Skip to main content

ATENŢIE: Ultima zi de înscriere la cursurile de jurnalism pentru liceeni

 

Astăzi, miercuri, 31 august, este ultima zi de înscriere la programul intensiv de jurnalism pentru liceeni, organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent, desfăşurat în perioada 5 - 10 septembrie a.c, la Bucureşti.

Publicitate

Tinerii care doresc să urmeze acest curs se mai pot înscrie numai astăzi, trimiţând un CV şi o scrisoare de intenţie în care să arate de ce vor să participe, la adresa de e-mail: [email protected] sau fax: 021 3111378, persoana de contact Mihaela Danga (tel: 021 311 1375).

Taxa de participare este de 150 de ron, sumă ce acoperă masa de prânz şi materialele de curs.

Acest program intensiv va fi susţinut de Constantin Trofin, jurnalist de televiziune (TVR), cadru didactic la Universitatea Babes-Bolyai şi trainer al Centrului pentru Jurnalism Independent. Cursurile se vor desfăşura de luni până vineri, între orele 10.00 - 17.00, cu o pauză de prânz. Sămbătă, în ultima zi de curs, programul se va încheia la 14.00.

Programul se adresează tinerilor atraşi de jurnalismul audiovizual şi îşi propune să îi înveţe cum se realizează un material vizual, care sunt tehnicile de editare, cum se identifică un subiect, cum se face documentarea şi, mai ales, ce înseamnă munca de teren. Programul include vizite în redacţii şi întâlniri cu jurnalişti. Este cofinanţat de Fundaţia Dinu Patriciu şi BCR.

Materialele realizate de participanţi vor fi accesibile pe www.blogoliceeni.ro, un site ce reuneşte producţiile jurnalistice realizate de elevi în cadrul proiectelor derulate de CJI.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Trimite un comentariu

sus