Skip to main content

Adevărul îşi reduce numărul de pagini de mâine

 

Ziarul Adevărul se redimensionează. Începând de mâine cotidianul care are acum 64 de pagini va apărea în 48 de pagini.

Publicitate

Scăderea numărului cu 16 pagini nu se va reflecta în preţul ziarului, care rămâne neschimbat: 1,9 lei.

Din informaţiile paginademedia.ro, ediţia de weekend a ziarului îşi păstrează numărul de pagini: 128.

Pe de altă parte, potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Adevărul a făcut, în ultimele zile, restructurări care vizează aproximativ 10 persoane.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Poiana lui Borcan Poiana lui Borcan
    Nu uitati sa treceti la succesuri saptaminalul satiric cu 6000 exemplare vindute dupa o campanie TV agresiva, facturata si tot neplatita.
  • Observator Observator
    Pe toata pagina 50 din Adevarul de ieri e o reclama imensa la "Ziarul tau complet de 48 + 16 pagini". Azi tocmai apare in 48 de pagini dupa ce prin metrou, la reclamele tv si pe autobuze s-au cheltuit imens de multi bani pentru aceasta "relansare" de 64 de pagini, de fapt o marire cantitativa care nu a facut decat sa canibalizeze ADS-urile si sa mai risipeasca lemnul din padurile patriei. In contul acestei rusini elementare cine plateste in afara nevinovatilor dati afara? Imre, Cartianu, Blaga de ce nu raspund in vreun fel pentru asemenea gogomanii care tradeaza lipsa de orice viziune si incompetenta crasa? Cine are de inmormantat firme ii poate lua pe astia de buni. Clar?!
  • vasili vasili
    uitati-va bine de jur imprejur pentru ca in curand va fi mult spatiu. oamenii astia, ma refer la sefii mentionati, nu numai ca sunt niste cancere care ne mananca ssanatatea, nervii si in curand viitorul dar sunt de o lasitate dezgustatoare. patriciu, pentru ca el este principalul vinovat, si imre cred ca se pot ascunde si ne pot minti punandu-l in fata pe un trist ca ionescu (nu se explica cum se poate lasa manipulat intr-un asemenea hal incat sa le stearga scuipatii astora). fitzi fara grija, nu ne puteti aburi pe toti si ce e al vostru e pus deoparte. dar pentru posteritate sa nu uitati cata mizerie si suferinta ati provocat si cum v-ati dat masura incompetentei distrugand efectiv aceasta companie.
  • geo geo
    Patriciule, aveam o parere destul de buna despre tine pina acum...esti tare in teorie economica si financiara...dar in practica esti dezastru. chiar sa dai oamenii afara de pe o zi pe alta ”cu acordul partilor” mi se pare o mare mizerie, scuzati expresia. le-ai stricat rostul acum doi-trei ani, cand au fost angajati la ADSrile din tara jurnalistii cei mai buni din presa locala - in general. oamenii s-a straduit sa munceasca bine iar acum, ca mai sunt citeva luni pina in iarna, sunt lasati pe drumuri...fara preaviz si fara somaj. Rusine sa iti fie, Dinu Patriciu!!!
  • memento mori memento mori
    Habar nu am daca lefurile scrise mai sus sunt pe bune (tind sa cred ca sunt pe bune, desi Imre cred ca are mult mai mult iar Vasile mai putin), ceea ce e cu adevarat socant e aparentul blocaj al lui Patriciu: se face sau chiar nu vede ce se intampla. Inclin spre prima varianta. De cand s-a impacat oarecum cu Basescu, pare-se ca trustul de presa nu mai e o miza.
    Altfel nu inteleg cum poti accepta sa ti se arunce milioane pe produse gen Stiinta si Tehnica, Tango, ADS, Adev weekend, Adevarul TV (care de 3 ani mananca bani fara sa produca NIMIC)apoi, la nici 2 luni de tamtam mediatic cu "ziarul complet de 64" sa revii la 48. Urmeaza probabil 32 in curand.
    In rest, viata buna la sedintele de board, fripturici, masini frumoase.
    Cartianu, Orcan, Stancu nu sunt de invinuit prea mult: profita de conjunctura. Sa fim seriosi, sa ai 10.000/luna in orice tara din lumea asta e minunat.
  • Ziarist Ziarist
    Principalele doua probleme ale trustului, in afara de strutocamila mancatoare de bani Adevarul TV or de directorasii adusi de Shrek in limuzine de servici sunt ADS-urile si Adevarul. Aceste doua ziare au fost "relansate" in plina vara (o tampenie crasa elementara)iar la doua luni distanta vanzarile dezastruoase readuc Adevarul la 48 pagini si cu oameni dati afara si ADS-urile in pragul desfiintarii. Pentru ca la "proiectul" relansarii s-a lucrat in "duetul" Cartianu - Orcan (nimeni n-a stiut ca au astia de gand sa faca pana inainte cu vreo 3-4 zile), intrebarea e ce mai cauta acesti doi insi in fruntea "bucatelor"? Chiar nu vede nimeni ca baietii n-au teaba cu vreo strategie, viziune, idee? De ce trebuie sa "raspunda" cu postul oameni care si-au facut treaba prin tara iar acesti descurcareti sa ramana pe cate 9.000, respectiv 6.000 euro/luna leafa sa ingroape de tot aceste ziare?
  • DSK DSK
    Cand a fost numit in fruntea trustului pentru o leafa de 20.000 euro/luna, dupa plecarea lui Corneteanu, domnul Peter L. Imre a facut o sedinta mare cu toti sefii (circa 60 insi)in prezenta lui Patriciu. Atunci a promis ca pana la finalul lui 2010 ADH va fi pe profit, va incasa minimum 14 milioane euroi din publicitate si va fi cea mai respectata companie mass-media. Prima sa masura a fost sa puna tabloul mogulului la intrarea in firma, apoi a urmat a doua: le-a zis sefilor din board sa stranga bani pentru a face un cadou patronului (sefa mea asa mi-a zis si a aparut asta pe bloguri atunci). Ei bine, acum lucrurile stau cam asa acum: datoriile la furnizori sunt de aprox 25-30 milioane euro, credibilitatea in piata este ZERO (s-au dat tepe peste tepe prin neplata serviciilor si materialelor, avand "n" procese pe rol), incasarile din publicitate aproape inexistente (normal, din moment ce Shrek a jignit public agentiile),iar angajatii nevoiti sa ponteze ca la uzina au frustrari maxime dupa atata foame fara lefuri si concedieri masive si haotice. De bugete de marketing, promovare etc nu are rost sa mai vorbim, oricum Imre a taiat tot dupa 2-3 luni de la sosire. Putini stiu ca in provincie era sa fie evacuate redactii pentru neplata chiriilor si utilitatilor, putini cunosc ca prin tara oamenii lucreaza de acasa pentru ca nu au internet si apa curenta la birou, In schimb, numarul de directori veniti de aiurea (mai ales de la tigari) a crescut exponential, la fel ca limuzinele de serviciu din parcare. Intre ei sunt urmatorii:
    - Andrei Stefan (fiul celei de-a treia sotii a mogulului, nr 2 in ADH), un motociclist incompetent care a aruncat cu milioane de euro pe fereastra in proiecte nascute moarte (Click SIM, AnuntExpress, Adevarul Shop), fitos, fara nicio idee; a fost clientul tabloidelor concurente pentru relatia cu pitipoanca Silvia Pop; are 15.000 euro pe luna leafa, la nici 30 de ani, dar macar e explicabil pentru ca e baiatul mamei;
    - Adrian Vasile, sef pe Financiar, ins care nu respecta niciun termen de plata si nu raspunde la niciun email pe aceasta tema; 13.000 euro/luna
    Avand in vedere aceste promisiuni publice ferme, pline de emfaza si neonorate, orice om intreg la minte din ADH se intreaba de ce in primul rand acesti trei insi nu au demisionat de mult timp? Pana la redactorii sefi, directori de divizii sau de tipografii, Imre, Stefan si Vasile ar fi trebuit sa plece daca aveau ONOARE si sa le fie RUSINE sa mai puna piciorul vreodata in Pipera. De ce trebuie sa fie aruncati in strada sute de oameni din cauza incompetentei crase a acestora?
  • Predicatorul frustrat Predicatorul frustrat
    Asa este, Chiotea e doar vedeta care a plecat, insa sunt mult mai multi amarati aruncati in strada.
  • ultimul negrisor ultimul negrisor
    s-au desfiintat regionalele de la constanta, galati, brasov si craiova. numarul celor disponibilizati pe nepusa masa e mai mare de 80. S-a actionat in stil pompieristic, cu o decizie luata intr-o seara si expusa viitorilor disponibilizati a doua zi dimineata. oamenii care au fost OBLIGATI sa plece au tot dreptul sa isi ceara drepturile pe care nu le-au primit de trei ani (ma refer la reteaua ADS): ore suplimentare, zile libere legale neacordate, sporuri neplatite si multe altele.
  • eftimie murgu eftimie murgu
    pertrisor, 70 sunt pe liste, nu zece, cum zici tu.
  • eftimie eftimie
    Regionale Timişoara, Iaşi şi Cluj, scuze.
  • eftimie eftimie
    80 din ţară, ceva din Bucureşti. Rămân doar centrale regionale la Timişoara, Iaşi şi Bucureşti. Suma disponibilizaţilor se apropie de 100. (PS. dă un -1 la comentarii ;))
  • redactor redactor
    domnule obae,nu pot sa cred ca nu stii ca de fapt sunt 100 de oameni disponibilizati din ADSurile Ct, Gl, Bv; ca redactorul sef de la brasov si-a dat demisia, ca sunt redactii in tara unde reporterii si-au dat demisia in bloc sau urmeaza sa actioneze compania in justitie; ca de fapt s-au desfiintat la modul mizerabil si neprofesionist cele 3 regionale...
  • reporter reporter
    10 restructurați or fi numai ăia de la adeseaurile din țară care și-au pierdut tot ce insemna detepe... da' mai ie și Chioțea și cu cei cinci de la sport, și cu cei cinci de la dtp și cu ceilalți care vor afla în 2-3 ore că nu mai au serviciu... știe careva numărul total?

Trimite un comentariu

sus