Skip to main content

Moise Guran, din august de la 20.30

 

Ora de business, emisiunea prezentată de Moise Guran pe TVR 2, îşi schimbă ora de difuzare.

Publicitate

Din 8 august, programul va fi în grilă de la ora 20.30, cu o oră mai târziu faţă de vechiul interval al emisiunii.

Cum va arăta tronsonul de seară al TVR 2, în continuare:

TRONSONUL DE PRIME-TIME: Din toamnă, dupa Ora de business va intra La mustaţă (emisiunea lui Constantin Trofin) şi apoi, de la 22.00, Ora de ştiri. Până în toamnă însă, după Ora de business va intra un serial chinezesc.

Potrivit reprezentanţilor TVR, serialul chinezesc a fost mutat de 2 saptamani (din 18 iulie) de la ora 19.00 si din 8 august, odată cu întoarcerea lui Moise Guran, acesta va fi difuzat de la 19.30.

Moise Guran a venit la TVR în toamna anului trecut, de la Antena 3, unde realiza Bizbazar. Prima ediţie a emisiunii Ora de business a fost difuzată pe TVR 2 la 18 octombrie, de la ora 19.00. La începutul acestui an, oficialii TVR luau în calcul mutarea emisiunii pe TVR 1, dar programul a rămas pe TVR 2.

Ora de difuzare a emisiunii a fost unul din motivele pentru care Guran a plecat de la Antena 3. Într-o primă fază, în primăvara anului trecut, Bizbazar a fost transformat într-un program săptămânal, difuzat sâmbata seara. Ulterior, la cererea publicului, Antena 3 a reintrodus Bizbazar ca program zilnic, dar de la ora 16.00.

Moise Guran, într-un interviu acordat paginademedia.ro anul trecut:

"Ceea ce vreau este să fac această meserie, însă mi-e destul de greu la ora 16.00, în condiţiile în care dacă te uiţi pe demografice (şi eu sunt genul de om care se uită pe demografice), vezi că 90% dintre telespectatorii de la ora 16.00 sunt fie pensionari, fie casnice.

E o emisiune care se adresează oamenilor ocupaţi, iar la ora aceea oamenii ocupaţi sunt cel mult la birou."

TVR  ofera "o oră de difuzare la care publicul meu să aibă acces", spunea, anul trecut, Moise Guran.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stancu iuliana stancu iuliana
    buna ziua apreciez mult emisiunea dvs., castigati pariul cu salariul pus pentru achizitiile on line, am o stire senzationala pentru dvs. cum va pot contacta, cu deosebit respect Iuliana
  • mara mara
    @Roro, "intru-cat"???!!! jeez!

    On Topic: Slava Domnului! Acum pot sa vad si eu emisiunea ca si asa la teveu nu e mai nimic de vazut in mult disputatul prime time
  • Danny Danny
    Chiar ma bucur ca au pus-o mai tarziu, imi doream asta dar n-o puteam propune, acum astept sa reinceapa.
  • Roro Roro
    E mai tirziu cu o ora si jumatate,intru-cit era la ora 19,oo, mai invatati sa calculati.Moise face o emisiune exceptionala, iar el este o persoana deosebita.Mult succes in continuare.
  • Horea Horea
    @maria
    Eu am inteles - din prima - "miscarea" cu Moise Guran.
    Si totusi, in TVR exista si alte discutii intense despre viitoarele grile de programe.
    Credeam ca cineva a auzit despre ele si ne poate informa.
  • touretul touretul
    mă întrebam unde a dispărut. credeam că l-au mazilit comuniștii de la TVR. bine că nu.
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Este OK si de la 20.30, poate ne da si ceva vesti de pe bursele americane :)
  • maria maria
    pt Horea - schimbarile se refera doar la grila TVR 2 pe luna august pt ca Moise revine din 8 cu emisiunile lui zilnice, de luni pana vineri, in direct. Restul schimbarilor la care te referi vor aparea in grilele de toamna ale diverselor posturi. Ma bucur tare mult ca in aceasta perioada cand criza financiara ameninta sa rabufneasca cu un nou val, TVR 2 a mutat emisiunea lui Moise Guran in prime time. Si foarte bine ca nu se asteapta grila de toamna pt revenirea pe sticla a emisiunii Ora de Business.
  • Horea Horea
    Acestea-s singurele modificari din grila TVR?
    Auzeam ceva si de emisiunea "Fara frontiere" (premiata APTR), prezentata de Luca Niculescu, ca-si va schimba si ziua, si ora de emisie!? E adevarat?
  • Octavia Octavia
    Felicitari pentru tot ceea ce faci,Moise.Te astept sa revii.A fost un pas mare pentru tine,din punctul meu de vedere,despartirea de Latrina lui Felix.Acolo, doar pupincuristii si latraii sunt apreciati in ultima vreme,ceea ce nu este cazul tau.

Trimite un comentariu

sus