Skip to main content

Fane Jeg a semnat cu Ring

 

Fotograful Ştefan Ioniţă (cunoscut ca Fane Jeg) a semnat astăzi cu ziarul Ring.

Publicitate

Pe lângă contractul cu Ring, după ce a demisionat de la Naţional la 15 mai, după 14 ani şi jumătate la ziar, Fane Jeg se lansează pe internet.

Site-ul se va numi express-press, după cum a declarat el pentru paginademedia.ro.

Alţi câţiva ziarişti care au lucrat la Naţional vor veni cu el la noul proiect.

Vom fi opt oameni, toţi cu contracte legale, cu taxe plătite, spune Fane Jeg. În echipă vor mai fi Gabi Hurezeanu, Radu Iftime şi Igor Drag.

Fane Jeg:

Va fi un site cu informaţii generaliste, reportaj, interviu, sport.

Din ce îşi va scoate banii?

Pe măsură ce audienţa va creşte, cred că o să se găsească firme care să îşi facă publicitate pe acest site.

Cum o să facă trafic?

Am 21.000 de prieteni pe Facebook. Am să anunţ acest site şi sunt convins că vor intra să vadă despre ce este vorba.

De unde va investi?

Din vânzările pe care le-am avut cu albumele mele, printre care Eterna şi fascinanta Românie, văzută de Fane Jeg.

Fane Jeg spune că a plecat de la Naţional, ziarul deţinut de Iliuţă Naghi, din cauza contractului, care mi s-a părut nelalocul lui.

"După 14 ani de muncă, mi s-a spus să fac o nouă cerere de angajare şi m-am trezit cu 405 lei. Eu mi-am depăşit mult fişa postului. Eram şi fotograf, eu le şi prelucram şi tot eu mă ocupam de arhivare."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Ionita Cristian Ionita
    Sa sti ca cine traieste ca un vierme moare ca un vierme! ;)
  • Cristian Ionita Cristian Ionita
    Asta crezi tu ...
  • Cristian Ionita Cristian Ionita
    @ Vinars Mitică de ce nu iti dai numele ?! Nu ai sange in instalatie ?! ...Fane a luat teapa cu asa zisi oamenii de presa " aka ziaristi cu state vechi "...Imi place cum se ascund uni in spatele monitorului ...
  • Vinars Mitică Vinars Mitică
    Ce e de haram, de haram se duce!
  • Vinars Mitică Vinars Mitică
    Domnule Matei, aveți dreptate. Fane a țepuit pe mulți cu acest site, își bârfește oamenii care lucrează pentru el pe unii în fața altora că sunt depășiți, că scriu cu greșeli și ”bălării”, deși pentru el adevătarele știri sunt cele de mare mizerie morală. Scriu acest comentariu, să nu se mai păcălească și alții!
  • Cristian Ionita Cristian Ionita
    Domnule Matei nu este nevoie sa aberati ...Caricaturi publicate au fost 30 la numar platite de catre mine cu suma de 200ron ...A fost vorba de marfa originala (am primit marfa folosita si pe alte siteuri nu dau nume) am incheiat colaborarea in momentul in care am vazut acest lucru .Expresspress.ro este un site serios nu ne pretam la asa ceva.Cu asta am incheiat discutia .

    Ps:nu ma ia nimeni de prost ...
  • MIHAI MATEI MIHAI MATEI
    Zii Fane Jeg si trage apa

    Il cunosteam de prin’90, de la Zig Zag Magazin si Expres Magazin –publicatii aflate atunci “pe val”Cand am decis sa colaborez cu el la Express-Press nici nu visam ca timpul l-a transformat intr-un tepar de duzina. La comanda odraslei domniei sale, am executat peste
    90 de lucrari(caricaturi, benzi desenate, scurte animatii) din care vreo 60 au fost folosite.,dar cand a venit vorba de plata (intr-adevar, o avere- cam 7 lei de material!) SI-A DAT ARAMA PE FATA. Ca stai pe-aproape, ca te sun io, ca nu suntem tigani si ne onoram cuvantul, dar sa se mai indrepte vremea si chestii d-astea. Pacat, maestre! Eu te-am crezut OM, dar m-am inselat.Pastreaza-ti banii pe care mi-i datorezi si sa-ti dea Dumnezeu dupa caracter!AVIZ SI CELOR PE CARE NU I-A TEPUIT INCA.
  • Ionita Cristian Ionita Cristian
    Site este functional www.express-press.ro
  • touretul touretul
    cine spune ca nu e. asta insa nu-l impiedica sa fie bun in meseria lui. si e. sa nu uitam ca pe langa "Eterna si fascinanta..." Fane e si autorul zicerii de inalta finete artistica adresate lui CV Tudor. "Dumneavoastra nu sunteti un mare politician. Sunteti doar un mic poet"
  • tudor tudor
    Dupa nume il stiam de multi ani, dar acum il vad si la fata. Este bun in meserie, dar aici pare ca e un consumator dintr-un birt de tara
  • blogdeprost blogdeprost
    Strategie de om cu experienta in online... Am 21000 de prieteni pe Facebook, sigur or sa dea click minim 20999 pe orice link le zic eu...

Trimite un comentariu

sus