Skip to main content

15 iunie: Pro TV a încetat colaborarea cu Divertis. Distractis, noul nume al emisiunii Land of Jokes

 

Emisiunea „Land of Jokes“, realizată de nucleul fostului grup Divertis, a fost scoasă din grila Pro TV, scrie Tv Mania. Umoriştii negociază cu mai multe televiziuni, iar din toamnă vor reveni sub denumirea Distractis.

Publicitate

Membrii „Land of Jokes“ au încetat colaborarea cu Pro TV în condiţii amiabile. Grupul va continua să activeze, dar brandul „Land of Jokes“ a rămas în Pache Protopopescu, scrie Adevărul.

Membrii grupului sunt deschişi la negocieri cu toate televiziunile, urmând ca din toamnă să revină pe micul ecran, după cum a declarat Cristian Greţcu pentru „Adevărul". Trupa „Serviciul Român de Comedie", condusă de Toni Grecu, va rămâne, cel mai probabil, la Pro TV, aflându-se în discuţii avansate cu televiziunea, potrivit reprezentanţilor postului.

„Contractele emisiunilor «Serviciul Român de Comedie» şi «Land of Jokes» cu Pro TV s-au încheiat, iar pentru grila de toamnă suntem în discuţii avansate pentru un nou sezon cu Toni Grecu, liderul «Serviciului Român de Comedie»", a confirmat pentru Adevărul Maria Apostol, PR and Corporate Affairs Director Pro TV.
Din toamnă râdem cu trupa Distractis

Adrian Sârbu, directorul general al Central European Media Enterprises (CME), a vândut 50.000 de acţiuni CME, pentru care a încasat 1,05 milioane de dolari, pentru a finanţa una din firmele sale din România, scrie HotNews, care citează Reuters. Tranzacţia, ce a avut loc în data de 7 iunie, s-a realizat la un preţ de 20,92 dolari pe acţiune.

În urma acestei tranzacţii, Sârbu a rămas cu 2,5 milioane de acţiuni CME, faţă de 3 milioane de acţiuni CME în luna august a anului trecut.

Romana Wyllie, vice-preşedinte pe partea de comunicare corporate în cadrul CME, a declarat că acţiunile au fost vândute de o firmă controlată de Adrian Sârbu care avea nevoie de finanţare în România, fără a face public numele acestei companii.
Adrian Sârbu a vândut încă 50.000 acţiuni CME pentru a finanţa una din firmele sale din România

Tribunalul Bucureşti a dat câştig de cauză companiei Adevărul Holding în litigiul cu trustul Intact Media Group în litigiul privind editarea şi comercializarea cărţii "Enigma Otiliei", scrie Mediafax. Potrivit ediţiei de luni a ziarului Adevărul, decizia instanţei putând fi contestată, în termen de 15 zile.

Anterior, în 24 iunie 2009, Curtea de Apel Bucureşti hotărâse retragerea de pe piaţă, suspendarea editării şi a comercializării sub orice formă a volumului "Enigma Otiliei" lansat de Adevărul şi Adevărul Holding în campania de editare de cărţi, întrucât ziarul fusese chemat în instanţă de către editura Intact.

Instanţa admisese cererea Jurnalului Naţional, dispunând suspendarea editării şi a comercializării sub orice formă a volumului, până la soluţionarea procesului deschis de către Intact împotriva Adevărul.
Tribunalul dă câştig de cauză companiei Adevărul în litigiul privind editarea "Enigma Otiliei"

Paula Seling, Adrian Sina si Mihai Morar sunt cei care vor alege cele mai bune voci din Romania lla XFactor, show-ul pe care urmează să-l lanseze Antena1, scrie Financiarul.
Juriul X Factor va fi format din Paula Seling, Adi Sina si Mihai Morar

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus