Skip to main content

Dragoş Vărşăndan pleacă de la Ringier Romania

 

Dragoş Vărşăndan, Director Executiv al Diviziei de Reviste din Ringier Romania părăseşte compania de la 1 septembrie, potrivit unui comunicat intern.

Publicitate

Mai jos, comunicatul intern:

Dragoş Vărşăndan părăseşte Ringier Romania după 11 ani

Dragoş Vărşăndan părăseşte funcţia de director executiv al Diviziei de Reviste din Ringier Romania începând cu data de 1 septembrie. Dragoş a lucrat în Ringier timp de aproape 11 ani, fiind pe rând redactor, editor coordonator şi redactor şef la revistele TV mania şi TV Satelit, publisher al revistelor Bravo şi al ghidurilor tv, iar în ultimii patru ani, responsabil de portofoliul de reviste, fiind membru în boardul Ringier Romania şi reprezentant al acestei firme în Consiliul Director BRAT.

Dragoş Vărşăndan: “Am luat această decizie dupa multe luni de chibzuinţă. Are legatură, în mare măsură, cu dorinţa mea de a schimba ceva, de a începe un nou drum, după atâţia ani în presă, dar mai ales la Ringier. Este o decizie grea, pentru că mă leagă foarte multe amintiri şi proiecte frumoase de această firmă, însă eu cred că e o decizie înţeleaptă şi sper că se va dovedi şi inspirată pe termen lung. Le mulţumesc din suflet tuturor colegilor mei foşti şi actuali pentru cei 11 ani şi le urez succes în continuare.”

Mihnea Vasiliu: “Respect decizia lui Dragoş şi înţeleg raţiunile care l-au determinat să o ia. Îi mulţumesc pentru contribuţia avută la administrarea portofoliului de reviste, mai ales în ultimii ani, foarte grei pentru industria noastră. Îi doresc mult succes.”

În perioada următoare, Dragoş se va dedica unui proiect antreprenorial, însă nu exclude posibilitatea de a continua să activeze în domeniul media.

Iată ce a declarat Dragoş Vărşăndan pentru paginademedia.ro:

Cristiana Constantinescu: De ce pleci de la Ringier?

Dragoş Vărşăndan: Este o plecare cu acordul părţilor, e o decizie pe care am discutat-o cu Mihnea Vasiliu în ultima lună şi, iată, acum a venit şi anuţul.

Şi cum a fost primit?

Momentan, reacţiile sunt emoţionale, mulţi dintre colegi nu se aşteptau să iau decizia asta, dar cred că lucrurile vor intra în normal foarte repede.

Ce vei face în continuare?

Principala mea preocupare în perioada următoare va fi un proiect antreprenorial, este vorba de un site de comerţ pe care vreau să-l materializez cât mai curând. Lucrez, deja, de o lună la el şi o să povestesc mai multe despre el atunci când va fi gata.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Harry Potter Harry Potter
    Presa, fratilor, s-a dus pe copca mai ales din cauza unor asemenea manageri, proveniti din ziaristi de doi lei. Vasiliu, fost redactoras la Mediafax, si Varsandan, ex-reporteras pe la TV Mania si Viva, n-au lasat nicio dara pe nicaieri. Serban, alt falimentator de profesie, macar s-a facut redactor sef dupa plecarea lui Bortos de la Capital. Ia cascati ochii in cifrele BRAT sa vedeti performantele grobianului Mihnea, ca mai are nitel si face anu' in Ringier: scaderi drastice pe toata linia!
  • Costel Constanda Costel Constanda
    Nici nu stii, ziarist fiind, pe ce sa iesi intr-o astfel de stire: pe faptul ca Mihnea isi continua executiile prin Ringier, unde nimeni nu-i sufla o vorba, si l-a p*shat si pe cel mai de paie director exectutiv existent vreodata in Ringier, pentru ca e adevarat, sau pe faptul ca Varsandan este cel mai de paie director executiv existent vreodata :)))) Care sa fie stirea? Adevarul e ca e o performanta rarisima sa rezisti atata timp intr-o functie care te depaseste. Asta, intr-o lume normala, numai la Adevarul Holding e posibil.
    Sa nu-l uitam nici pe Viteazul Mihnea. Nebagat in seama de presa de media, cel cunoscut sub apelative de genul "Pune lacatul", "Curatatorul", "Intai dau afara si pe urma dau buna ziua" isi vede linistit de drum si zboara toata sefimea de pe vremea lui Marius Hagger. Metoda e simpla si aplicata si cu altii din companie: pleaca tu (cu niste banuti), ca sa nu te zbor eu. Doar nu era sa reziste Varsandan unei asemenea oferte inegalabile.

    Probabil ca, noaptea, cand se baga-n pat, Mihnea se mira si el, dupa cate nenorociri a facut la viata lui, ce bulan a cazut pe capul lui sa conduca, netulburat de nimeni, o asemenea oaza de liniste precum Ringier Romania.

    Cat despre Varsandan (cum adica n-a lasat nicio urma de imbunatatire la reviste? A, corect, care reviste? ca le-a ingropat pe toate), asteptam cu interes sit-ul de comert pe care-l deschide. Poate il face in cooperare cu Ringier.
  • biutiful friendsheep biutiful friendsheep
    Si uite asa pleaca din barca Ringier si Varsandan, pus in functie de bunul lui prieten si salvator, Claudiu Serban, numai pentru maretele si inegalabilele lui calitati de culegator de scame, tinator de pahare prin cluburi, om de paie si atarnator prin birouri. Varsandan nu a lasat nici o urma de imbunatatire la reviste. Ba, dimpotriva, daca e sa numim doar lamentabilul "plan de business" al revistei DIVA, singura revista pe care a lansat-o in viata lui - un fiasco total: financiar si editorial, deopotriva. Toate deciziile lui au fost proaste. Nu a fost niciodata un director executiv adevarat. Nici macar un director executiv care sa se priceapa la editorial n-a dovedit ca ar putea fi. De fapt nu a fost decat megafonul si totodata microfonul lui Serban. O data cu venirea lui Mihnea Vasiliu se pare insa ca i s-a cam subtiat vocea si e silit sa cante pe la alte mese. Poate o ia cu el si pe Raluca Hagiu, pusa in functie tot de Serban, pentru merite asemanatoare si chiar mai intime. De cand e la Unica nu face decat sa toace bani peste bani, cheltuind (pe timp de criza!) mai mult decat s-a cheltuit la revista asta in anii in care revista era pe primul loc in vanzari (si nu vindea sub 20.000 ca acum)- si, cu sigurantaare la dispozitie un buget mult mai mare decat toate celelalte reviste din divizie. Rezultatele? Varza cu carne!
  • cracker cracker
    da, asa se aude prin piata. ca cica i-ar fi cumparat astia plecarea in liniste....
  • George George
    Varsandan scrie istorie. Are bunul simt sa plece la indicatiile lui Mihnea odata cu Muammar el Gaddafi, care insa e executat silit!

Trimite un comentariu

sus