Skip to main content

Se rupe cuplul Banciu - Naum. Radu Banciu, revista presei la concurenţă cu Mircea Badea

 

Radu Banciu şi Radu Naum nu vor mai prezenta emisiunea Razii de noapte. În noua grilă de programe, care intră în vigoare de luni, Banciu (foto) va realiza o revista presei, în intervalul 23.00 – 00.00, la concurenţă cu În gura presei, emisiunea lui Mircea Badea.

Publicitate

Mizăm foarte mult pe emisiunea pe care o va realiza Radu Banciu”, a declarat pentru paginademedia.ro Vlad Pufu, directorul de dezvoltare al B1 TV. Radu Naum rămâne în discuţii "pentru alte proiecte".

Detalii despre noua grilă B1, în continuare:

Întrebat dacă se doreşte ca emisiunea lui Banciu să fie în competiţie cu cea a lui Mircea Badea, Pufu a spus că ei nu doresc să concureze cu nimeni. După spusele directorului , Revista presei va avea şi ceva elemente de pamflet, "va fi în stilul consacrat al lui Banciu".

Prin grila de vară, conducerea B1 TV doreşte să apropie postul tot mai mult de formatul unei televiziuni de ştiri. În noua formulă, postul condus de Sorin Oancea va difuza zilnic 10 buletine de ştiri, începând cu ora 7.00 şi sfârşind cu jurnalul de la ora 00.00.

“În acest fel trecem la un format de ştiri, creştem ponderea ştirilor şi a jurnalelor de ştiri. Până acum s-a încercat un format de ştiri şi divertisment, dar s-a dovedit că există un interes mai mare faţă de ştiri”, a spus Vlad Pufu, directorul de dezvoltare al postului.

În continuare, principalele schimbări ale grilei de vară:

  • Luni, 14.00-15.00, Silviu Sergiu şi Carla Giaca Ediţie de prânz
  • Luni –Vineri, 16.00 – 18.30 Actual B1 cu Sorina Matei şi Andrei Bădin (înainte, alături de Andrei Bădin era Carla Geaca)
  • Luni – Vineri, 18.30 – 20.00 X - Press cu Vlad Petreanu
  • Luni – Vineri, 23.00 – 24.00 Radu Banciu Revista presei
  • Vineri, începând cu ora 21.00 Special B1 – documentar pe teme de actualitate
  • Sâmbătă, 21.00 – 23.00, Săptămâna mondenă cu Roxana Iliescu şi Cătălin Oprişan.
  • Duminică seara – Emisiunea specială a Evenimentului zilei.
  • Iar buletinele de ştiri vor fi difuzate la următoarele ore: 7.00, 8.00, 9.00, 10.00, 11.00, 12.00, 15.00, 18.00, 20.00 şi 24.00.

Vlad Pufu:

“Ştirile noastre vor fi echilibrate, fără parteneriate, vom avea o abordare nouă şi corectă. Vom da ştiri pe care este corect să le dai. Suntem o televiziune fără moguli, cu toţii venim din industrie, n-avem parteneriate politice. Nu ne va cere nimeni să dăm nicio ştire în afară de publicul nostru şi de piaţă.”

Întrebat dacă nu sunt oricum prea multe posturi de ştiri, Vlad Pufu a spus “Asta nu poate s-o dovedească decât piaţa”.

“Atâta vreme cât a existat interes faţă de ştiri, în cele trei luni de când am început reconfigurarea staţiei, nouă ne este clar că este nevoie şi de o altfel de abordare a ştirilor. Prin creşterea numărului buletinelor de ştiri am optimizat şi mai mult costurile”, mai spune Vlad Pufu.

De ce această schimbare acum?

Vlad Pufu: “Pentru că abia acum am finalizat investiţia în logistică, resurse materiale şi de personal. Abia acum s-a închegat şi echipa, iar experimentul nostru în privinţa ştirilor s-a dovedit a fi unul reuşit. Vara asta va fi determinantă în poziţionarea postului începând din toamnă. Din toamnă vom stabili clar care este direcţia postului B1 TV.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • argus2011 argus2011
    Dragos:
    In NICIUN caz "sa nu fii" ca te haleste invatatoarea, Academia Romana, DOOM-ul si, daca mai ramane ceva, subsemnatul!....
    Principiul de a relua aceleasi stiri dupa tiparul: "daca nu ti-am spus, iti repet" nu merge, totusi, din ora in ora.
    Nu e necesar sa te uiti la ceva care nu-ti place.Telecomanda e la tine!...
    Si inca ceva: save your kisses for you, Dragos!...
  • Felicia Felicia
    Dar unii vorbesc de Badea ca si cum el ar fi pus capatul coditei de la para.

    Cum puteti sa-l comparati pe Badea cu Radu. Badea se vede de la o posta ca si-a pierdut tinta. E un ratat. Un pupincurist si totodata un lingau dupa Voiculescu.


    Ati vazut duminica trecuta cand Antena3 a facut 6 ani de existenta ce-l mai pupa Badea(in c**)pe nea' Voicu. Domnilor, antena si trustul Intact este o gasca de derbedei. Cei mai buni, cei mai ce si au si scoala de tv unde ii scoleaza pe unii sa le ia urma in tv. Nu zic ca unii nor fi ok, dar majoritatea care apar pe sticla si-au pierdut menirea, sincer.

    Era sa uit!
    Jos ANTENA!
  • Cosmin Cosmin
    Si uite asa au mai ingropat un Radu...Celalalt e oricum nascut mort, la gradul de autosuficienta nu-l intrece nimeni...cu cine sa concureze ? Macar Badea e simpatic, chiar daca nu e portocaliu. Daca nici B1 nu e cu mogul, atunci care e ? Teleshoping-ul ?
  • dragos dragos
    argus, cand am vazut erata mi-a sarit inima, am zis ca o fi fost o scapare; cand colo esti agramat total si mai si subliniezi...
    pt cultura ta generala, se invata in ciclul primar:

    NUMAI STIRIST LA B1TV, VARA SA NU FII!

    restul, oricum e aiurea... cresterea numarului de jurnale este tocmai pt rularea stirilor.. nu neaparat pt inmultirea lor. prin rulare maresti targetul. adica vede stirea cu gaina sau caldura, si mamaia care se uita la prinz si muncitorul care vine acasa la 18.
    in rest nu cunosc formatul ca nu ma uit.
    ti pupa nenea bah agramatule! ti-o zic cu drag ca mi-a placut erata ta..LOL
  • virgil virgil
    cei care ascultau spt fm, stiu ca banciu făcea revista presei zilnic şi o făcea foarte bine,la aşa ţară aşa ştiri...
  • argus2011 argus2011
    ERATA:
    Numai stirist la B1TV,vara sa nu fi!...
    Restul, ramane ca mai sus.:)
  • argus2011 argus2011
    Nu mai Stirist la B1TV vara sa nu fi!...
    In plin sezon estival, cand NU sunt subiecte sa crewt numarul Jurnalelor inseamna: fie sa te pricepi la media ca la suruburi("cu totii venim din industrie"-gura pacatosului...-), fie sa uiti ca telespectatorul nu se leaga de scaun in fata Jurnalelor la +36 grade Celsius(Asta, daca nu vor fi mai multe.)
    Stirile B1 de pana acum au dovedit ca nu au inca o trasatura unitara, paginarea amesteca tentatia diverstismentului cu informatia, iar, lista poate continua...
    Inca o data succes echipelor de Stiristi si prezentatori, desi, le-ar trebui mai curand niste pungi cu creier si ghiata celor din spatele lor!....
  • cornel cornel
    in Romania lipseste o emisiune gen John Steward @CC
  • Shaka Shaka
    Naum o sa comenteze Turul
  • bf bf
    Versus Badea s-a mai incercat o revista a presei cu Catalin Oprisan, la RTV,a rezistat cateva saptamani. Ca sa-l ajungi pe Badea, lui Banciu ii trebuie minim un an, nicidecum 2 luni,dupa care o sa analizeze etapele din fotbal la acelasi post sau Digi
  • schmoukiz schmoukiz
    Asteptam asa ceva de la bun inceput! Emisiunea cu Radu Naum a esuat din cauza formatului gandit prost si a invitatilor bagati pe gat de producatori. Invitatii erau o combinatie de personalitati de apreciat, cu pleava din show-biz, de care cei doi se abtineau cu greu sa nu rada.
    In sfarsit Banciu va putea sa isi foloseasca ironia si umorul de la radio in noul format. Sper ca producatorii sa fi invatat ceva si sa i-l aduca partener si pe Andi Stanescu, daca pe Mironica de la Pro nu se poate. Oricum, cineva sa-i dea replica. Daca nu se vor cenzura deloc va iesi o emisiune trasnet!
  • eu eu
    Pana la urma tot la asta se va ajunge: Banciu va comenta Cupa Africii.
  • Horea Horea
    @ "fara mogul" (adica inca nu esti insurat?!)

    Considera-i pe Turcescu + Cristoiu + invitatii lor, ca fiind niste coreeni (de sud sau ... de nord).
    Poate asa ii vei gasi prin audiente.
    P.S. Cine-i Banciu? Nu stiu.
  • Danny Danny
    Ce aiureala, eu chiar ma uitam la emisiunea celor doi si imi placea ce faceau ei acolo, invitatii erau interesanti (cu mici exceptii)...
    Intrebare: Cu Radu Naum ce vor face? Ca lui Banciu i-au gasit emisiune, la care, insa, nu prea cred ca ma voi uita.
  • fara mogul fara mogul
    banciu? cine este? ce emisune a mai facut el? cum ar putea concura cu Mircea Badea? Dar daca tot se fac schimbari in grila eu zic sa mutati ora emisiuni lui robert turcescu sau mai bine sa o scoateti de tot! B 1 nu il vad in audiente niciodata!exista? Ca si sugestie seara mai bine ati baga un serial coreean, ca sunt la mare cautare.

Trimite un comentariu

sus