Skip to main content

MUTARE SURPRIZĂ: Face Dinu Patriciu un nou Caţavencu cu echipa lui Buşcu? "Caţavencii", noul nume al revistei

 

ACTUALIZARE 2: Potrivit ultimelor informaţii, numele noii reviste scoase de echipa condusă de Doru Buşcu va fi, cel mai probabil, "Caţavencii".

Publicitate

ACTUALIZARE 1: Doru Buşcu a fost, pănă în urmă cu câteva momente (22 iunie, ora 18.00), la sediul Adevărul Holding.

Surpriză după surpriză la Caţavencu. Echipa condusă de Doru Buşcu, care l-a refuzat pe Dan Grigore Adamescu, este pe punctul de a face noul Caţavencu cu Dinu Patriciu, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Potrivit aceloraşi informaţii, de săptămâna viitoare, Adevărul Holding va fi publisherul noului titlu editat de echipa caţavencilor.

Ce spune Dinu Patriciu?

Contactat încă de ieri de paginademedia.ro pe acest subiect, Dinu Patriciu a declarat:

"Cred că m-ar fi informat cineva, dacă s-ar fi întâmplat".

Nici astăzi, Dinu Patriciu nu a dat un răspuns clar la întrebarea "a preluat sau nu echipa Academia Caţavencu".

Dinu Patriciu:

"Sunt tot la Londra, nu vă pot spune nimic. Cred că dacă s-ar fi întâmplat, ar fi trebuit să ştiu aşa ceva. Presupun că aş fi aflat asta".

A luat echipa de la fostul Academia Caţavencu?

"Eu spun că ar fi trebuit să ştiu dacă se întâmpla."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zana Zana
    Catavencii! Succes! Am cumparat astazi ziarul si arata traznet.
  • Nelu Nelu
    Textele sunt cum sunt dar punerea in scena si interpretarea sunt net favorabile variantei "kamikaze"!
  • Nelu Nelu
    @Alex Nistoe: Ai o problema aici, ai infuriat pe gigantii acestor redactii de pamfletari! Nu esti corect cu dl Cucui! Raspunde cum poate, printre oalele cu mancare.
  • nistor nistor
    lasati-l bre in pace, e troll omu. da pun pariu ca nici numele nu si l-a scris corect.
  • ElCucui ElCucui
    @Alex Nistoe, ești plin de poante. Am râs la fiecare cuvânt de-al tău. Nu am înțeles ce ai zis în engleză, la sfârșit. Cred că e ceva de să te strici de râs. Haiosule!
  • agfaxeroxricoh agfaxeroxricoh
    nu-mi vine sa cred. uite cu cine se inhaiteaza baietii de la catavencu!

    http://morar.catavencu.ro/2009/11/27/dinu-patriciu-la-disperare/
    http://morar.catavencu.ro/2009/06/02/nu-poti-plagia-la-infinit/
    http://old.cotidianul.ro/adevarul_holding_s_a_ales_cu_dosar_penal_pentru_furt_intelectual-86506.html
  • goe goe
    @nistoe, ești foarte inteligent dacă nu ți-ai dat seama cine cu cine ține și într-adevăr m-ai făcut să rîd cînd ai zis că ai umor. S-ar putea să fie singura glumă care-ți iese.
  • Gigoresci Gigoresci
    Nicolaeeee,Invata sa numeri dupa care sa faci copy/paste ca esti pe spate
  • Alex Alex
    Buna seara,
    Alex Nistoe va deranjeaza. Nu-mi dau seama din comentarii cine e pro Kamikaze, pro Academia Cataventu sau pro Catavencii. Nu-mi dau seama pentru ca nu ma intereseaza. Baieti, toti sunteti o apa si-un pamant. Aveti impresia ca sunteti talentati, inzestrati cu umor din penel? Da, sunteti, pentru aceleasi personaje care citesc Libertatea si Click la metrou. AC nu mai are umor de vreo 5 ani, de cand s-a dus moda pozelor editate cu basescu beat si cu elena udrea in roz. Kamikaze n-a existat niciodata, pentru ca e acelasi lucru. Altfel, sunteti un amalgam de rebuturi care nu sunteti in stare sa faceti ceva. Singurul lucru la care va pricepeti e sa scrieti prost, foarte prost chiar, si sa pigmentati cu niste injurii ca sa para totul "amuzant". bafta cu salariile la cel pe care-l fraieriti. si aia, si aia, si aia (academia cataventu, catavencu si kamikaze). Apropo, toate trei impreuna nu scoateti tiraj 40.000 pe saptamana. vreo 10.000 sunt prieteni si distributie gratis. ramane un mare waw. partea trista e ca sunteti mult peste valoarea vastra actuala.... trist. anyway, eu n-am facut litere, ci chimie, n-am fost jurnalist, dar gramatical scriu de 20 de ori mai corect decat acel El Cucui, care am vazut ca pune cate un comentariu la 10 minute. de multe ori isi raspunde singur. saracu`! ala e la kamikaze, la ac sau la catavencii? ar trebui sa fie la coada la somaj sau sa dea cu lopata pe vreun santier. bafta si mult succes la pacalit prosti.
    PS: textu meu, pe de-a-ntregu`, e de 10 ori mai funny decat top10 din cele toate 3 publicatii. takes a minute to think about it! ;)
  • Alexandru Căutiș Alexandru Căutiș
    Nu a fost nicio ceartă, ba dimpotrivă. Și nu a fost o întîlnire de taină, ci două:-) mai multe detalii în concretizările viitoare.:-)
  • Pe Surse Pe Surse
    In redactia Kamikaze, e cearta mareee...o intilnire de taina i-a dat peste cap. Cu cine? Nu va spun...
  • ElCucui ElCucui
    Am zis ca nu mai comentez da' cand va vad atat de naivi chiar ca innebunesc!
  • ElCucui ElCucui
    @Bai @surse, care mi-o scurse. Adica scrie Buscu cu manuta lui in editorial ca s-a intilnit cu Adamescu Jr. si ca acesta i-a zis ca baga mare prin tiraje si voi crustaceii din redactie ii credeti. De ce s-au intilnit cei doi titani ai presei falimentare? In ce context au ajuns sa-si faca destainuri la cotetzarii? Nu cumva puneau de-un biznis? I-a mai ginditi-va!
  • omul invizibil omul invizibil
    măi băieți, mai și șădeți în cugeți. nu vi se face din când în când impresia că sunteți agitați la spirit de niște fumigene nu-prea-inteligent-plasate? că niște alți băieți forțează la scurtcircuite pe niște rezistențe supraîncinse? păi când plouă cu Xanax și cu Prozac pe-aicea io unul mi-aduc aminte de Woodstock. mai întrebați-vă și voi cui folosește încăierarea asta. cui folosește să circulați răsfirați. cui folosește s-aveți procesoarele turate la maxim pe nșpe mii de procese inutile. vouă?
  • Dan Dan
    Bai, Cautis, Adamescu a fost acum 2 zile in redactia Catavencu si si-a cerut scuze, ca venit la liciatatie, fara sa se anunte. Asa ca lasa-ma tu cu inventiile tale idioate, ca numai dezinformare aduceti, de cind a inceput povestea cu Catavencii , poate doar, doar, va pica ceva. Nu, nu va pica!

Trimite un comentariu

sus