Skip to main content

Gabi Jugaru, gata cu farsele: "M-am săturat de făcături!"

 

Gabi Jugaru renunţă la farsele pe care le realiza la Naţional TV, după zece ediţii. Săptămâna aceasta, joi, este ultima emisiune Joker cu Jugaru la Naţional TV.

Publicitate

De ce renunţă? “M-am săturat de făcăturile de pe piaţă.”

Detalii, în continuare:

Aproape toate emisiunile care îşi spun “reality-show” şi farsele de pe TV sunt regizate! Eu le fac pe bune”, îşi exprimă revolta Gabi Jugaru, într-o declaraţie pentru paginademedia.ro.

În condiţiile în care farsele jucate sunt mai ieftin de produs, este greu să ţii pasul cu o emisiune adevărată, spune el. “Farsele lui Jugaru sunt 100% reale. Eu nu o să fac niciodată făcături”, spune el.

Gabi Jugaru:

“M-am săturat ca lumea să compare mere cu pere, emisiuni adevărate cu făcături. Din păcate, cu o emisiune reală 100% nu îţi acoperi nici costurile de producţie, dacă nu e promovată suficient, dacă nu ai un marketing şi un PR funcţional”.

“Şi mie mi s-a propus să fac “făcături”, acum câţiva ani, de către un alt post de televiziune. Am refuzat, niciodată nu voi accepta aşa ceva.”

Gabi Jugaru realizează la Naţional TV emisiunea Joker cu Jugaru. În luna aprilie, cele patru ediţii ale emisiunii au avut o audienţă în mediul urban de 112.000 de telespectatori, adică 1% rating. Performanţele de audienţă nu amortizează emisiunea.

Este o producţie grea şi costisitoare. La ratingul de acum, nu îmi acopăr nici cheltuielile de producţie. Nu mai vreau să muncesc în gol”, spune Jugaru.

Ce va face în continuare?

"Rămân la emisiunea AntiStress, pe care o realizez la Naţional FM cu Denis Ciulinaru. Denis are multă experienţă în radio cu care mă înţeleg şi fac echipă."

Contractul lui Gabi Jugaru cu Naţional TV includea o clauză de rating, mai mare decât performanţele din prezent ale emisiunii.

Gabi Jugaru a venit la Naţional TV în primăvara acestui an. Înainte de Naţional TV, a realizat Jugaru Shukaru, emisiune difuzată de Pro TV. Postul din Pache Protopopescu s-a despărţit de Gabi Jugaru, la începutul lui 2010, după trei ani de colaborare.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lorena lorena
    cu-i nu ii plc sa nu se uite dar el ramane nr 1 pt mn si pt cei care il aprecieaza cu adv [t ca ce face in mare parte o face pt noi sa ne simtim bine alaturi de el
  • lorena lorena
    mie imi place de gabi si farsele lui isi exprima punctul de vedere care e adv nu toatalumea e ca el,el joaca pe bune sinu vrajeala de la mn are un 10+
  • piuhdk piuhdk
    gabi jugaru? imi pare rau, dar farsele alea ale lui, pe bune, cum zice el, sunt pe ni bi le. nu stiam ca mai e prin televiziune, dar daca se lasa de farse nu e nicio pierdere. farse misto face negru la plasa de stele. alea da farse.
  • Pascu Pascu
    Asta e pe sistemul: nu am succes ca nu ma pricep, nu am ca sunt altii rai !
  • nico nico
    gabi Jugaru a facut anuntul prima oara vineri la Emisiunea O data-n viata, de la TVR 1. El a spus: "Eu am ajuns la capatul puterilor si saptamana viitoare veti vedea ultima editie de farse facute de mine, in viata mea, la un post de televiziune. Pentru ca nu mai pot. Asadar, daca vreodata ati zambit vreunei farse, e momentul sa ma rasplatiti pentru zambetul pe care vi l-am adus in plus si sa o ajutam pe fetita aceasta”
    Gabi Jugaru a susţinut cazul Ancuţei Purice, în vârstă de 13 ani, crescută doar de bunică şi cu grave probleme de sanatate în zona coloanei. De un an este imobilizată la pat, a renunţat la şcoală şi are nevoie de ajutor financiar pentru investigaţii, tratamente şi operaţie. Pentru detalii despre cum poate fi ajutata fetita la adresa de e-mail: [email protected].

Trimite un comentariu

sus