Skip to main content

Caţavencu x 3: selecţionatele de jucători ale celor trei satirice de pe piaţă

 

Aceeaşi temă, Traian Băsescu pe prima pagină, trei abordări, în cele trei publicaţii de satiră care sunt de azi pe piaţă.

Publicitate

Marea abdicare”, titrează Academia Caţavencu. “God Save our Chin”, pune Kamikaze pe prima pagină. “Regele Soarbe”, este prima pagină a nou apărutului Caţavencii.

Paginademedia.ro vă prezintă loturile de ziarişti ale celor trei publicaţii.

Toate cele trei reviste apar miercurea. Toate costă 2,5 lei (25.000 de lei vechi).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Nu va mai agitati, ba-eti, voi, astia de la Catavencii, asta seara la B1TV Doru Buscu a spus ca nu s-a semnat nimic, ca mai sunt formalitati! Pai cind a vazut editorul cirnatul ala de atirnatori, vreo 50, daca scrie fiecare cite 5 rinduri dau si la Adevarul, s-a luat de ginduri!
  • Polonezu Polonezu
    Dar de ce s-au dus la Patriciu expiratii aia? La Remat era inchis?
  • reporter reporter
    ...maestrul stanciu de la dilema e cel care i-a ajustat visual ;)
  • Laura Laura
    la toate aceste analize puteti adauga comparatia paginilor de FB: noua pagina Academia Catavencu - 44 like-uri, noua pagina Catavencii - 3881 like-uri, pagina Kamikaze - 9532 like-uri (cifrele acestui moment). Evident, si fara comentarii, nu?
  • slasher slasher
    cei de la academia catavencu acu ca si colaborator pe TRAIAN RADU UNGUREANU sasiul lui Basescu.....deci este clar in ce directie basista va merge ACADEMIA
  • niki niki
    Academia Catavencu - incepand de la coperta dubla - mi se pare la fel de confuza ca mintea directorului lor general. Un rebut. Dupa CV-urile noii echipe pot trece mai cu succes in randul unor reviste erotice. Hard-erotice
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Bun copy-paste-ul de pe redactii! Caseta de la Buscu e mai mare decit aia de la Washington Post. Cit priveste orientarea, ea este data de primele texte, de pe pagina a 2-a, in care este injurat Antonescu, laudatul de mai ieri, de la revista pe care Buscu si ai lui au luat banii de 3 ori, ca romanul, stringator. "Da, coane Dinule, am inteles, Cucky nu-ti mai place, nu trebuie sa ne spui esplicit!"
  • Scriitorii adevărati Scriitorii adevărati
    Uitaţi-vă ce nume se află la Caţavencii, şi ce nume la celelalte. Păi, se compară Agopian, Iaru, Dan Stanciu, Ioan T. Morar, Cristi Teodorescu, toţi scriitori de primă mînă şi jurnalişti talentaţi, cu ceilalţi neica nimeni? Mă faceţi să rîd. Caţavencii a ieşit excelent, restul se zbat ca peştii pe uscat. Şi se compară lăboanţele lui Petry, Mardale şi Ion Barbu cu firavii de la Kamikaze? Pe bune, Kakamikaze zici că e revista căminului cultural.
  • Liviu M Liviu M
    Nu te supara, dar pe pagina d-sale, Razvan Petre isi trece "kamikaze" la categoria "branding". Ceea ce e un pic altceva decit design-ul revistei. Asa incit, geaba or sa scrie baietii "de trei x o data", daca ...cititorii lor sunt mai superficiali decit ai alorlalti.
    Altfel, multa bafta tuturor, nu vad cu ochi rai divizarea asta, e nevoie sa se mai schimbe singiurile (am verificat, e corect pluralul). Din punctul meu de vedere de cititor, concurenta nu poate decit sa fie buna. Lor le va fi mai greu cu siguranta.
  • deea deea
    design-ul de la kamikaze e al lui Razvan : http://www.razvanpetre.ro/kamikaze
  • Pericle Pericle
    Am citit indigestul "editorial" de pe prima pagina al lui Mircea Dinescu. Niste ineptii cu veleitati satirice aruncate de-a valma presarate cu vechile lui "poante" gen "s-a suit scroafa-n copac" si "baietii de la manastirea Secu". Daca cineva zice ca ii place cum scrie Dinescu inseamna ca are un IQ extrem de mic.ro
  • Sergiu Sergiu
    @Reactoru vrei să spui că jurnalistul de investigații Cornel Ivanciuc - TURNĂTOR LA SECURITATE- este la Cațavencii. Cumva și tu ești fost securist și d-aia îți place Cațavencii?
  • batman batman
    Ca Academia Catavencu arata mizerabil este foarte clar. Dar, ce stiu sigur este ca lui Catalin Dumitru i s-a cerut sa copieze intr-o zi, cu alte fonturi, felul in care arata vechea Academie Catavencu.
    Mai stiu ca a facut asta ca sa ajute la scoaterea la timp a ziarului pe piata si mai stiu ca a fost trecut in caseta redactionala fara acordul lui. Catalin Dumitru a cerut in mod expres sa fie scos din caseta redactionala AC incepand cu nr viitor.
  • Reactoru Reactoru
    Ma-am uita un pic pe comentarii si am vazut ca multe lume confunda designul si caricaturile cu continutul de calitate.Deci , inca odata , Catavencii :)
  • Reactoru Reactoru
    Oamenii de baza , cei de la vechiul Catavencu se regasesc la publicatia Catavencii . Acolo sunt adevaratii jurnalisti de investigatii .

Trimite un comentariu

sus