Skip to main content

EXCLUSIV: Directorul general Publika TV a cumpărat postul de la Elan Schwartzenberg pentru 1,5 milioane de euro

 

Elan Schwartzenberg a vândut postul Publika TV, din Moldova, lui Dumitru Ţâra, partener local şi director general al televiziunii de peste Prut.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Elan Schwartzenberg a confirmat tranzacţia, dar şi preţul acesteia: 1,5 milioane de euro.

Detalii, în continuare:

Dumitru Ţâra deţine, de acum, integral, postul Publika TV, al cărui director general este.

În urmă cu două săptămâni, Ioana Vîntu a fost mandatată de Elan Schwartzenberg să discute vânzarea postului către omul de afaceri Vladimir Plahotniuc. Schwartzenberg nu a comentat informaţia, dar a admis că a avut mai multe discuţii.

Elan Schwartzenberg, pentru paginademedia.ro:

“Am avut mai multe oferte de la mai multe grupuri, dar, pentru continuitate, dar şi din respect pentru el, am ales să preia postul.”

“Poate ceilalţi nu îl susţineau în continuare, poate nu ar fi urmat aceeaşi linie editorială, poate ar fi optat pentru un alt management.”

Din respect pentru el, pentru linia editorială începută, deşi oferta lui a fost ceva mai mică decât a celorlalţi, am optat pentru el”, a mai spus Elan pentru paginademedia.ro.

Preţul tranzacţiei:

1,5 milioane de euro.

Foto: Laurenţiu Obae

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cornel cornel
    Vantu a dat 10 milioane pe Publika TV si a vandut-o cu 1.5 ?

    Cred ca Realitatea TV a primit-o gratuit de la Vantu
  • cornell cornell
    Publika TV e pe pierdere... E.S. doar a vrut sa scape de o piatra de moara pe care insa Vantu o suporta din banii proprii. Nu e nicio inginerie financiara, dar cred ca suma pe care a dat E.S. Publika TV a fost mult mai mica, poate chiar la jumatate din ce s-a declarat.
  • plutonieru plutonieru
    Măi tata lu' exclusivitatea, v că l-ai botezat pe mogulu de peste Prut. E Ţîră, nu Ţară.
  • atent atent
    Va dati seama incotro va merge RTV?! Mi-e rau
  • vorba sau dovada vorba sau dovada
    Ai muscat-o, Petrisor? Tu dai stirea ca sigura, bazandu-te doar pe vorbe. In afara de vorbele lor, alte dovezi ai? De unde stii tu ca toate vanzarile si cumpararile astea chiar au avut loc? Sau ca Elan chiar a avut Realitatea? Nu iti miroase a inginerie a la Vantu, mai ales ca destinatia e Moldova? Deci pune ca asa sustin ei, nu ca asa e.

Trimite un comentariu

sus