sa il convinga pe Dani sa o i-o mai lase o tura. Pe bani, desigur, pentru ca Realitatea este un post serios si plateste bine daca prestezi bine.

Trimite un comentariu

sus