Skip to main content

MUTARE SURPRIZĂ: Face Dinu Patriciu un nou Caţavencu cu echipa lui Buşcu? "Caţavencii", noul nume al revistei

 

ACTUALIZARE 2: Potrivit ultimelor informaţii, numele noii reviste scoase de echipa condusă de Doru Buşcu va fi, cel mai probabil, "Caţavencii".

Publicitate

ACTUALIZARE 1: Doru Buşcu a fost, pănă în urmă cu câteva momente (22 iunie, ora 18.00), la sediul Adevărul Holding.

Surpriză după surpriză la Caţavencu. Echipa condusă de Doru Buşcu, care l-a refuzat pe Dan Grigore Adamescu, este pe punctul de a face noul Caţavencu cu Dinu Patriciu, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Potrivit aceloraşi informaţii, de săptămâna viitoare, Adevărul Holding va fi publisherul noului titlu editat de echipa caţavencilor.

Ce spune Dinu Patriciu?

Contactat încă de ieri de paginademedia.ro pe acest subiect, Dinu Patriciu a declarat:

"Cred că m-ar fi informat cineva, dacă s-ar fi întâmplat".

Nici astăzi, Dinu Patriciu nu a dat un răspuns clar la întrebarea "a preluat sau nu echipa Academia Caţavencu".

Dinu Patriciu:

"Sunt tot la Londra, nu vă pot spune nimic. Cred că dacă s-ar fi întâmplat, ar fi trebuit să ştiu aşa ceva. Presupun că aş fi aflat asta".

A luat echipa de la fostul Academia Caţavencu?

"Eu spun că ar fi trebuit să ştiu dacă se întâmpla."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Surse Surse
    @cautis: mai, investigatorule de talie internationala, adamescu a fost acum 2 zile in redactia catavencu, ca sa roage lumea sa ramana, si a confirmat cu guritza lui ca n-a vorbit inainte de licitatie, recunoscand totodata ca a gresit. minte si adamescu, nu?
  • Niculae Niculae
    de pe siteul catavencu.ro

    A fost frumos şi urmează să mai fie
    CONTRAEDITORIAL
    21 Iun 2011 de Doru Buşcu | 1505 vizualizari | 55 comentarii

    Articolul in care Doru Buscu anunta marea bomba ca isi face ziar a strins 1505 de vizualizari in 3 zile. Cam asta e interesul pentru Catavencii. Dinu Patriciu mai da o lovitura in presa! Genial! Nu mai exista oameni buni Catavencu/Catavencii decit pentru forumul asta unde comenteaza 5 oameni sub 50 de identitati. Va laudati intre voi ca ati gasit un titlu genial si ca sinteti un reper in presa. Nu mai sinteti nimic. Iar despre genialitatea voastra titlul gasit publicatiei spune totul. Moarte usoara!
  • Alexandru Căutiș Alexandru Căutiș
    @alex Cristorian, Nu știu de unde ai tras concluzia că sînt supărat pe careva dintre voi. Mă supără însă cumplit minciunile spuse de unii dintre voi. Ca dovadă că nu sînt supărat (sau că vă urăsc, cum insinua cineva care apoi se exprima pe stradă către altcineva cu "te urăsc etern") e faptul că, la fel ca la momentul plecării noastre de la Catavencu, v-am invitat și după ce a cumpărat Adamescu marca să veniți alături de noi. Sper că v-a transmis Iaru. Știi bine cît am insistat să vii acum un an.
    Nu cred că sînteți netalentați, cred doar că uneori vă creați o falsă imagine publică, puțin cam prea cosmetizată, pentru ce măgării se fac acolo, cu știrea sau fără știrea voastră, a redactorilor tineri. Bunăoară, faza aia cu "Adamescu nu a vorbit cu nimeni din redacție înainte de licitație", spusă de Doru Bușcu cu atîta convingere, nu e deloc așa. Înainte cu mai mult de o lună de momentul licitației a avut loc o discuție de genul ăsta. Vreodată îți spun mai multe, ușor de verificat. Dacă vei fi curios să afli, ca jurnalist tenace cum te știu, întreabă și partea cealaltă, pe Bușcu l-ai ascultat deja. Sînt multe de vorbit, nu era treaba mea, a noastră să vi le semnalăm noi, de la Kamikaze.
    Ne vedem la bere.
  • Spionul Spionul
    @alexandru cautis Ce e mai, ti-ai negociat prima de instalare si acu ti-a mai venit sufletu la gura? N-aveti mai, daca nu e, nu e... fitzuica pe care ati facut-o moare si tu stii asta. E penibil acum, dupa toate injuraturile scuipate pe site, la adresa lui Buscu si a fostilor colegi, tu sa stai in redactia Katzelor, sa-ti negociezi salariul cu Adamescu. Vreau sa ti spun ceva, Adamescu a fost ieri in redactie la Catavencii, unde si-a luat "decit titlul", iar acum rasufla usurat ca a facut insfirsit un deal, cu unii mai fraieri decit el. Fraieri ati fost, asa ati ramas. Pe curind.
  • ElCucui ElCucui
    @alex cristoriam, nu cred că la tine se referă Căutiș. Făcea și el niște medii la supărare. Ți-am mai zis, tu te-ai întors din pragul redacției Kamikaze că să strălucești singur! :) Ce vroiam să te rog, transmite-le tu macacilor care-mi tot dau cu Xanax și Prozac că nu mai comentez pe aici de alaltăieri. Dar intru să citesc. Spune-le să urle în continuare că mă distrează. Numai bine!
  • gelu gelu
    bursarule,
    Maimutele kamikaze de care zici au inventat multe din rubricile care sunt celebre de ani de zile in catavencu. Stilurile se aseamana normal ca doar d-aia au facut toti parte din aceeasi gasca. Nu te angaja nimeni daca nu aveai talent ci doar imitai articole din catavencu.Daca la kamikaze au plecat netalentatii cum de au ajuns unii din ei, redactor-sef sau secretar general de redactie la catavencu? Pe pile? Stii tu ca te avansa buscu daca-i puneai o gasca in BMW?
  • gelu gelu
    bursarule,
    pe redactorul-sef de la kamikaze il cheama marius bortea, exact cum il chema si cand avea exact aceeasi functie la catavencu si cand era la fel de discret.
    cautis,
    cate anchete a preluat in ultimul an trustul realitatea-catavvencu din kamikaze( cel putin 4-5) si cate din catavencu( zero)?Cine sunt catavencii aia atat de talentati, cunoscuti si haiosi care au ramas cu buscu, ca in afara de ivanciuc, hillerin si grosan -toti dat afara si rechemati acum un an din foame- pe restul nu-i stie nici dracu' oricate spume ar face pe aici.
    Sa-i vedem la treaba, fara brandul catavencu la care si cei de la kamikaze au pus umarul ani buni de zile. Sa vedeti baietii mosului ce o sa mai rada cititorii vostri dragi cand nu-i mai anunta marca de pe coperta 1 ca urmeaza niste glume.
  • alex cistorian alex cistorian
    Te salut Alex. Vezi că am aceleași numere de telefon. Poate ieșim cindva la o bere. Asta dacă te lasă inima să bei cu un "încrezut" și "mincinos" cum zici că aș fi, așa, în marele public. Asta pe lîngă aia cu anchetele la care nu se pricepe nimeni aici :) Și poate îmi explici și mie de ce ești atît de suparat. În rest, numai bine.

    PS Vezi că te ceartă Alina că i-ai scris numele greșit
  • Alexandru Căutiș Alexandru Căutiș
    Salut, le urez succes celor care-și spun "cațavenci". Am văzut că cineva v-a provocat să spuneți ce ați făcut voi pt Academia Cațavencu, mîna de băieți rămași cu Bușcu. Trec peste faptul că majoritatea sînteți de un an-doi-trei la Academia Cațavencu, nu de zece-cincisprezece cum sînt colegii mei, alături de care am făcut revista Kamikaze. (trebuie să vă reamintesc că eu personal am plecat după ce m-am certat cu Bușcu pt că aflasem că s-a luat o șpagă în grup, de care Bușcu nu era străin)
    Invit pe oricine de acolo, de la așa-zișii "cațavenci", să se compare în anchete cu colegul meu Prisacariu, cu Mircea Toma, cu Silviu Apostol, cu Alina Muscalu, cu Roxana Jipa și cu mine. Știu tinereii care se dau cațavencu acum cine a făcut singura anchetă din România, la Academia Cațavencu, preluată de Fox News - cea mai urmărită televiziune de știri din SUA, mai mare ca audiență decît CNN și MSNBC la un loc. Subsemnatul și colegul Prisacariu au făcut acea anchetă. Ați egalat vreunul dintre încrezuții de acolo acea performanță? Vă pot da și altele, e suficient să dați search pe net, în caz că ați uitat.

    Îi invit să se compare la umor cu colegii mei Dragoș Mușat (Tetelu), Augustin Julea, Marius Borțea, Răzvan Cucui, Gabriel Drogeanu, Alex Duțu (Bărbosu), Alex Vărzaru, Ducu Hîncu, Marian Turosu, Andrei Manțog. Întrebați-l pe Bușcu de cîte ori a spus că "Jurnalul lui Tetelu" este cea mai de umor rubrică scrisă vreodată în Academia Cațavencu și de cîte ori a spus că Dragoș Mușat și Răzvan Cucui sînt geniali. Sper, dacă l-a lăsat memoria, să aibă urme de sinceritate nealterată. Dragoș Mușat, dacă nu ați observat, este la revista Kamikaze.
    Dacă adunăm cîți ani avem noi, cei de la revista Kamikaze, petrecuți la Academia Cațavencu și cîți ani aveți voi, cei care vă dați "cațavenci", vă faceți de rîs.
    Încercați să mințiți mai puțin și să lucrați mai mult la anchete și umor. Aveți performanțe mari demne de egalat. Succes!
  • andrici bursarul andrici bursarul
    Eu ii aștept pe tarabe. Cațavencu are umor. Echipa actuală de la Cațavencu e din oameni talentati, oameni care au fost angajati de Doru Bușcu fiindca erau foarte buni comparativ cu Kamikaze. Sînt rugați cei care se dau drept “echipa Kamikaze” să spună cu ce s-au remarcat în toată cariera lor. Tot latrati aici de Buscu ca niste maidanezi care muscati mina care v-a hranit, dar ia intrebati prin jur daca stie cineva cum il cheama si cum arata red-sef de la Kamikaze? Are mustata cu carare pe mijloc, a aparut vreodata macar la Pascani TV? Scoateți o revistă obosită in care incercati sa imitati ca niste maimute puse la laptop niste retete pe care baietii de la Catavencu s-au chinuit sa vi le bage in teasta ani de zile si degeaba.
  • cocolino cocolino
    Și nu mai ascundeți mesajele.
    Eu nu-i aștept pe tarabe. Cațavencu nu mai are umor. Echipa actuală de la Cațavencu e din rebuturi, oameni care fuseseră dați afară acum un an jumate (fix de Doru Bușcu) de buni ce erau. Au revenit fiindcă au plecat de la Cațavencu 20 de băieți să facă revista Kamikaze, iar Bușcu a fost nevoit să accepte rebuturile. Sînt rugați cei care se dau “echipa Cațavencu, cea care are 20 de ani”, în fond, cum ziceam, niște rebuturi fără umor, să spună cu ce s-au remarcat la Cațavencu în toată cariera lor. Le-a preluat presa națională un subiect, un articol vreodată? Ciocu mic, jalnicilor! O să scoateți o revistă obosită, că saltceva nu sînteți în stare, cu marote gen-Udrea curvă, Băsescu-bețiv, ce să zic, f original:-)
  • forbes reloaded forbes reloaded
    am si eu o nedumerire. busculet vine sub retardata de raluk badea? Ce-as mai rade.... sau peste? ori face casă separata, ca sa-si pastreze nu doar purcoiul de bani, ci si functia de director? In AH nu exista inca directori pe o singura publicatie. Odată cu Dorulet se poate inventa si functia asta. Sa apara si un director la Forbes, ca toata gasca adusa de Badea nu face nici cat o ceapa degerata, si tot asa... Da' tare mi-e ca Buscu nu se multumeste numa' cu 250 bulioane de lei vechi, cat are badea. Prin urmare, Catavencii va fi stat in stat in afara diviziei de reviste si probabil si mai in centru, ca nu bate Iaru atata drum pana in Pipera.
  • nehalitoo nehalitoo
    Bai, io zic sa mergem la o bere ca, la citi sintem aici, lipim doua mese si ne-ajunge. Hassane, mai tii, ma, cura aia de slabire? Si, ma gindeam de mult sa te sun sa-ti zic dar daca ne vazuram aici iti zic aici, mai maninca si proaspat nu numai de la conserva. Sa traiesti, ne vedem la Mall in caz de ceva.
  • ursul rau ursul rau
    Fratilor ! Va anunt cu tristete cu EiCucui nu s-a trezit inca din suparare. A luat o cutie de xanax si tot degeaba. A intrat in greva injuriilor pe termen nelimitat. Ne bucuram pentru el si ii urma insanatosire grabnica! Razvanel ti-ai luat mama siropelul de dimineata? Doza bubla?
  • Kuky Kuky
    Hasane, nu te supara pe xxx!!!!! E rau cu tine acuma, si nu meriti aceasta soarta!!!
    Al doilea abonament la "CATAVENCII" va fi platit de mine!!!
    Ti-l fac pe viata!!!
    doar ne asteapta cel putin 20 de ani de "CATAVENCII"

Trimite un comentariu

sus