Skip to main content

Redactorul şef de la Adevărul.ro şi-a dat demisia

 

Vlad Epurescu, redactor şef al Adevărul.ro şi-a dat demisia din funcţie. Din informaţiile paginademedia.ro, decizia lui vine ca urmare a scandalului Coca cola – Adevărul – Think Outside the Box.

Publicitate

Epurescu lucrează ca redactor şef la Adevărul.ro din primăvara lui 2009. Anterior, a lucrat la Hotnews şi la Gazeta sporturilor.

Vlad Epurescu nu a putut fi contactat până la ora apariţiei ştirii.

BACKGROUND: Săptămâna trecută, Adevărul a decis ruperea colaborării cu site-ul Think Outside the Box, care era găzduit de platforma online Adevărul. Conducerea Adevărul a decis întreruperea colaborării după ce site-ul Think Outside the Box a publicat o serie de articole despre Coca-Cola.

Ulterior, Adevărul a publicat un email de la McCann Erickson, care arată presiunile făcute de agenţia de publicitate, nemulţumită de articolele despre clientul său, Coca-cola.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dorin irimia dorin irimia
    epurescu. red-sef adevarul.ro, si nazare, red-sef de la click.ro, au demisionat vineri de la adevarul holding dupa un scandal monstru cu imre, chelemen si amuraritei. ultimii doi s-au plans la patriciu de faptul ca cei doi nu-i baga in seama... de altfel, kelemen si amu sunt pe dinafara complet
  • reporter reporter
    demis sau demisionat, va trebui să învețe limba română - mai ales în scris - pentru viitorul loc de muncă...
  • guess who guess who
    Vlad Epurescu a demisionat, n-a fost demis. A plecat e bunavoie din redactia Adevarul, in timp ce Mirela Predan a plecat de la ziarul unde lucra cu picioare-n fund. La propriu.
  • insider@ insider@
    lasati omu in pace. demisioneaza, f bine, e treaba lui.
  • strutocamila strutocamila
    “Azi trebuie sa plec mai devreme. De aceea, am venit mai devreme. Altfel, nu o sa indeplinesc toate task-urile pe care le am pentru ziua de azi”...Vlad, suntem alaturi de tine, iar ca sa citez un alt URIAS al presei, Sabin Borcan, dupa plecarea lui Cornete: “Baietii sunt gata de orice!”.
    Asteptam un semn de la tine, Maresalule!...

    Am incheiat citatul...
    Parerea mea ca nici raposatul Sabin Balasa n-ar gasi panza necesara si suficienta ilustrarii unei asemenea grozavii. Si el avea experienta, nu gluma...

    Citizen Kane, crezi ca nume precum Borcan sau Epurescu pot fi puse langa "Diavol", "Maresal" sau "Urias"? Diavol Epurescu - URIAS Borcan, Maresal Epurescu - Maresal Borcan?

    Zic si eu..cunoscand macar in treacat impostura celor doi Gagarin.. Haidi pa..
  • clivaj clivaj
    Asteptam demisia lui Trandafir ''ca sa fie treaba - treaba''
  • Grigore Grigore
    URA! Sa vina Epurescu la noi la evz ca avem nevoie de profesionisti sa ne scoata din brahatul in care ne aflam!
    Pai asta a ridicat Adevarul pe online acolo unde e acum. Il asteptam la EVZ, ca la noi e dramatiuc, nu spun din ce cauza. Hai nea Serbane suna-l pe epurescu!
  • Gheorghita Amotostivuitoritei Gheorghita Amotostivuitoritei
    @Citizen Kane - Apreciez pamfletul tau, esti plin de un umor fin. Daca insa vorbesti serios cred ca dimineata in loc de apa ai baut gaz, amice. Ca om Vlad e ok, asa cum cineva scria mai sus. Ca jurnalist online nu l-a auzit nimeni sa dea vreodata un telefon cuiva, sa faca vreun reportaj sau interviu. Si la fel ca el sint cam toti oamenii din subordinea lui. Toata cresterea adevarului.ro e de fapt meritul ziaristilor de la ziar si al celor dela Adevarul de Seara, pentru ca 99,99 % din stiri sint facute de ei. Asadar, se vede si aici amprenta, gandirea luminata a titanilor presei romane, aka Orcan si Cartianu. Imre, daca e baiat destept, o sa-l lase sa stea acasa si sa chioraie de foame vreo 3-4 luni, la fel ca pe impostorul Nazare intors cu coada intre picioare la Mogul pe plantatie pe functia lui Dan Bundur unde n-a facut nimic la click.ro.
  • F.O.C.A F.O.C.A
    @mirela predan: Nu esti SRI...esti un nimeni descult..
  • Mirela Predan Mirela Predan
    Da, ce, eu sunt SRI? Asta chiar ca-i tare...!
  • reporter reporter
    paguba-n ciuperci (si cite mai sunt inca...) chelemenul crescut in umbra melaniei era prea ocupat cu aerele lui ca sa vada ca iepurescu era o nulitate, e drept - amuzanta, in pretentiile lui de scriitor online
    in rest, acest om onest, serios etc, nu prea stia meseria pe care era angajat
    dar pentru ca facea frumos la sefi, poate se razgindeste, ca si inaintasii lui :)
  • Citizen Kane Citizen Kane
    Acest anunt al demisiei lui Epurescu a provocat un adevarat boom in Adevarul Holding.

    Personal, nici acum nu-mi vine sa cred ca unul dintre putinii PROFESIONISTI ramasi in AH e pe cale sa paraseasca aceasta companie.

    Daca s-ar aproba demisia lui, atunci mi s-ar confirma inca o data ca traim niste vremuri tulbure.

    Pentru cei care nu-l cunosc, Vlad Epurescu este unul dintre PIONIERII ON-LINE-ULUI in Romania!

    Numele lui impune respect. E un brand.

    E un om care si-a dedicat viata internetului.
    Pentru asta a facut multe sacrificii, inclusiv a renuntat la viata personala!

    In ultimii ani, Vlad Epurescu a avut in cap un singur lucru: adevarul.ro!

    De notorietate ramane un episod in care a venit atat de devreme la munca incat paznicul i-a refuzat accesul in cladire pe motiv ca n-a inceput programul!

    Stiti care a fost justificarea lui Epurescu?
    "Azi trebuie sa plec mai devreme. De aceea, am venit mai devreme. Altfel, nu o sa indeplinesc toate task-urile pe care le am pentru ziua de azi".

    Sincer acum, cati oameni cunoasteti cu o asemenea atitudine si dedicatie?

    Eu sper ca domnii Cartianu si mai ales Imre sa citeasca acest mesaj si sa realizeze, macar pe ultima suta de metri, ce fel de om e pe cale sa piarda Adevarul Holding.

    O companie respectabila NU ARE VOIE sa piarda un profesionist, un meserias pana la urma, de talia lui Vlad Epurescu.

    Pur si simplu, NU ARE VOIE!

    In plus, daca, doamne fereste, Vlad Epurescu va fi de neclintit si nu-si va schimba decizia de a demisiona, atunci nu vad deloc bine viitorul la adevarul.ro!

    Cel putin zece oameni dintre cei care se ocupa de adevarul.ro au anuntat deja, cel putin la nivel verbal, ca il vor urma pe Vlad Epurescu, in cazul in care acesta va pleca.

    Se pare ca demisia lui Vlad a fost cauzata si de faptul ca el pune la cale un MEGA PROIECT pe on-line.

    Si, are nevoie de oameni!
    Asa ca e lesne de inteles ca isi va lua cu el si ECHIPA LUI, daca va pleca de la adevarul.ro.

    Are o echipa bine sudata, poate cea mai omogena din on-line-ul autohton.

    E o echipa care domina categoric .ro de ani de zile si e poreclita, pe buna dreptate, "Diavolii lui Epurescu".


    Inca o data, sper ca Imre sa-l intoarca pe Vlad la sentimente mai bune fata de Adevarul Holding.

    Aici ar trebui sa se foloseasca si de influenta lui Patriciu. Banuiesc ca, daca el ar sta de vorba cu Vlad, sansele ca el sa nu mai plece, vor fi ceva mai mari.

    Urmatoarele ore vor fi decisive pentru viitorul site-ului adevarul.ro.

    Dupa anuntul demisiei lui Vlad in redactie e o atmosfera extrem, extrem de tensionata.

    Lumea asteapta cu sufletul la gura ultimele vesti.
    Vlad, suntem alaturi de tine, iar ca sa citez un alt URIAS al presei, Sabin Borcan, dupa plecarea lui Cornete: "Baietii sunt gata de orice!".

    Asteptam un semn de la tine, Maresalule!
  • onlinea onlinea
    Haitasule gresesti! Iti spun sigur ca Chelemenul l-a favorizat pe acest pseudojurnalist. Nu pricep cum a putut tolera acest Chelemen, care se da mare deontolog, un redactor sef ca Epurescu, care pun pariu ca nu a scris o stire in viata lui. Un golan care doar vomita vorbe murdare
  • F.O.C.A F.O.C.A
    @mirela predan: ha ha...de obrazul lui DP nu ai intentat proces.....tare de tot...DP castiga procese cu SRI-ul si tu te vedeai cu hotararea in favoarea ta...frustare maxima!!!aveau robotii aia o vorba "te c*** pe tine cu stropi" hai pa!
  • Mirela Predan Mirela Predan
    În sfârşit, domnule, circarul de Vlad Epurescu şi-a dat demisia de la ziarul Adevărul. În sfârşit. Când eu am spus că e un mare circar şi nu reprezintă interesele Adevărul Holding, în urma unei discuţii pe care am avut-o cu el anul trecut, legata de forumul de la Adevarul, poate nu m-au crezut prietenii mei de acolo. Bineînţeles că au ajuns acum la vorba mea. Sigur că este responsabil pentru multe rele de la ziarul Adevărul. Trebuia să fie demis mai demult şi astfel Adevărul nu ar fi ajuns să aibă problemele pe care le are. Vlad Epurescu era practic un duşman nedeclarat al ziarului Adevărul, al redactorilor săi şi al lui Dinu Patriciu personal. Salut această decizie. Efectiv salut această decizie. Acum aştept să se rezolve inclusiv problema forumului, a mizeriilor şi a clonelor de acolo pe care Vlad Epurescu, în mod intenţionat, NU a dorit s-o rezolve până în prezent. Din cauza lui, era cât pe aci să dau în judecată Adevărul Holding şi m-am uitat numai în obrazul lui Dinu Patriciu de n-am făcut acest lucru. Dar chiar îmi pare rău că nu l-am dat în judecată pe Vlad Epurescu personal, ca să se descurce în instanţă cu mine. Sa-i cer niste daune morale pentru mizeriile pe care le-au scris altii pe forum pe acolo semnandu-se "Mirela Predan", sa nu se vada! Regret acest lucru. N-am avut eu timp de circ. Norocul lui şi ghinionul ziarului Adevărul că nu l-a dat afară mai demult ca să nu mai fie circ. Epurescu lucra ca redactor şef al Adevarul.ro din primăvara anului 2009, timp în care a făcut deosebit de mult circ şi deosebit de mult rău ziarului în sine şi cititorilor săi din mediul online prin mizeria de forum!

Trimite un comentariu

sus