Skip to main content

Pro TV a achiziţionat drepturile pentru The Voice

 

Pro TV a achiziţionat de la Talpa Distribution drepturile pentru "The Voice", cel mai nou şi mai apreciat format al momentului în materie de entertainment, creat de John de Mol, părintele Big Brother, potrivit unui comunicat al postului generalist.

"The Voice" este un format inovator care schimbă regulile în ceea ce priveşte concursurile de talente. Nu contează ce vârstă sau meserie au concurenţii, nu contează cum arată, dacă sunt înalţi sau scunzi, tatuaţi sau netatuaţi, tot ceea ce contează este vocea.


Show-ul are trei etape: etapa audiţiilor ("blind audition") - când fiecare jurat îşi formează propria echipă alegând concurenţii doar în funcţie de voce, fără să-i vadă; etapa duelurilor - fiecare jurat desemnează doi membri ai echipei sale pentru a face un duet, în urma căruia unul dintre ei este eliminat; şi etapa show-urilor live.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dani dani
    Da chiar ma gandeam cum o sa fumam toate formatele internationale luam toate formatele pentru descoperit talente si le bagam pe gat romanilor intr-un timp foarte scurt, sper sa se sature lumea rapid sa fi bagat banii de pomana in proiecte costisitoare. Daca tot vroiau ceva spectaculos dece n-au luat The Apprentice sa-l faca pe toamna ? Dar cine sunt eu sa-mi dau cu parerea?:)
  • lucretia lucretia
    hmmm, foarte inteligenta miscarea, doar ca nu au la fel de mult timp la dispozitie ca antena pentru lansarea acestui produs.

    insa, cum spunea si altcineva mai devreme, e posibil sa ii faca la audiente, pentru ca romanii halesc orice le ofera sarbu.
  • polat polat
    iar o sa rupa audienta tv
  • che guevara che guevara
    nici nu poate. e greu de facut o emisiune live. ei se ocupa doar de copy paste.
  • g g
    Cred ca publicul se va cam satura de concursuri de talente muzicale.
    Pro-ul are avantajul de a face povesti "mai lacrimogene" in jurul acestor emisiuni si de asta au succes...antena inca nu a invatat
  • adi adi
    pe mine nu ma intereseaza cine pe cine copie, problema e alta insa...cautam voci, talente. totul frumos pana aici. ce facem cu ele e intrebarea, pentru ca talente, voci bune, oameni valorosi avem destui, dar degeaba daca nu au loc de bianca lu bote.
  • vlad vlad
    SI btw, Pro Tv copiaza antele, The Voice e doar un X Factor revitalizat( sau nu )
  • vlad vlad
    Corect.Pentru format nu au niciun merit. si daca emisiunea va fi realizata la fel de prost ca Romanii au talent...dar nu conteaza, Romanii consuma tot ce le da Sarbu.
    Ne dam seama in ce tara traim doar daca ne uitam pe audientele TV ;)
  • udi alan udi alan
    no, bravo lor! mai tare ar fi fost daca ar fi creat ei FORMATUL, de la zero!
    asa, sa cumperi...prea mare inteligenta zic eu ca nu denota.
    si cu retard avansat poti cumpara orice, cardul gros sa l ai!
    creier, da l dracu!
  • mad79 mad79
    pentru manelisti si nespalati Bendeac e de urmat!Iata ca mi-a iesit si o rima :)
  • myhay25 myhay25
    Antena 1 nu o sa aiba niciodata audientele pro tv daca nu se apuca sa transmita live (cazul castigi in 60 de secunde si multe alte emisiuni) Pro tv-ul chiar si in reluare (Romanii au talent) ii bat pe cei de la antena 1 norocul lor ca il mai au pe Bendeac care mai ridica audienta.
  • che guevara che guevara
    O NOUA LOVITURA PENTRU ANTENE CARE TOCMAI FACUSERA UN COPY PASTE SI DUPA SUCCESUL CU ROMANII AU TALENT LANSEAZA X FACTORY.
  • aas aas
    foarte bine.

Trimite un comentariu

sus