Skip to main content

Evenimentul zilei, noua structură a editorilor

 

Noi şefi de secţie la Evenimentul zilei, după plecările de săptămâna trecută. Printre aceştia: Florin Ciornei (Politic), Alexandra Olivotto (Showbiz) şi Magda Spiridon (Eveniment/Reporteri speciali).

Publicitate

Săptămâna trecută, aproximativ 20 ziarişti dintr-un total de aproximativ 50 au plecat de la Evenimentul Zilei.

Lista editorilor, în continuare:

Florin Ciornei – Politic
Daniel Conţescu - Sport
Magda Spiridon – Eveniment/Reporteri speciali
Geta Roman – Social
Alexandra Olivotto – Showbiz/Cultură
Dan Stancu – Externe
Alexandra Dordea - Şef Newsroom
Silviu Sergiu, Gabriel Gachi, Mircea Marian – Seniori editori

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, conducerea ziarului încearcă să îi readucă la cotidian pe câţiva dintre cei care au plecat săptămâna trecută.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tara lui serbanica tara lui serbanica
    da, asa am auzit si eu..ca acum, evz, evcident sub coordonarea lui serbanica incearca prin orice, al limita legalitatii, sa evite sa le mai de salariile celor care si-au dat demisia. in plus, refuza sa le plateasca zilele de concediu..asa cum spune legea...
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vlad Odobescu rămâne.
  • daniela daniela
    ia spune petrisoare, pe cine vrea sa aduca inapoi, ca eu am auzit ca vor sa ii tzepuiasca pe aia de au plecat, sa nu le mai dea banii?
  • Rindeaua vesela Rindeaua vesela
    Mai, Claudiu Serban este prostul prostilor. Cum sa-l faci sef pe Florin Ciornei??? Pai, ala scrie mai agramat decat Petrisor Cana! S-a dus dracu' Evenimentul. Mai, Serban, da-le domnule un test, ca te stie lumea priceput la corectura.
  • dexonline dexonline
    Mai este Ana Batca, editor coordonator la economic.
  • adrian adrian
    Claudiu Serban "domneste" acum peste o redactie muribunda. Sunt curios cum se simte un manager care a distrus fiecare echipa pe care a coordonat-o. Si inca un aspect interesant - toti discipolii lui Serban s-au dovedit a fi niste non-valori. Ma refer acum in special la Dragos Varsandan, despre care se stie ca e 100% un om format de Claudiu Serban. Involutia din ultimii doi-trei ani a revistelor Ringier, sub comanda loverboy-ului habarnist Varsandan, poate servi drept studiu de caz. Iar indepartarea lui din zona comerciala a trustului, mi se pare deja un prim pas catre insanatosire.
  • Sergiu Sergiu
    Si uite cum Alexandra does it again! Este bine sa fii "supravietuitor" in presa dar poate dupa ce rolul asta este jucat cum trebuie va trece la faza urmatoare: cea de gazetar.
  • Jurnalist Jurnalist
    Noile numiri nu fac decât sa demonstreze, dacă mai era nevoie, ca cei care au plecat, ca si tine la un moment dat, au luat decizia cea mai corecta.
  • Eugen Eugen
    Am sperat ca vom scapa de Silviu Sergiu, care alaturi de Hera si Stoicescu, formau un grup gen Gadea. Erau petro-liberali care numai obiectivi nu erau. Cel putin Stoicescu, semana cu Antonescu. Scria doar de Basescu si mai scria si aiurea. Va ateriza probabil pe la un mogul, unde ii e locul.
  • relu relu
    editorii astia sunt editori-reporteri de fapt. adica sunt sefi peste ei insisi

Trimite un comentariu

sus