Skip to main content

Anunţ la Adevărul: Nimeni nu primeşte mai mult de 15 milioane salariu

 

Anunţ pentru angajaţii Adevărul, în ziua de salariu: fiecare angajat, indiferent de poziţie sau salariu, va primi astăzi doar 15 milioane de lei.

Publicitate

Anunţul de astăzi vine după ce, în urmă cu câteva zile, managementul grupului de presă deţinut de Dinu Patriciu îşi înştiinţase angajaţii că la 5 august vor primi doar jumătate din salariu, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Detalii din anunţul intern, în continuare:

Din cauza crizei de cash flow care afectează piaţa de media, în general, şi Adevărul Holding, în particular, astăzi nu pot fi achitate salariile decât până la suma de 15 mil de lei. Pentru unii dintre angajaţi aceasta înseamnă plata unui procent de 30%, de 50% sau, în unele cazuri, plata integrală.

Nota internă de la Adevărul se încheie cu mulţumiri pentru înţelegere şi, la fel ca în cazul anunţului de săptămâna trecută, nu se precizează când se vor da şi ceilalţi bani din salariu.

Contactat de paginademedia.ro, Peter Imre nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu acest subiect.

Sursa foto: Mediafax

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • decenta intruchipata decenta intruchipata
    Pentru Silviu si ceilalti!
    Vorbiti despre un salariu de 15 milioane cu care nu se poate trai decent o luna? Oho, pai sa vezi salariu de 10 milioane la Realitatea TV. Credeti ca ne mai gandim la decenta? Am uitat de asa ceva, as scoate din DEX aceste cuvant. Este inutil!
  • Flocea Flocea
    Stiu ceva absolventi de la "scoalile de televiziune"...loc de pierdut banii si amageala. SNSPA macar suna mai bine.
  • Flocea Flocea
    Bai, m-ati facut curios. Poze cu Andra nu aveti?
  • Evelin Ceciu Evelin Ceciu
    Borcan, ce mic esti! Eu, spre deosebire de tine, am demnitatea sa-ti spun in fata ce am de spus...
  • Editor de la Bucuresti Editor de la Bucuresti
    Nazare, nu mai minti. Nu Orcan i-a pus pe Drejan si Popa pe lista neagra, s-au pus singuri ca nu faceau fata. Iar de la departamentul web pe cine sa dai tu afara ca tu habar nu aveai cum se intra in admin? De asta il tineai pe Epurescu pe langa tine sa iti mai zica si tie cum se pune o stire pe site.
  • Nume Nume
    " Poate ca masura asta va fi buna, macar asa se vor afla pe picior de egalitate sefii frecatori de menta si reporterii umiliti – vor lua aceiasi bani." - esti sigur ca cei pomeniti mai sus, cu salarii de 5000 de euro au luat doar 15 milioane?...
  • DSK DSK
    @Petre _ In 2009 decizia cu primele a fost luata de Razvan Corneteanu. E drept ca Stancu a comentat ca nu-si au rostul si a fost contrat de toti ceilalti redactori sefi prezenti, inclusiv de Sabin Orcan.
  • petre petre
    @ web insider: informatia asta " In 2009 tot el a fost cel care s-a certat in board ca sa se dea totusi prima de Craciun. Atunci cand Stancu zicea..." nu este adevarata. De dragul adevarului complet. Restul e parerea ta care trebuie respectata si atat.
  • sabin borcanel sabin borcanel
    web insider este sabin borcanel care incearca sa se dea mare salvator al oamenilor sub protectia anonimatului. paradoxal: lista neagra el a acceptat-o... vezi ultimele cazuri drejan si popescu. singurul departament unde nu s-au dat oameni afara e web-ul, departament pe care el nu-l suporta fiindca nazare si epurescu il buseau regulat si ii dadeau peste gura!!! "Baietii sunt pregatiti pentru orice":)))
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Vă rog păstrați un ton decent în comentarii, fără jigniri și atacuri la persoană. Comentariile care nu respectă aceste reguli nu vor fi aprobate.

    Paginademedia.ro este un spațiu al dezbaterilor civilizate, nu al denigrărilor, răfuielilor și reglărilor de conturi.
  • Web insider Web insider
    Inteleg ca lumea e suparata ca nu si-a luat leafa la timp (si eu ma numar printre ei chiar daca la mine suma primita inseamna mai mult de jumatate) dar nu inteleg de ce il tot injura asta care se da Bibicu pe Orcan. Pai Orcan macar s-a batut pentru oamenii lui sa nu fie dati afara anul trecut cand umblau cu liste negre prin trust, ba mai mult unora care aveau salarii mici chiar le-a marit in ianuarie cu cateva milioane. E singurul redactor sef caruia ii pasa de reporterii din subordine. In 2009 tot el a fost cel care s-a certat in board ca sa se dea totusi prima de Craciun. Atunci cand Stancu zicea ca nu conteaza 150 de lei de persoana! Poate pentru el nu conteaza ca e plin de bani dar pentru amarastenii cu 1500 pe luna au fost mana cereasca. Unde erau atunci frustratii care il injura acum pe Orcan? Alde Nazare, Ceciu si alti incompetenti pupincuristi dati pana la urma afara cu suturi in fund? Ei n-au facut niciodata nimic pentru oamenii lor, s-au tinut doar de barfe si turnatorii si pe vremea lui Cornete si de cand e Imre. Asa ca, baieti, ciocu mic si joc de glezne ca sunteti de tot rasul!
  • Bibicu Bibicu
    Daca nu stiati sau poate nu ati aflat, Sabin ORCAN, pe numele sau de jurnalist, sau BORCAN pe cel din buletin isi va anunta cat de curand demisia. Omul nostru, BORCAN, se simte frustrat din cauzza ca nu mai poate acoperi cu salariul sau de 1500 RON intreg tirajul saptamanalului ADS si astfel produce mari pagube de imagine companiei. Se mai aude sau se mai vorbeste ca isi parcheaza gipanul "ala vechi" in usa magaziei cu retururi ADS. Numai asa usa va sta inchisa si roadele nepriceperii sale nu vor da pe-afara!!
    Facem o cheta pentru Sabin Borcan?? Cine se baga?
    Noi platim tirajul,el il distribuie gratuit!
  • reporter reporter
    Ce om de televiziune este acest Sassu de la AdevarulTeVe?... Acuma o duce rău săracu, cu 1500 de lei din 15.000 de euro :P
    Noroc că are mașină de serviciu, cu șofer de serviciu personal, și benzină de la trust, că altfel, cum naibii mai venea el la serviciu cu reatebeul si metroul... banii ăia nici de gogoși nu ii ajung!
    :)
  • Titi Titi
    @terente - care scoala de televiziune, frate? Aia unde "predau" Ciutacu, Stoicescu, Gadea etc? E o susanea, cum sa cumpere RTV asa ceva? Si ce om de televiziune e acest Vlad Ionescu?
  • Insider Insider
    @Predicatorul frustrat: nu mai lucrez la AH, lucru pentru care ma felicit, dar lucrez la o agentie care are relatii de lucru cu AH, asa ca mai aud una-alta, dar nu stiam ca Frumushica s-a mutat mai aproape de Bestie. Mersi!

Trimite un comentariu

sus