Skip to main content

Redactorul şef de la Adevărul.ro şi-a dat demisia

 

Vlad Epurescu, redactor şef al Adevărul.ro şi-a dat demisia din funcţie. Din informaţiile paginademedia.ro, decizia lui vine ca urmare a scandalului Coca cola – Adevărul – Think Outside the Box.

Publicitate

Epurescu lucrează ca redactor şef la Adevărul.ro din primăvara lui 2009. Anterior, a lucrat la Hotnews şi la Gazeta sporturilor.

Vlad Epurescu nu a putut fi contactat până la ora apariţiei ştirii.

BACKGROUND: Săptămâna trecută, Adevărul a decis ruperea colaborării cu site-ul Think Outside the Box, care era găzduit de platforma online Adevărul. Conducerea Adevărul a decis întreruperea colaborării după ce site-ul Think Outside the Box a publicat o serie de articole despre Coca-Cola.

Ulterior, Adevărul a publicat un email de la McCann Erickson, care arată presiunile făcute de agenţia de publicitate, nemulţumită de articolele despre clientul său, Coca-cola.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Haitasul de serviciu Haitasul de serviciu
    Lumea vorbeste prin redactie ca de vina ar fi neimplinitul Eugen Chelemen, care din lipsa de obiectul muncii s-a cocotat pe post de sefulet autoimpus pe adevarul.ro.
    @noubadi- nu ai dreptate, Vlad chiar e un tip ok. Nu perfect, dar ok! Ar fi o pierdere importanta, pentru ca e onest, serios si foarte civilizat cu subordonatii.
  • noubadi noubadi
    S-a stins lumina lumii...Nu-mi revin...Epurescu si-a dat demisia...ce pacat...s-a dus si mediocrul meu favorit...unde mai gasesti unul mai plat decat apa plata? A, nu, exact...Cartianu, asa e...

Trimite un comentariu

sus