Skip to main content

Eugen Chelemen se întoarce la Realitatea TV

 

Eugen Chelemen, directorul multimedia al grupului Adevărul Holding, şi-a anunţat colegii că, de la 1 august, se desparte de trustul de presă pentru “o nouă provocare profesională”.

Publicitate

Acesta se va întoarce la Realitatea TV, de unde a plecat în urmă cu un an de zile, după cum reiese dintr-un mesaj intern trimis de Sebastian Ghiţă angajaţilor postului de ştiri.

“Eugen va prelua comanda tuturor operaţiunilor redacţiei de ştiri, transformând-o într-o platformă multimedia care va livra conţinut video, audio şi digital”, spune Sebastian Ghiţă în mail-ul intern.

Cele două mesaje, în continuare:

"Dragi colegi,

Vă mulţumesc pentru toate realizările excepţionale din ultimul an de transformare a Adevărul Holding într-o companie multimedia integrată. Alături de voi am trăit bucuria depăşirii unor recorduri de audienţă pentru presa din România, alături de voi am realizat noi produse editoriale, alături de voi şi cu sprijinul vostru am implementat proceduri şi am consolidat un newsdesk care dau un plus de valoare acestei companii.

De asemenea, am tot respectul faţă de managementul şi patronatul acestei companii, care încurajează transformarea Adevărul Holding într-o companie de presă modernă în care să se facă jurnalism de talia celui promovat în trusturile occidentale performante.

Începând cu 1 august voi părăsi Adevărul Holding. M-am simţit excelent aici şi mi-e greu să mă despart de Adevărul, locul în care am debutat în presă.

Singurul motiv al deciziei mele este legat de o nouă provocare profesională.

Cu respect,

Eugen Chelemen
Director multimedia"

Mesajul lui Sebastian Ghiţă

"Asa cum v-am promis, procesul de consolidare a activitatilor statiei Realitatea TV continua si incepe sa produca efecte concretizate atat in audienta pentru programele pe care le produceti, cat si de revenirea pe un trend de crestere constanta a credibilitatii in piata. Pe langa finalizarea noilor studiouri care aduc un aer prospat pe post, pentru care va felicit din toata inima, ne preocupa in continuare intarirea echipei editoriale, astfel incat in perioada urmatoare nume foarte importante se vor alatura Realitatii TV.

Primul dintre acestea este unul foarte apropiat voua, este vorba de Eugen Chelemen, care a anuntat astazi in mod oficial ca revine in echipa noastra.

Eugen va prelua comanda tuturor operatiunilor redactiei de stiri, transformand-o intr-o platforma multimedia care va livra continut video, audio si digital.

Vom opera intr-o formula de organizare noua, pe care o vom discuta zilele viitoare, in care toti oamenii care alcatuiesc structura actuala de conducere a redactiei primesc indatoriri mult mai clare si mai orientate catre eficienta operatiunilor si profitabilitatea programelor, iar fiecare palier convenit si indeplinit se va concretiza intr-un plus la salariu.

Sunt convins ca Eugen va reveni in redactie ca si cum nu ar fi fost plecat vreodata si ca vom lucra intr-o echipa extrem de competitiva, motivata si deschisa permanent dialogului.

Va multumesc si va doresc audienta pe care o meritati

Sebastian Ghita"

Sursa foto: ImpactNews.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rocco Siffredi Rocco Siffredi
    Foaie verde de chimen
    Hop, s-a dus si Chelemen,
    Integrarea e-o nimica
    Dac-a ramas Aurica!

    Tara e in sarbatoare
    Ca-i Eugen e la butoane,
    Iara Imre tot il plange
    Far' sa stie ca-i ajunge!
  • vali vali
    ooo, am rasuflat asurat cand am plecat de la realitatea si am scapat de popa si de dulama... acum rasuflu si mai usurat :DDDD bine ca nu sunt acolo... auzi, redactor-sef... acest kelemen habar n-are cum functioneaza o redactie de stiri tv... am mai povestit pe un site cind era kelemen editor of the day la rtv si aveam un direct de pe undeva. se fac probe si reporterul nu aude. kelemen intra in regie si incepe sa urle: de ce nu intra ala? nu merge IFB-ul, i se raspunde. pai puneti mina si vedeti ce are, reparati ifb-ul ala, a urlat iar desteptul poolii... kelemen, sa te scuip intre felinare, boule, ma bucur inca o data ca am scapat de un cretin ca tine...
  • Florica Florica
    Fataaaa, du-te tu. Pe bune?!
  • Horea Horea
    Doar 10-12 milioane?
    Cate ore activau pe zi?
  • Dragos Dragos
    Pacat ca pleaca. Era un profesionist bun. O pierdere pentru ADH, un castig pentru Realitatea TV. La cate mascari sint scrise aici e clar ca n-a prea avut cu cine face treaba si ca smecheria si impostura au invins inca o data in ADH. Succes mai departe, Eugen Chelemen!
  • Detinatorul Adevarului Suprem Detinatorul Adevarului Suprem
    Ca "director de integrare multimedia" si ocupant al unui birou cat pentru zece redactori, Eugen Chelemen a emis vreo trei asa-zise reguli, in fapt mesaje interne pentru toti negrii de pe plantatia mogulului. Acestea sunau cam in genul "trebuie sa mai faceti si asta, asta si asta etc", adica mai multa munca pe bani la fel. Intr-un an de zile n-a coordonat nimic, n-a adus, de fapt, nimic nou. Dovada ca aia care s-au integrat total in absolut, adica presteaza pentru toate entitatile grupului Adevarul, sunt aceiasi ziaristi care faceau asta dinaintea sosirii lui Eugen Chelemen, si aici vorbim mai ales de aia de la Adevarul de Seara din tara, Sportul si Politicul. La site-uri sunt aceiasi oameni platiti cu 10-12 milioane de pe vremea cuplului Nazare-Epurescu, lucrat de Chelemen, care trag de le sar capacele.


    +
  • oana damian oana damian
    Felicitari! Sunteţi un bun ziarist si cel mai neplictisitor profesor de la Jurnalism!!!
  • seba seba
    Despre ce companie multimedia integrata e vorba? Ca la adevarul tv n-au fost in stare pana de curand sa foloseasca un "aspect ratio" corect. Nici un filmaci de nunta nu si-ar fi permis sa vanda un produs de o asa proasta calitate. Penibil!! Noroc ca sunt multi "boi" de muls in tara asta: Patriciu, Vantu, Micula, mai nou Teszari...etc.
  • rtv rtv
    Chelemene, da-ti-ar Dumnezeu sanatate cu caru'!!!!!Bine ca te intorci! You are the best!!!!!
  • ilie ilie
    chelemen este un nimic,nu toti cei din presa scrisa...cat despre tv,haba n are,este 0 barat!!!
  • vastq vastq
    in general, cei din presa scrisa ai considera pe cei din tv nimicuri, niste tarani care nu stiu sa scrie un text, o stire, corect.
  • Observator Observator
    @Horea
    Succes la CASATORIA sau DIVORTUL (?!) prin MESAJ!
  • insider pe bune insider pe bune
    Eu unul nu mai înţeleg nimic. Nu îmi vine să cred că pleacă unul dintre preferatii lui Patriciu si Imre. Am avut rezerve fata de Eugen la inceput cand a venit la Adevarul, dar m-am convins sa e un tip foarte profi si foarte corect. Si nu este doar parerea mea. Au spus-o multi azi la tigara. Mi s-a întâplat rar să văd atât de mult bun simt la un om de televiziune. In general, cei din tv îi considera niste nimicuri pe cei din presa scrisa. Si mai este de apreciat atitudinea si energia lui...
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Ceva frumos, multimedia, adica imagini de pe youtube, de pe telefoane mobile (au ajuns la rubrica "De pe telefonul mobil, pe micile ecrane"), niste stersaturi, insotite, ca sa fie multi rau, cu niste scrieri pe o tabla! Restul, de pe scaun, productii de televiziune la greu, fara niciun efort, ca si cum televiziunea este vorba lunga, ilustrata cu "arhiva". De fapt, alde Chelemen urma sa fie dat afara de la Adevarul, unde apare ca nuca-n perete, si au mai pus baietii un scaun la RTV.
  • Devil Devil
    Noile studiouri si imaginea IrealitateaTV poate sunt facute pe salarile TMC,Romantica ETC ca acolo se motiveaza separat nu toti odata

Trimite un comentariu

sus