Skip to main content

Antenele se delimitează de un reporter rămas în State

 

Antenele se delimitează de Dumitru Boanţă, fostul şef al secţie Eveniment, care a plecat, pe 28 iunie, în Statele Unite ale Americii în calitate de corespondent special şi nu s-a mai întors.

Publicitate

Antena1 şi Antena3 spun, într-un comunicat de presă,  că l-au jutat pe Boanţă să obţină viza de jurnalist pentru SUA în vederea realizării unui „interviu cu potenţial notabil pentru opinia publică naţională”, dar că nu ştiau de intenţia acestuia de a rămâne acolo.

Jurnalistul trebuia să se întoarcă în urmă cu două săptămânisăptămâni (12 iulie 2011). În urmă cu o săptămână Dumitru Boanţă i-a anunţat pe şefii ştirilor celor două posturi că a decis să nu se mai întoarcă în ţară.

În urma acestui anunţ, Antena Group a făcut toate demersurile necesare pentru întreruperea oricărei relaţii contractuale şi anularea oricărui drept de reprezentare jurnalistică implicate prin deplasarea sa în Statele Unite ale Americii, se mai spune în comunicat.

Alte detalii din comunicatul de presă:

“Domnul Dumitru Boanţă a încetat să fie corespondent al Antenei 1 şi Antenei 3 în urma deciziei acestuia de a rămâne în Statele Unite ale Americii şi a pierdut orice drept de reprezentare jurnalistică a celor două organizaţii media, în momentul în care a decis să rămână în Statele Unite ale Americii.

Antena 1 şi Antena 3 regretă incidentul şi se delimitează de orice acţiune, afirmaţie sau declaraţie pe care domnul Dumitru Boanţă le mai face de acum înainte în raport cu posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 şi îşi exprimă deschiderea în asistarea autorităţilor americane în deciziile viitoare cu privire la situaţia curentă."

Sursa foto: Stareapresei.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vali vali
    l-o fi chemand dan, dar sunteti siguri ca il cheama boanta? nu am auzit de numele asta, probabil il cheama oanta? cred ca de numele asta am mai auzit... nu stiu exact de unde...
  • poweraxxel poweraxxel
    "Antena 1 şi Antena 3 regretă incidentul şi se delimitează de orice acţiune, afirmaţie sau declaraţie pe care domnul Dumitru Boanţă le mai face de acum înainte în raport cu posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3"!!!
    Dar ce actiune cred "domnii" de la Intact ca pregateste fostul lor angajat de sunt ei dispusi sa ajute "autoritatile americane"??? Aceea de a povesti americanilor cu se face "presa" in trustul Intact?
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    In comunicatul oficial al celor de la Antene apare ca Dumitru Boanta.
  • scooby scooby
    Prenumele lui este Dan, nu Dumitru, din cate stiu eu.
    Petrisor, ar fi bine sa revizuiesti, daca e cazul.
  • ciavistu ciavistu
    pierdere grea, nu mai are cine prezenta starea traficului auto in capitala.

Trimite un comentariu

sus