Skip to main content

Salariile Adevărul, cinci zile întârziere. Rahan pentru ziarişti

 

Salariile de la Adevărul au fost mutate cu cinci zile.

Publicitate

Conducerea Adevărul Holding a postat un anunţ pe reţeaua internă a grupului, care precizează că salariile se vor lua pe 10 iunie. În mod normal, salariile erau virate pe 5 ale fiecărei luni.

Totodată, angajaţii de la Adevărul Holding au primit, gratuit, mai multe reviste Rahan.

Revista Rahan a fost distribuită împreună cu ziarul Adevărul, dar nu s-a bucurat de mare succes. Din retururile Rahan, fiecare angajat a primit un exemplar de la numerele 1 până la zece. Alte retururi au fost folosite pentru marketing. Tot din retururi, dar de la filme, au fost inserate astăzi, în Click, DVD-uri gratuite. Tabloidul s-a vândut azi la preţul normal de vineri - 1,5 lei, dar împreună cu un DVD gratuit - desene animate, filme din seria BD, distribuite în colecţia Adevărul etc.

Salariile au fost întârziate parţial la Adevărul şi luna trecută. Atunci, o parte din salarii au fost virate la timp, iar altele (cele mari) au întârziat câteva săptămâni.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • neli neli
    problema e ca sunt incalcate contractele de munca, unde este clar prevazut ca salariul se vireaza pe data de 5 a fiecarei luni. dar cui ii pasa?
  • furnizor adevarul furnizor adevarul
    Urmatoarele produse adaugate pe lista vor fi tickete de discount, precum la vecinii nostri din vest.
  • furnizor adevarul furnizor adevarul
    Corect, doar ca din ianuarie, nu februarie.
    Si nu este decat aproape jumatate de an...oare cate mic.ro mac.ro teapa.ro as fi deschis ruland acesti bani neachitati? Poate nu 3.000 dar macar unul, cine stie ?!
  • Slick Slick
    Cele mai interesate romane erau cele de la Cotidianul. Acum se scot pe piata numai prostii. Rar mai scoate cineva ceva interesant.
  • hp ft hp ft
    LOL...primul semn a fost neplata unor servicii catre diversi furnizori. si nu ma refer nici la tipografie nici la partea de advertising ci la contracte neonorate (aka neplatite) din februarie!!!
  • Horea Horea
    Horatiussss!

    Nu cu DEX-uri se hranesc oamenii!
    Ca-s avansate sau devansate nu-i chiar atat de tragic. IMPORTANT e ca ele (salariile) sa nu dispara la un moment dat.
    P.S. Normal ca-s necesari si cetateni de teapa ta: corectori. Nu-ti doresc decat un SALARIU mare. Indiferent ca-i devansat sau... amanat.
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    E criza in print, e normal sa intarzie salariile. Problema e sa nu intarzie de tot :) E doar primul semn ca ceva scartaie.
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Ai dreptate, se mai intampla.
  • Anglofil Anglofil
    Fara sa fiu pedant,"a devansa" inseamna "a săvârși sau a face să se petreacă ceva mai devreme decât era normal sau prevăzut; a grăbi (o acțiune, un fapt)".
  • Horatius Horatius
    Devansate erau dacă se plăteau mai devreme. Din text reiese că salariile sunt amânate.
    Ia vezi aici in dex, definiția a doua: http://dexonline.ro/definitie/devansa/61213

Trimite un comentariu

sus