Skip to main content

13 iulie: Intact intră cu 1% în Rautakirja. GSP, pe toate canalele de cablu

 

Intact Media Group a încheiat un acord de parteneriat cu distribuitorul de presă Rautakirja, devenind acţionar cu 1% în companie şi primind două locuri în boardul de conducere, a declarat pentru Wall-Street.ro Dan Vasile, director general al Rautakirja Romania.

Publicitate

Recent, managerul (totodată şi acţionar al firmei) a mai vândut 25% din Rautakirja către “trei persoane particulare”, care activează în zona retailului. Cei trei nu au însă drepturi în boardul de conducere.
Intact intra in actionariatul Rautakirja

Evenimentul zilei: Scandalurile de genul "Antena 3 - Daniel Funeriu" riscă să aducă televiziunea patronată de Dan Voiculescu la concurenţă cu OTV-ul lui Dan Diaconescu, nicidecum cu Realitatea TV.

Jurnaliştii Cristian Tudor Popescu şi Ion Cristoiu consideră că ceea ce s-a întâmplat în cazul "Antena 3 - Daniel Funeriu" nu are nicio legătură cu jurnalismul, ci este vorba despre pură propagandă, diversiune, manipulare, dar şi un şiretlic, cu menirea de a discredita.

"Antena 3" a prezentat un aşa-zis document din care reieşea că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, nu ar fi promovat examenul de bacalaureat din prima încercare, act despre care a susţinut că ar fi provenit de la un telespectator.

Asociaţiile de media condamnă derapajul de la Antena 3.
Atenţie, Dan Diaconescu! Antena 3 se OTV-izează

GSP TV a intrat între cele 36 de televiziuni pe care operatorii de cablu din România trebuie să le retransmită în mod obligatoriu, conform principiului "must carry" prevăzut în legislaţia audiovizuală, potrivit unui anunţ postat marţi pe site-ul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), citat de Mediafax.

Săptămâna trecută, societatea Camina Trust SRL (parte a trustului de presă Intact), care deţine licenţa audiovizuală pentru televiziunea sportivă GSP TV, a notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului că GSP TV s-a declarat un post liber la retransmisie şi nu mai percepe taxe de la cabliştii în ale căror grile de programe se regăseşte.
GSP TV a intrat între televiziunile obligatorii la retransmisie pentru cablişti

Grupul Ogilvy Romania l-a numit pe Titus Dumitrescu la conducerea echipei de creatie dedicata contului Cosmote. Anterior, Dumitrescu a fost group creative director in cadrul agentiei McCann Erickson, notează Wall-Street şi Daily Business.
Ogilvy recruteaza sef pe echipa de creatie Cosmote de la McCann Erickson
Ogilvy Romania are un nou sef pentru contul de creatie Cosmote

Papusa blonda in marime naturala, prezentata luni seara drept invitatul PDL in studioul Antena 3, a revenit si marti la emisiunea "La ordinea zilei", observă Hotnews.

Dana Grecu a introdus-o pe papusa "Tuţi" inaintea celorlalti invitati, ea fiind asezata la pupitrul invitatilor chiar linga consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu.
Papusa blonda PDL, din nou in studioul Antena 3: vecina de platou cu Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR

Acuzaţiile la adresa trustului mediatic al lui Rupert Murdoch se extind către alte publicaţii, scrie Adevărul. Săptămânalul Sunday Times şi tabloidul Sun sunt acuzate de obţinerea informaţiilor publicistice prin metode „infracţionale".

Fostul premier britanic, Gordon Brown, susţine că News International, filiala britanică a companiei News Corp. a lui Rupert Murdoch, a folosit „infractori" pentru a avea acces la datele sale personale. El a acuzat compania că a obţinut acces la documente aflate în posesia avocaţilor săi prin intermediul unor legături cu lumea interlopă, pe vremea când era ministru de Finanţe.
Criza din presa tabloidă britanică ia amploare

Postul de televiziune Discovery  Channel va lansa în weekendul 6-7 august o serie de emisiuni despre despre lupta pentru supravieţuire în sălbăticia Amazonului, despre cum îşi duc viaţa de zi cu zi localnicii din această zonă şi despre una dintre cele mai vechi specii de peşti, un monstru preistoric al râurilor, Arapaima.

Producţiile vor fi difuzate în cele două zile începând cu ora 22.00, notează Adevărul.
Din jungla amazoniană, la Discovery Channel

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • seba seba
    pot sa-l pupe pe teszari in coor!
  • tudor tudor
    Tot Digisport ramane cu cea mai buna oferta sportiva
  • marius marius
    la ce sunt mai buni, la asa-zisul sport al barfelor, ca sport adevarat nu prea am vazut la sport.ro, macar cei de la gsp mai au un rugby, un tenis niste fotbal, tenis de masa
  • silviu silviu
    ii doare undeva pe aia de la rcs, cum au primit amenda pentru ca nu transmiteau n 24 dupa care la adaugat in abonamentul extra asa vor primi si pentru gsp.
  • silviu silviu
    sport.ro nu au liga1 si nici o liga de fotbal
  • TANO TANO
    miscare interesanta facuta de gsp, dar degeaba. sport.ro sunt cu mult peste ei
  • ddk ddk
    buna miscarea facuta de gsptv

Trimite un comentariu

sus