Skip to main content

25 iulie: RCS&RDS întârzie introducerea GSP TV în pachetul de bază

 

Deşi CNA a hotărât, la începutul acestei luni, că postul GSPTV este liber la retransmisie, RCS&RDS întârzie introducerea postului de sport în pachetul de bază, aşa cum prevede legea.

Publicitate

Reprezentanţii RCS&RDS spun că încă se discută reintroducerea postului în grila de programe, scrie Evenimentul zilei.

UPC este unul dintre operatorii de cablu care au pus în practică hotărârea CNA.

În urmă doar cu o lună, pe fondul unor relaţii tensionate între RCS&RDS şi Antena Group, operatorul de cablu a decis scoaterea GSP TV din grila de programe.

Preşedintele CNA, Răsvan Popescu, spune că amenda porneşte de la 10.000 de lei şi poate ajunge până la 200.000 de lei.
“Nu cred că cei de la RCS&RDS se vor expune prin a nu introduce GSP TV în grila de programe”, a declarat Răsvan Popescu pentru EVZ.
RCS&RDS întârzie introducerea GSP TV în pachetul de bază

Doar puţin timp mai desparte telespectatorii de debutul a două superproducţii internaţionale, "Vocea României" şi "XFactor", dar şi de primul serial muzical românesc pentru adolescenţi, "Pariu cu viaţa", scrie Evenimentul zilei. Distribuţia "Pariului cu viaţa", serial produs de Media Pro, începe să prindă contur. Alături de Radu Vâlcan şi de membrii "La-la band", deja anunţaţi, va juca şi Adela Popescu.
Megaproducţiile muzicale ale toamnei prind contur

Audiţiile cu juriul X Factor de la Iaşi din week-end-ul care a trecut încheie seria audiţiilor din provincie, scrie Jurnalul Naţional. Peste 4.000 de oameni au participat la Timişoara, Cluj, Constanţa şi Iaşi la prima etapă a show-ului pe care Antena 1 îl va lansa în această toamnă. Săptămâna viitoate, audiţiile cu juriul X Factor se vor desfăşura la Bucureşti. Paula Se­ling, Mihai Morar şi Adrian Sînă şi-au rezervat patru zile pentru a-i putea evalua pe toţi concurenţii. Pe 30, 31 iu­lie şi 1 şi 2 au­gust, juriul se va afla la Sala Palatului din Bucureşti.
4.000 de oameni la audiţiile X Factor din ţară

Sursa foto: Prosport.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zara zara
    pai ce io sint la upc si cind erau meciurile pe gst tv nu vedeam nimik deci de ce acu ai obliga sa-l bage inapoi pe rds?acu e si pe upc si o mare mizeire gsp tv poate prezinta interes pt giolgani gen petrica da pe gsp o mizeire....
  • marius marius
    pe acest principiu cei de la rcs-rds ar trebui sa scoata si sport.ro care numai sport nu da.
  • mad79 mad79
    eu m-as bucura nici sa nu-l bage in grila!E un post ff slab.ce numai de sport nu se ocupa!

Trimite un comentariu

sus