Skip to main content

30 iunie: Rodica Culcer, reintegrată la TVR

 

Rodica Culcer a depus, ieri, o cerere de reangajare prin cumul cu pensia, care i-a fost aprobată de conducerea TVR, iar de la 1 iulie ea va fi reîncadrată pe un post de execuţie, îndeplinind, prin delegare, atribuţiile de director al Ştirilor TVR, până la ocuparea prin concurs a acestui post, scrie Mediafax.

Publicitate

Preşedintele "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat pentru aceeaşi agenţie de presă că Rodica Culcer nu are dreptul să cumuleze pensia cu salariul, iar TVR a încălcat legea aprobând solicitarea ei în acest sens.

Rodica Culcer a împlinit vârsta legală de pensionare pe 30 mai 2011, iar contractul acesteia cu TVR este valabil până la 30 iunie.

Premiile luate de McCann Erickson la cel mai mare festival de publicitate din lume, Cannes Lions, dau încredere internaţională în agenţiile locale şi încurajează talentul "care şi-a pierdut muşchiul" în rândul publicitarilor, pe parcursul crizei, spun Bogdan Enoiu şi Adrian Boţan, managing director, respectiv creative partner în cadrul McCann, într-un interviu acordat HotNews.ro.

Ei speră că, după încă o scădere de circa 10% estimată pentru 2011, piaţa de publicitate să înceapă să crească din 2012, iar schimbările din media, precum ascensiunea televiziunii digitale, să grăbească progresul pieţei de digital.

Cât au scăzut în ultimul an afacerile locale ale McCann?

Bogdan Enoiu: La nivel de volum, cred că acum suntem la nivelul lui 2003-2004, este o prăbuşire a turnover-ului. În termeni de profit ne-am menţinut mai mult sau mai puţin, în 2010 cred că am generat 6,5 milioane RON, faţă de 7,2 milioane în 2009 şi cam la fel în 2008. Nu am avut o prăbuşire a profitului. Suntem şi cei mai mari plătitori de taxe la bugetul de stat. La nivelul volumului, întreaga piaţă s-a prăbuşit.
Anul acesta cred că vom avea o scădere de 10-15% faţă de 2010, la nivel de investiţii în publicitate, dar sperăm că ne vom opri aici. Aş fi fericit ca cei care prevăd o scădere mai mică să aibă dreptate.
VIDEO Bogdan Enoiu şi Adrian Boţan / McCann Erickson: Sperăm că premiile de la Cannes să încurajeze talentul "care şi-a pierdut muşchiul" în publicitatea românească

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    In loc sa profiti si sa scapi de ea legal, tu o angajezi la loc...La astia platim abonament obligatoriu, asta ma enerveaza cel mai mult!
  • genghinni genghinni
    Slugile ascultatoare au alt regim de aplicare a legii,TVR-ul a fost o sluga nenorocita a tuturor puterilor,mai ales in ce priveste,stirile si talk-showrile politice. Jenant!
  • Horea Horea
    aristotele,
    Astept raspunsul referitor la angajari!
    Sau te-ai razgandit?
  • nicanor nicanor
    Nu se mai satura de bani. Sunt o gramada de tineri destepti si frumosi care pot face emisiuni si mai reusite decat culcer si stau fara un ban in buzunar si mamdama si alti bosorogi huzuresc.
    jenanta doamna
  • Horea Horea
    Bogdan Hossu:"Rodica Culcer nu are dreptul să cumuleze pensia cu salariul, iar TVR a încălcat legea aprobând solicitarea ei în acest sens."
    Parca daca pensia este sub 2 000 lei, se pot cumula. Nu?
  • Horea Horea
    @ aristotel
    Păi normal ca ne interesează!
    Asa ca rogu-te (rogu-va) reveniti cu ceva amanunte.
    In general se cam stie cum se fac angajarile peste tot.
  • aristotel aristotel
    poate va intereseaza si cum s-au facu angajari la tvr in ultima perioada....
  • ion ion
    sa moara jn de ciuda! :))

Trimite un comentariu

sus