Skip to main content

VIDEO. Elan Schwartzenberg, în direct la Turcescu: sunt acţionar şi la B1!

 

Noul proprietar al Realitatea TV, Elan Schwartzenberg şi-a recunoscut în direct la talk-show-ul lui Robert Turcescu calitatea de acţionar şi la B1 TV! Elan Schwartzenberg a declarat într-o intervenţie telefonică la emisiunea lui Robert Turcescu şi Ion Cristoiu, Evenimentul Zilei, că el este asociat al postului B1 TV.

Publicitate

Nu intervin niciodata nici măcar în posturile în care sunt asociat, habar nu aţi avut până acum că eu sunt asociat la acest post de televiziune. (...) Puteţi verifica cu domnul Oancea şi cu domnul Bobby Păunescu că am acţiuni aici (la B1 TV, not. red)”, a spus noul proprietar al Realitatea TV, care a anunţat chiar azi că a cumpărat postul de ştiri de la copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Elan Schwartzenberg, în direct la emisiunea lui Robert Turcescu

Acţionariatul B1 TV, în continuare:

Declaraţia a fost făcută în contextul în care în studioul postului B1 TV se vorbea despre faptul că Elan Schwartzenberg nu a mai apărut la postul Realitatea TV, aşa cum a promis în conferinţa de presă de astăzi la care au participat şi copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu. În direct, prin telefon, Schwartzenberg a declarat, la emisiunea lui Robert Turcescu (B1 TV) că producătoarea emisiunii de pe Realitatea TV l-a sunat cu 20 de minute înainte de emisiune să îi spună că prezenţa lui în emisiune „nu este oportună”.

Ion Cristoiu şi Robert Turcescu s-au arătat surprinşi de afirmaţia lui Elan Schwartzenberg că este acţionar la B1 TV.

Robert Turcescu l-a invitat pe Elan Schwartzenberg să vină în platou într-o emisiune viitoare. “Ar trebui să veniti la emisiune că noi nu ne schimbăm orarul”, a spus Turcescu.

După intervenţia în direct prin telefon a lui Elan Schwartzenberg, Ion Cristoiu, unul dintre realizatorii emisiunii de pe B1 TV, a izbucnit:

"Poate să vină şi mâine seară, e şmecher, el e cârnăţar ca şi Sebastian Ghiţă care a recunoscut că a greşit, un cârnăţar care a intra în presă. În momentul în care ai intrat noi nu suntem slugile nici dpmnului Vîntu şi nici ale domnului Ghiţă, noi l-am sunat să ne explice dacă o producătoare poate să-l sună şi să anuleze invitaţia la o emisiune.”

Acţionariatul B1 se pierde în firme

După datele de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, jumătate din acţiunile B1 sunt ale lui Sorin Oancea. Cealaltă este deţinută de News Television, al cărei acţionariat este mult mai stufos.

Acţionariatul B1 TV (sursa: CNA)

Deţinatoarea licenţei audiovizuale este societatea B1 TV CHANNEL SRL, ai carei asociati sunt:

  • News Television (Romania) SRL – 50% si Oancea Sorin – 50%

Asociatii News Television (Romania) SRL:

  • Dac Air SA – 54.571%
  • Pavo SA – 22.571%
  • Brazen Limited Liability Company (SUA) – 13.1794%
  • TV Romania BV (Olanda) – 9.6786%.

Actionarii Dac Air SA:

  • World Capital NY Corporation (SUA) – 88%
  • Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului – 8%
  • Iri Capital SA – 3%
  • Eastern European Consultant SRL – 0.6%
  • Petrogec SRL – 0.4%.

Actionarii Pavo SA:

  • City Business Center SRL – 51%
  • Olinvest SRL (asociat unic Ciobanu Constantin) – 49%.

Asociatii City Business Center SRL:

  • D&D Accept Consulting SRL – 99.9921%
  • Eastern European Consultant SRL – 0.0079%.

Asociat unic al D&D Accept Consulting SRL este Olferryboat SA. Actionarii Olferryboat SA:

  • Centrul de Afaceri Bucureşti SRL (asociat unic Paunescu Gheorghe Constantin) – 99.9%
  • Ghita Oana – 0.1%.

Asociatii Eastern European Consultant SRL:

  • Finmacht SA – 96.25%
  • Olinvest SRL (asociat unic Ciobanu Constantin) – 3.5%
  • Publisis Consult SRL (asociat unic Cristescu Polyana Daniela Luminita) – 0.25%

Foto: Laurenţiu Obae

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    imi pare rau, dar dupa ce am vazut inregistrarea, TURCESCU NU A FOST DELOC SUPRINS DE ANULTUL LUI ELAN. turcescu spune: "da, e foarte bine", dupa ce elan zice ca e actionar la b1. singurii care sunt surprinsi sunt cristoriu si chiriac. chiariac chiar ii cere lui elan confirmarea.
  • Senzationescu' Senzationescu'
    Distinsul (chipurile) Andrei Badin este un megaloman prin definitie si n-o sa-si vada niciodata de lungul nasului.
  • Marian Marian
    Sunt curios care era parerea ta cand era la Antena 3? Cand iti spala creierii acolo era bun, nu-i asa?
    Mi-e sila!
  • doh! doh!
    badin si ziaristul experimentat...cautati articolele despre badin ca sa vedeti cum a devenit asa doxa de presa. pana nu pune mana pe gramatica poate sa stea si-n cap.dupa aia sa invete sa nu mai vorbeasca cu atata lipsa de bun simt peste toti. dupa aia sa invete sa nu se mai dea asa rotund pe facebook caci in realitate doar fizic e. si lista continua
  • LABE UNU LABE UNU
    Partidul Basescu Romania! Cantarea Comaniei LaBe 1 TV! Realizatori toti debilii si ratatii aruncati din alte televiziuni. Corect LaBe 1 creste inced dar sigur- la capitolul datorii:)
  • Oana Stratula Oana Stratula
    Carla Giaca este intr-adevar prezentatorul, nu este complicat sa observi acest lucru.Este obligatoriu ca la inceput, gazda sa faca introducerea.Andrei Badin este o extensie.Nu sunt de acord cu tine legat de aspectul numarul 2 deoarece el este totusi un om experimentat, ziarist experimentat si nu cred ca de frica nu-l invita pe Schwartzenberg in emisiune(asta bineinteles daca depinde de el si nu de altii) Asta este o adnotare pentru toti cei care nu cunosc procedurile din tv.
  • Horea Horea
    @ana
    Producatoarele NU prea se dau afara. Nu orcine poate fi producator.
    Pipiţe sau prezentatoare se gasesc pe toate drumurile.
    Experienta se castiga dupa multi ani de exersare in domeniu!
  • FuriousWordPressRipper FuriousWordPressRipper
    B1Tv, este un post vandut. A fost vandut lui Oanacea si lui Schwartzenberg. Nimic nu va mai fi din tot ce afost, iar B1 dovedeste cu prisosinta ca nici Cristoiu si nici Turcescu, nici macar impreuna, nu vor putea umple golul imens lasat de Radu Moraru.
  • Ochiul si Timpanul on line Ochiul si Timpanul on line
    Badin Andrei comenteaza pe Facebook ca poate fi Elan Schwartzenberg patron la B1 pana n-o mai putea, ca la emisiunea(LUI?????)nu calca in veci!
    1-emisiunea nu pare a fi a lui, ci a Carlei Giaca[(cea care face introducerea, prezentarea subiectelor cat si a invitatilor(printre care si colegul ei, Badin)]
    2-recunoasterea in sine a unor valori superioare, carora nu le poate face fata ca si interlocutori,il face sa isi piarda curajul de a-l invita in emisiune.Sa vedem daca si Carla Giaca este de acord cu aceasta parere, ca pana una-alta se pare ca ea are painea si cutitul, chiar daca unii dintre cititori nu sunt de acord.Nu ca as dori eu nespus de mult sa-l vad la tv!
    Sunt multe de spus si sigur ca Elan Schwartzenberg ar putea spuna lucruri nestiute de Badin, chiar cu istoricul lui de atoatecunoscator vechi.
    Ce sa mai zic, are Badin emisiune acum.........!
  • Marian Marian
    Banuiesc ca iti speli creierii pe la Antene si Realitatea. Numai ca posturile tale scumpe si dragi, pline de pseudo-jurnalisti pierd lunar zeci de mii de telespectatori. Nu m-ar mira daca in luna Aprilie Realitatea nu a ajuns pe locul 9-10 in Prime Time iar Antena 3 pe 7-8! In timp ce B1TV urca incet, dar sigur...
  • 1q 1q
    “Ar trebui să veniti la emisiune că noi nu ne schimbăm orarul”
    observ cu durere ca acuzativul moare. turcescu nu are nicio treaba cu gramatica,nicio mirare, limbaj de marlan.
    de dimineata am citit in cancan un titlul de genul :"Şi-a luat gâtul că nu mai putea să lucreze pământul!"
    din nou,observati cum acuzativul a disparut complet. e asa greu sa spui "PENTRU ca noi nu ne schimbam orarul !"?
  • ana ana
    nu inteleg? cum o simpla producatoare isi permite sa il sune pe patronul trustului la care ea este angajata si sa ii anuleze o aparitie publica pe care acesta o anuntase?
    ca emisiunea ei o fi facand si audienta? ar trebui data afara!
  • kali kali
    O fi si Schwartzenberg bagat prin offshore-urile alea. Ce increngatura naibii! Se stia ca OTV e fratele mai mic al Realitatea TV, ca au actionari comuni. Acum aflam ca si B1 TV se inrudeste cu Realitatea. Si poate, cine stie, chiar si cu Antenele lui Voiculescu, ca tot au luat o gramada de oameni de acolo. Azi-maine cine stie ce mai aflam...

Trimite un comentariu

sus