Skip to main content

Cancan TV, din 31 august la Kanal D

 

Show-ul monden Cancan TV, prezentat de Adrian Artene, debutează miercuri, 31 august, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată de la ora 22.30, trei zile pe săptămână. Amănunte, mai departe.

Publicitate

Emisiunea Cancan TV a fost, din martie până în iunie 2011, în grila de programe a postului B1, apoi s-a anunţat transferul acesteia la Kanal D.

Din 31 august, show-ul monden şi moderatorul său, Adrian Artene, vor apărea la Kanal D, în fiecare seară de miercuri, joi şi vineri, de la 22.30. Realizatorii promit publicului amator de mondenităţi un show incisiv, cu subiecte exclusive şi lucruri mai puţin ştiute despre vedete şi vieţile lor.

"Nu vom exploata bârfele, ci ne-am propus să documentăm "chirurgical", dacă îmi este permis, fiecare pont legat de o celebritate. Vă asigur că va fi un show lipsit de maliţiozitate, imparţial, dar care nu va menaja nicio vedetă!”, a spus Adrian Artene, moderatorul emisiunii Cancan TV.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • nikoleta nikoleta
    bai frate, ati inebunit ! asta e lumea in care traim, treziti-va ! ce se promoveaza la tv ? prostia ! dar, ce se intampla in societatea noastra ? o mare mizerie ! v-a apucat cultura dar nu sunteti in stare sa va spuneti punctul de vedere ref.la situatia in care se zbate tara ... ipocritilor ! stai in casa si ascundeti-va .... lasilor !
  • baciioa baciioa
    mi am spus parerea , de ce nu o publicati ?! e sub penibilul creat de natalia mateut vs ANDREEA MARIN BANICA!
  • bacioiu sorina bacioiu sorina
    pt. cancan tv - promovati PROSTIA -asta reiese din incercarea mizera a nataliei mateut vis-a-visde ANDRREA MARIN BANICA !
    RUSINE !
  • vasile vasile
    @geo, nu daca te uiti la Cacanal D, nu te poti adresa nimanui.
  • geo geo
    ramasese un singur serial la care ma mai uitam la Kanal D, Ezel, caruia i-ati tot schimbat, de-a lungul timpului, ziua si orele de difuzare...si, meteahna turceasca, niciodata nu incepea la ora fixata, ori mai devreme cu citeva minute, ori mai tirziu cu zece minute. acum aflu ca a intrat in grila noua emisiune si l-ati mutat pe Ezel simbata si duminica de la ora 15.15...mare greseala... am scris aici ptr nu am alta posibilitate sa ma adresez celor de la kanal D...

Trimite un comentariu

sus