Skip to main content

PE SCURT: Cristi Corobană, noul consilier al lui Alexandru Lăzescu. ZF în limba engleză

 

Cristian Corobană este, începând de luna aceasta, noul consilier al Preşedintelui-Director General al TVR, Alexandru Lăzescu, pentru strategii de dezvoltare a platformei web şi multi-media.

Publicitate

Ziarul Financiar a lansat un site în limba engleză care faec o selecţie a informaţiilor economice şi de interes general din România.

Despre Cristi Corobană:

  • Cristi Corobană are peste 20 de ani de experienţă în telecomunicaţii, broadcasting, media şi consultanţă în management.
  • A lucrat la Harris Broadcasting (1999-2006), unde a contribuit la modernizarea infrastructurii de transmisie radio şi televiziune, pentru Radiocom SA, Mobilrom (actual Orange) şi Ericsson România.
  • Din 2006 până în prezent a lucrat pentru Romtelecom, unde s-a ocupat de lansarea platformelor Pay TV pe satelit, Dolce şi IPTV.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Popa Mihai Popa
    Specialistul s-a evidenţiat ajutand Radiocom SA să cumpere emitatoare la de 4 ori preţul normal. Apoi s-a mutat la Romtelecom unde s-a remarcat ca cel_care_fură_ideile_colegilor. Ieşea cu noi la o ţigară şi asculta atent ce vorbeam. Apoi scria un memoriu în care îşi prezenta ideile împrumutate. În final a fost pus pe liber că l-au prins cu un aranjament cu o firmă. Să îi fie de Bine la TVR şi nouă că am scăpat de el.

Trimite un comentariu

sus