Skip to main content

GAFĂ: Click, păcălit de cititori. Horia Brenciu, în poze vechi “de ultimă oră”

 

Brenciu, circ la spital la 4 dimineaţa”, a titrat ieri Click pe prima pagină, alături de câteva poze cu vedeta în halat.

Publicitate

Duminică dimineaţa, la orele 4.00, solistul , “suspect de vesel”,le-a oferit doctorilor un show pe cinste, scrie ziarul.

Problema este că pozele de pe prima pagină nu erau de duminică, ci de anul trecut.

Ce spun Brenciu şi redactorul şef de la Click, în continuare:

Click: "Celebrul solist Horia Brenciu a făcut show şi duminică dimineaţa, pe holurile Spitalului Colţea, unde a ajuns, după ce i s-ar fi făcut rău. Un pacient ne-a declarat că solistul era teribil de vesel."

Pozele prezentate de Click sunt însă vechi de un an.

Horia Brenciu, pentru paginademedia.ro:

“Instantaneul în cauză are o istorie foarte simplă. Anul trecut, din cauză unor dureri de spate, am fost la o clinică pentru a-mi face RMN-ul.”

Cum de au ajuns fotografiile în ziar?

Cristian Stancu, redactor-şef Click:

“Am primit fotografiile de la cititori care spun că le-au făcut acum.”

“Noi l-am întrebat şi pe el şi a zis că nu-şi aminteşte să fi fost la spital. Aşa l-am şi citat. Am şi spus în articol că cititorii susţin asta.”

Este o gafă?

“Din punctul nostru de vedere, nu. Noi am prezentat pozele, pozele fiind reale”, spune Cristi Stancu.

Horia Brenciu glumeşte:

“Artiştii cochetează câteodată cu ideea de clonă. Sincer şi eu m-am gândit la asta de câteva ori. Era de neconceput să mă fi aflat în spitalul Colţea, duminică, la ora 4 dimineaţa, odată ce eu tocmai terminasem un concert la Piteşti! Am peste 700 de martori care mă susţin pentru aceasta declaraţie!"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabi gabi
    noroc cu pagina de media ca mai aflu ce mai scriu tabloidele... si cu cronica circotasilor ca mai aflu ce mai e la televizor. si nu imi lipseste nimic.
  • pedepsitu pedepsitu
    "Amicii" llui Stancu sunt Dorin, Chiotea, dorin chiotea, samd. Dorinache fierbe in suc propriu fiindca Imre i-a aratat cartonasul portocaliu si l-a anuntat ca va plati din propriul buzunar vreo 4000 de euroi, contravaloarea vacantei amicului Iulica Anghel prin Brazilia si Paraguay. prietenii stiu de ce
  • Jean de la Craiova Jean de la Craiova
    Am cautat pe siteul click.ro articolul cu pricina si nu e de gasit. Oare o fi disparut brusc, semn ca gafa a fost recunoscuta?
  • CS fan CS fan
    Vad ca Stancu are multi "amici" pe aici si hai sa admitem ca tot ceea ce se scrie e adevarat. Atunci cum se explica faptul ca ziarul condus de el e nr 1 detasat pe piata? Poate da cineva un raspuns argumentat.
  • fost coleg fost coleg
    Am lucrat vreo 2 ani, in secolul trecut, cu C Stancu. E curios cum de nu i-a dat nimeni o dictare pana acum, ca omul ar rupe tastatura si s-ar alege cu fracturi la degete. Cand eram responsabil de numar ma cruceam de ceea ce iesea de la corectura, ziceai ca sus-numitul si-a taiat venele peste editorialele penibile pe care le scria atunci, asa de rosii erau de la pasta de pix. Apropo, tot asa rade, precum un magar erectil care a pascut Viagra in loc de iarba?
  • Ratusca cea Urata Ratusca cea Urata
    Stancule, tu nu esti ziarist bai baiatule, ci profitor de pe urma muncii ziaristilor! Lasa-te ma baiatule de articole ca o dai imediat cu bata-n balta, de rad si curcile de tine. Daca ai avea bun simt te-ai retrage la vila aia de la Albena si te-ai apuca sa scrii Manualul Imposturii, sa vada cititorii aia care te-au luat la misto de ce s-a dus dracu' presa pe timp de criza. Mac-mac!
  • locvace locvace
    Extraordinar, senzational si aproape in direct: Cristi Stancu a scris!
  • cs cs
    Ssssst! Nu înseleg de se vă luasi de mine. Am scris si eu un material după ani de sile, am avut probleme si cu wordul (se s-a schimbat al naibii...). Pe mess era mai simplu, pluss ca n-am putut să bag nisi un smiley în text. Se nu vă convine? Nu era Brenciu în pose? Nu era în spital? Se contează că era de acum un an si nu de câteva sile, se contează că nu era beat sau drogat cum am spus eu? Sau că am si dat o gramadă de bani pe pose ca prostu? Se conteasă că Brenciu a spus că nu e adevărat? Nu stisi sa fasesi pressă...
    Gata, acum, dacă văd că nu apresiaţi, o să mă întorc la se făseam înainte. O limbă-n fund la Imre, o îmbârligătură mică (sau mare, hihihihi), Sstroilă si Lasăr la sstresat la mine-n birou, îmi pun iar home page booking.com, ar merge si un site cu gaste si rase... Voi asi vrut-o! Chiar mă gândeam să vin măcar o zi într-un weekend la servici. Am avut o dată un cosmar că era duminică si eram la redacsie. Ufff! De fapt, suntesi iar nerecunoscători, am venit o dată, îmi uitasem cheile de la casa de vacansă si nu înselegeam de se nu e asa trafic... Ce ferisiti suntesi voi care venisi in fiecare weekend, n-avesi problemele mele, care mă lupt cu aglomerasia în timpul săptămânii în masina de la servisi.
    Si dacă mai aud seva comentarii, îi pun pe cei de la layout să vină de la 09.00 dimineasa, nu de la 11.00 cum am avut ideea genială, mai bine să stea la servisi decât acasa, aisi e si aer condisionat... Ssssst!
  • iguana iguana
    nu e singura duma pe care o da cristishor. stancu e un fel de criminal in serie in ceea ce priveste gafele de pe prima pagina. acum ceva timp a dat un material cu iguana (diana stefanescu) pe coperta, dar poza era a alteia!!!
  • stefan stefan
    Asa e, oricne altcineva ar fi scris mizeria asta ar fi fost dat afara si ar mai fi primit si un sut in cur. Sunt cazuri in care unii au fost desfiintati pentru mult mai putin. Dar pe Stancu cine sa-l dea afara sau macar sa-l amendeze? Poate citeste totusi Imre si-si da si el seama ce poama are in ograda
  • publicitarul publicitarul
    intr-un trust de presa adevarat, stancu ar fi zburat in secunda doi. intr-un trust de presa adevarat individul asta analfabet, care nu stie nici sa vorbeasca, daramite sa scrie, n-ar fi ajuns redactor sef. dar suntem in romanica.
  • Papa Razzo Papa Razzo
    Dl Cristi Stancu, ziarist de mucava fara scoala (a fost dat afara din facultate dupa ce a fost de trei ori repetent), fara idei si plin de figuri si-a furat-o original printr-o manevra de maestru a unor fost colegi pe care i-a aruncat in strada in urma cu juma' de an. Pozele alea sint parte dintr-un filmulet aparut pe Cancan dar el nu citeste ziarele ca sa se prinda de combinatie. Interesant e ca Brenciu i-a spus foarte clar ca n-a fost la spital, dar el a continuat sa-l umple de jigniri sugerand ca era asa de beat ca nu mai stia ce a facut. Daca era asa corect dl Stancu cum poate explica faptul ca articolul de deschidere al ziarului nu este semnat? Nu cumva e singurul scris de dansul in ultimii 15 ani?
  • George George
    intr-adevar, Click, pacalit de cititori, dar nu cumva cititorii au fost mult mai pacaliti?
  • lipa lipa
    Pe langa alte dude pe care le-a dat dat Clickul asta mi se pare chiar investigatie jurnalistica :))))))
  • z1 z1
    aaaa :))))))))))

Trimite un comentariu

sus