Skip to main content

Adevărul Holding, către televiziuni: „nu mai putem plăti publicitatea, se poate doar jumătate?”

 

O ofertă din partea agenţiei de publicitate Odyssey Communication, care se ocupă de publicitatea Adevărul Holding, a dat peste cap posturile de televiziune.

Publicitate

Furnizorii media care au dat reclame pentru produsele Adevărul au primit o propunere la care încă nu au dat un răspuns: agenţia de media se oferă să plătească doar jumătate (în unele cazuri 60-70%) din publicitatea pe care deja a difuzat-o.

Detalii, în continuare:

Discuţiile între agenţia Odyssey, condusă de Diana Flutur (foto) şi furnizorii media au avut loc săptămâna trecută. În principiu, agenţia cere o reducere pentru publicitatea pe care deja a dat-o pe posturile respective. Cu alte cuvinte, să plătească doar o parte din suma datorată, compensând restul cu spaţii de publicitate.

Ce spun furnizorii?

Ni s-a spus că ei pot plăti doar 50-60% din bani, iar de restul ni s-a oferit spaţiu de publicitate în produsele grupului Adevărul”, a declarat pentru paginademedia.ro un furnizor media care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Contactată de paginademedia.ro, Diana Flutur, managerul agenţiei de publicitate Odyssey Communication, nu a comentat subiectul:

„Nu pot face niciun comentariu pe o negociere comercială, în condiţiile unui contract între o agenţie de publicitate şi un client. Condiţiile contractului sunt confidenţiale.”

Posturile de televiziune şi ceilalţi furnizori media nu au dat încă un răspuns ofertei lansate de Odyssey. Temerea lor este crearea unui precedent în piaţa media, care ar putea deschide calea şi unor alţi clienţi de publicitate să ceară, retroactiv, reducerea datoriei pentru reclamele deja date pe post.

Agenţia Odyssey Communication, care se ocupă de publicitatea şi marketingul produselor Adevărul Holding. Odyssey Communication îi are ca acţionari pe Dinu Patriciu, prin DP Holding (60%) şi Diana Flutur (40%).

Foto: Adplayers

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gales alexandru gales alexandru
    "redactora sefa",,fix din spusele tale imi dau seama ca esti putin cam praf, nu poti fizic (dumbass) sa recuperezi 6mil eur dand Rahan si abonamente....lasa-te de meserie pe bune!
  • Mihai Mihai
    cum adica e un "zero absolut" in afaceri. Din ce scrieti voi aici inteleg ca, dimpotriva, a mai dat o lovitura.
  • The patriot The patriot
    Gandire si strategie de securist! Ca si Copos care astazi se milogeste la ministrul transporturilor sa-l ierte ca nu si-a platit facturile pt chiria stadionului Giulesti. Amandoi sunteti niste scursuri!!! Platiti facturile, nenorocitilor!!!
  • Mitu Mitu
    O dovada in plus ca marele Dinu Patriciu este un ZERO ABSOLUT in afaceri. Daca avea cap, platea bine niste profesionisti care sa-i sporeasca averea castigata usor. In ritmul asta insa, va duce in faliment toate business-urile pe care le-a inceput. Nu mai bine se rezuma la Rompetrol pe care l-a primit de la Adrian Natase pe 2 lei? Banii castigati usor se pierd si mai usor, nu stiati asta? :-D.
  • Nelu Nelu
    @Carpa:gregoar?! in loc de Grigore? citesti doar autori francezi la masa de dimineata?carpa ,carpa dar cu ifose!
  • CARPA CARPA
    Scuze, nu il apar, dar Patriciu pare cam naiv si credul. Tine tot felul de impostori, pe bani multi - gregoar, nahoi si altii ca ei. Oameni insipizi, slab pregatiti, dar plini de ifose. Plus ca i-a mai si deplasat pe unii prin alte tari - Bruxelles, Madrid etc - si scriu numai aberatii. Nu inteleg cum de nu-si da seama ca sunt maini moarte astia de genul nahoi, bianca toma, gregoar si altii ca ei.
  • udi alan udi alan
    doamne ajuta!
  • udi alan udi alan
    bai fratilor, in mass media toti se cred bengosi! desigur, gurul tuturor este dinu...
    apropo, DE UNDE ARE DINU BANI?
    ce ti trebuie sa faci BANI CACALAU in romanica?!
    ...OBRAZ
    grrros......penal de grrros!
  • reporter reporter
    lipsa profesionistilor in posturile cheie se simte de departe, nu-i asa?
  • marius marius
    KK-factor eu nu l-as plange pe DP dupa alegeri. din experienta anilor trecuti, domnul DP merge la 2 capete si asta chiar pe fata
  • marius marius
    @mimi crezi ca ata valoreaza AH, asta e tot patrimoniul lui?
  • Mimi Mimi
    si ce castiga statiile din procedura de insolventa? un rahat taiat in 3, adica vorba cuiva de mai sus, niste retururi de Rahane, computere vechi si carti cu dunga rosie pe coperta.
  • Horea Horea
    Adica cum cine a cauzat acest faliment?!
    E clar. Basescu!
  • Horea Horea
    @Paul
    Ba da, are si ea aport.
    Unul de 40% ... rusine!
  • Mirela Predan Mirela Predan
    Putina lume stie cine e principalul datornic la compania Odyssey Communication, de nu mai are bani: PARTIDUL NATIONAL LIBERAL. Nu stiu care este suma pentru care firma lui Patriciu si-a Dianei refuza plata publicitatii prestate si vrea troc, in schimb, pot sa spun eu suma cu care PNL-ul este dator din campania electorala a lui Crin Antonescu: aproape un milion de euro. Eu cred ca e bine sa se stie treaba asta. Cat despre trocul propus de Diana Flutur televiziunilor: NO WAY!!! Falimentul, nene, si sa se spuna clar cine a cauzat acest faliment!!!

Trimite un comentariu

sus