Skip to main content

The Practice gestionează contul ING Bank. Ziarista Alexandra Teodorescu la V+O Communication

 

The Practice gestionează, începând cu 1 iunie 2011, contul de PR al ING Bank România. Selecţia agenţiei s-a facut în urma unei licitaţii desfăşurate în perioada aprilie - mai 2011, la care au participat trei dintre cele mai importante companii de relaţii publice de pe piaţa locală.

Publicitate

Agenţia de relaţii publice V+O Communication România îşi extinde echipa pe domeniile lifestyle, health şi wellness în principal, prin cooptarea jurnalistei de business Alexandra Teodorescu pe poziţia de PR Account Manager.

Despre noul cont The Practice:

În cadrul parteneriatului semnat pentru o perioadă iniţială de un an de zile, agenţia va realiza pentru ING Bank România servicii integrate de relaţii publice.

Gama de activitati vizeaza atat comunicarea externa, cat si cea interna, atat PR offline, cat si online, atat comunicarea corporativa sau componenta de responsabilitate sociala, cat si comunicarea produselor si serviciilor sau suportul pentru activitatile de marketing.

Cine este Alexandra Teodorescu?

Alexandra Teodorescu a absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti şi are o experienţă de peste 3 ani în presă (Wall-Stret.ro), timp în care a scris pe domeniile lifestyle, turism şi HoReCa, respectiv IT&C. Începând din iunie 2011, Alexandra s-a alăturat echipei V+O Communication ca PR Account Manager şi coordonează comunicarea pentru conturile de consumer healtcare, respectiv cosmetică şi wellness.

Alexandra are deja o experienţă în comunicare şi organizare de evenimente, ca fost voluntar al PRIME România, singura asociaţie studenţească de Relaţii Publice şi Comunicare din România. În cadrul asociaţiei, ea a participat la organizarea evenimentului PR Tea, care a adus împreună specialişti din comunicare şi relaţii publice şi persoane interesate de domeniu şi a încercat o definire şi o delimitare a domeniului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus