Skip to main content

Buşcu nu a reuşit să strângă banii pentru marca Academia Caţavencu. Licitaţia se reia

 

Doru Buşcu, directorul editorial al săptămânalului de satiră Academia Caţavencu, nu a reuşit să strângă 1,6 mil. de euro, suma la care s-a ajuns în urma licitaţiei de săptămâna trecută.

Publicitate

Ca urmare a acestui fapt, Doru Buşcu a pierdut garanţia de 45.000 de euro pe care a plătit-o pentru a participa la licitaţie. Licitaţia se va relua. Chiar dacă nu a reuşit să strângă banii la prima licitaţie, Doru Buşcu va particita şi la următoarea.

Contactat de paginademedia.ro, Doru Buşcu a declarat:

“I-am trimis un comunicat de presă lichidatorului prin care l-am informat că nu am reuşit să strâng banii. Timpul a fost foarte scurt între licitaţie şi momentul în care trebuia să dăm banii.  Vom participa, peste două săptămâni, la licitaţie şi sper ca data viitoare să fim mai pregătiţi”.

Doru Buşcu a avut la dispoziţie 5 zile lucrătoare pentru a face rost de bani.

Academia Caţavencu a fost adjudecată în urmă cu o săptămână de Doru Buşcu, directorul editorial al săptămânalului de satiră, pentru suma de 1,617 milioane de euro, cu tot cu TVA. Licitaţia s-a oprit după nu mai puţin de 154 de paşi a 7.500 de euro. Asta peste suma de pornire.

Singurii care s-au arătat interesaţi de marca revistei de satiră au fost Doru Buşcu (directorul editorial al Academia Caţavencu) şi Sabina Fati (jurnalistă la România liberă, din partea proprietarului ziarului, Dan Grigore Adamescu). Jurnalista a fost reprezentată la licitaţie de avocatul Radu Şoldănescu.

Citeşte şi:

Sursa foto: Jurnalul Naţional

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Christian Christian
    Domnul Soldanescu Radu Alexandru este un om cu adevarat profesionist, un avocat tanar, avid de cunoastere, sunt sigur ca va reusi in tot ce isi propune!
  • Madalin Matica Madalin Matica
    Wow...deci cineva isi mai aminteste. Din pacate ramasesem si fara Antonescu ci cu 3-4 juniori si cu mult garbage :)
    Well... what goes around ..comes around :)
  • Doruleţ dintr-a 12-a B seral Doruleţ dintr-a 12-a B seral
    Într-adevăr, puțină imaginație, umor n-a rămas decât un pic, pentru optimism și forță vorbiți cu Alin Ionescu. Este cel mai etern
  • Diriga Diriga
    Ridica-te si mergi Buscu! Dreptatea e de partea ta. Putina imaginatie, cu un pic de umor, niste optimism si un pic de forta. Sinteti cei mai buni.
  • Florina Florina
    ăştia s-au făcut de-un număr sau chiar două din comentariile de-aici şi de prin alte părţi. se potriveşte perfect cu ce-i la ei. nume reale amestecate cu nick-uri, minciuni, agresivitate şi vulgaritate în nota obişnuită... hm, poate chiar mai jos decît în fiţuică. e, nu pot performa nici ei tot timpul, i-o-nţelege şi Buşcu acu'.
    şi poa' să-i zică lejer reportaj de front sau investigaţii.
  • nedormitul nedormitul
    am dat o căutare în pagină cu un Ctrl+F (băgameaș, n-am mac) și ești singurul care pronunță acel cuvînt minunat. o fi wishful thinking?
  • iris iris
    Buscule, reinventeaza-te! Arata-ne ca poti si loveste-ne cu "Universitatea Farfuridi", "Postliceala Trahanache", orice...dar lasa-ne cu Academia Catavencu, ca-i mai moarta decat scroafa din papusoi
  • Florina Florina
    vax! o bere! fii nene serios, v-a tăiat pe toţi uraeternă, nu mai aveţi cu ce plusa, împăcaţi-vă cu ideea. e tot ce aveţi mai bun acolo, să vă trăiască, aveţi grijă de el!
    dar, oricum, nu-l nedreptăţiţi nici pe Iaru, că se căzni şi el, săracu'. dar, mă rog, fu doar voinţă, în rest, nema putirinţă.

    http://www.bacaoanu.com/4579/

    daţi-i lui o bere. merită!
  • Ciuca bătăilor Ciuca bătăilor
    Păi, dragă, asta e, of, subordonata subiectivă drept ce crezi că funcţionează? De ce crezi că-i spune subiectivă? Ca să interpretăm noi toţi subiectiv gramatica? 4 şi stai jo!. Ca subiect. La fel cum completiva directă funcţionează ca un complement direct, atributiva, ca un atribut. Mai puneţi mîna pe carte şi mai lăsaţi mîna de pe taste sau mă rog...
  • alex cistorian alex cistorian
    De escepție lectura acestor comentarii. Le multumesc celor care s-au gîndit să urle "m...uie Alin Ionescu... deci mu...ie Catavencu" ori "m...uie Bușcu, deci m..uie Cațavencu". În numele meu și al altor cîțiva de pe aici care ne-am trezit cu "muia" luată, vă mulțumesc. Chiar v-aș scoate la o bere, dacă ați vrea. Deși, nu cred că moralitatea și principiile v-ar permite să primiți ceva de la unu' care e "omu' lui Vîntu". Sau de la un somefraier care "o suge prin batistă", e "omul USL-ului", scrie "la comandă", e nașpa și, în general, o suge la un ziar de căcat, a lu' Bușcu, despre care majoritatea opiniomanilor și părerologilor știu că e extrem de slab și nașpa, deși admit că nu l-au mai citit de pe clasa a 2-a. Cînd, normal, erau cei mai mari fani. Mulțumesc
  • ElCucui ElCucui
    Să nu uite cei care revendică proprietatea asupră "mărcii" Cațavencu cum și-au părăsit în 1991 patronul, pe Ovidiu Nacu zis "Batalu'", ca să fondeze (fondăm) Academia Cațavencu. Dacă nu mă înșală memoria cu Batalu' au mai rămas atunci Mădălin Matica și Mihai Antonescu și au mai scos 2-3 numere chinuite de Catavencu Incomod. În ultimul, Ovidiu Nacu a făcut un gest memorabil. Ne-a mulțumit tuturor celor care am colaborat la ziar și ne-a urat succes. Cum eram cel care trăsese niște sfori ca Noul Cațavencu să poată fi primit la tipografia lui Rațiu, unde lucram, aș fi preferat să-mi tragă două palme.
  • nedormitul nedormitul
    acum vreun an şi ceva caţavencii au declanşat un război pe faţă împotriva "anonimilor" laşi de pe internet, război ținut în mai multe reprize. iată că nu a durat mult ca acești eroi ai numelui și prenumelui, ai opiniei asumate, și-au dat arama pe față. sînt mai jalnici decît cei mai jalnici postaci de partid. bine ați venit în rîndul "onanimilor", așa cum frumos se exprima un fost coleg de-AI voștri.
  • nedormitul nedormitul
    pe aia cu fb-ul n-ai fi remarcat-o nici în ziua de azi dacă nu ți-aș fi arătat-o eu.
    și auzi, să mai dea dracu să mai aud eu texte cu "divulgă-ți identitatea", "nume și prenume", și alte bazaconii.
    uite cît de puţin a durat ca să-ţi dai arama pe faţă, să-ţi arăţi - cum îi spune? - ipocrizia.
  • nedormitul nedormitul
    și porcii ăia de la dilema veche la fel au făcut.
    ia uită-te matale pe site-ul osim, număr depozit 038630 din 6 martie 1996. marca se numește academia cațavencu, nu cațavencu. dacă își ziceau noua academie te deranja mai tare?
  • nedormitul nedormitul
    pinocchio, cum a rămas cu prosoapele, le-a mîncat şoricelul?

Trimite un comentariu

sus