Skip to main content

Fostul şef al vânzărilor din Antene va conduce Discovery

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Conducerea vanzarilor de publicitate TV in cadrul trustului va fi preluata interimar de Anca Vasile (fosta Vlad), potrivit reprezentantilor citati de HotNews.

Vlad Tudosie, fostul şef al vânzărilor din Antene, va conduce Discovery din poziţia de Country Manager pentru România şi Europa de Sud-Est , începând cu data de 1 august.

El îl înlocuieşte pe Phillip Luff, cel care a fost Country Manager interimar pentru Europa de Sud-Est şi care acum va prelua poziţia de Country Manager pentru Pieţele Emergente.

Iată care este structura de conducere a Discovery:

  • Vlad Tudosie (Country Manager SEE) - raporteaza la Katarzyna Kieli (Managing Director Discovery Networks CEEMEA)
  • Andrei Grigorescu (Advertising Sales Director SEE) - raporteaza lui Vlad Tudosie
  • Gabriela Stoian (Distribution Sales Manager Romania) - raporteaza lui Vlad Tudosie
  • Mihails Starodubovs (Distribution Sales Manager SEE) - raporteaza lui Vlad Tudosie
  • Alexandra Tiganas (Channel Director SEE) - raporteaza lui Paul Welling (Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA)

"Discovery are un sistem matricial de organizare, cu mai multe linii de raportare. Departamentele comerciale, cum sunt cele de vânzări, raportează direct Country Managerului, pe cand departamentul editorial, cum este cel de Programe, are o altă linie de raportare directă, şi raportează doar parţial Country Managerului", a declarat Corina Potârniche, PR Manager, Europa de Sud-Est.

Cu ce se va ocupa Vlad Tudosie?

Vlad Tudosie va fi responsabil de coordonarea activităţilor companiei în Europa de Sud-Est şi de evoluţia posturilor de televiziune din portofoliu, printre care TLC, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery HD Showcase sau ID Investigation Discovery.

Acesta va lucra în biroul Discovery din Bucureşti şi va avea ca principal obiectiv dezvoltarea business-ului Discovery, precum şi consolidarea relaţiilor cu partenerii de pe pieţele din Europa de Sud-Est, cu focus pe România, Bulgaria, Serbia, Slovenia şi Croaţia.

Tudosie îi va raporta direct Katarzynei Kieli, Vicepreşedinte Executiv şi Managing Director Discovery Networks CEEMEA.

Despre Vlad Tudosie

  • Din ianuarie 2010 până la numirea sa în funcţia de Country Manager pentru Europa de Sud-Est, în cadrul Discovery Networks CEEMEA, Vlad Tudosie a deţinut postul de Head of TV Sales la Intact Media Group, unde a condus echipa de vânzări, departamentul de proiecte speciale, departamentul de trafic şi echipa de research B2B.
  • Înainte de a lucra pentru Intact Media Group, Tudosie a fost Director de Vânzări Publicitate la Discovery România.
  • Acesta s-a alăturat echipei Discovery după 8 ani la Cable Direct, unde a fost promovat din funcţia de Sales Manager la cea de Managing Director într-un singur an.
  • De asemenea, a obţinut un MBA în cadrul Universităţii de Stat Coles Kennesaw din Statele Unite, unde a studiat între 2006 şi 2008.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorrento sorrento
    corect!
  • cliristu cliristu
    anca vasile e o f buna profesionista dar asa cum vlad tudosie nu a condus acel departament de vanzari de la Intact nici ea nu va avea puterea asta...bossul ramane tanasescu (inghitit cu greu de piata, dar fost sot al patroanei)cel care dupa ce l-a impins pe tusa pe ionete taie si spanzura la antene

Trimite un comentariu

sus