Skip to main content

Notă internă la Adevărul: se dau doar jumătate din salarii

 

Angajaţii Adevărul vor primi doar jumătate din salariu pe 5 august, ziua normală de plată.

Publicitate

Într-o notă internă postată pe intranetul companiei, managementul Adevărul îşi motivează decizia de „condiţiile economice grele”.

Nota internă (care nu este semnată) precizează că pe 5 august se va lua doar jumătate din salariu, dar nu spune când se va plăti şi cealaltă jumătate din bani.

Anunţul vine după ce, în urmă cu două săptămâni, Odyssey le-a propus televiziunilor să plătească doar jumătate din datoria pentru publicitatea Adevărul, după cum paginademedia.ro a scris aici. După ce furnizorii media au refuzat să primească doar jumătate din bani, Odyssey a venit cu o nouă variantă de plată. Potrivit acesteia, datoriile vor fi plătite în tranşe până la mijlocul lunii noiembrie.

Situaţia de la Adevărul a fost semnalată, printr-un comentariu, de un cititor al Paginademedia.ro.

Foto Peter Imre, director general Adevărul Holding: Bogdan Maran, Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • malinache malinache
    cine scrie aici debiteaza prostii. Eu m-am mutat de curand la Adevarul Bucuresti si nu castig mai mult de 2000 euroi pe luna si chiar muncesc de-mi sar solzii. Scotianul TG castiga 10000 de euroi si-i in afara problemei! Daca nu ar fi Arina sa-mi aline frustrarea m-as muta inapoi acasa la copil si nevasta.
  • CIUMEGU CIUMEGU
    hi hi , cred ca papagalu asta care se semneaza ziarist neplatit la timp e looseru ala de evelin ceciu.... ca numa un cioban ca el umbla cu expresii de astea. auzi cica moaca in loc de moca, hahaha , ce gluma buna!!!
  • reporter reporter
    @patrix - păi dacă capabilul de cartianu a zis că nahoi&bianca fac destula treaba acolo, de ce sa nu ramână oamenii intr-o capitală ieuropeană?... ce contează cheltuielile alea la ditamai trustul?
  • ziaristul pe bune ziaristul pe bune
    Bai, baiatule, vorbesti aiurea rau de tot. ADS vinde peste 30 de mii de exemplare. Mai intereseaza-te si nu mai improsca pe net cu minciunile tale de doi lei. Si Orcan si Ramona sunt ziaristi si in primul rand oameni foarte buni, daca nu erau ei multi care lucram in tara eram azi someri. Asa ca nu mai dezinforma, decat daca ai ceva de impartit cu ei, poate te-au dat afara ca erai INCOMPETENT sau poate visezi sa ocupi functiile lor, dar dupa cum scrii cred ca n-o sa fii niciodata decat un ratat anonim. Hai, pa!
  • antibibicu antibibicu
    @ Bibicu - treaba merge prost din alta cauza; pentru ca e plina presa de bibici agramati ca tine, care n-au invatat regulile ortografice. Sau mai pe intelesul tau, au lipsit la orele de gramatica. Iti zic eu, nu e asa greu; se scrie "d-aia", nu "daia". In rest, spor la grohait!
  • urbea urbea
    eeee, ce mai viata, ce mai trai pe unii
  • patrix patrix
    pai daca Riciu tine oameni de pomana prin strainatate de unde sa mai fie bani de salarii... s-a impaunat cu birouri in diverse locuri - bruxelles etc - unde sunt oameni slabi, care nu fac fata, dar consuma, de ex impostorul de nahoi.
  • Bibicu Bibicu
    Inca mai lucreaza Sabin a lui Borcan la noi?
    Incredibil! Pai daia merge treaba prost dle?
    Borcane simte te, ce dracu! Plimba Ursu in alta parte!
    Ads ul manageriat de tine merge de la tipografie direct la magazia cu retururi baiatule...
  • udi alan udi alan
    lumanari, arpacas pt coliva, bombonele pt coliva, spaga de doctori, de gropari, comisionul popii, comisionul bocitoarelor...ORICE OBRAZ GROS SFARSESTE IN CANGRENA!
  • A. Escu A. Escu
    Eu zic sa va calmati.
    La Ziarul Financiar si la Gandul salariie erau platite si cu o luna intarziere. Si nu pentru ca nu erau bani, ci pentru ca asta isi inchipuiesc Urechistii lui Sirbu ca inseamna management.
  • reporter ads reporter ads
    Bai, ziaristul lu' peste, tu ori esti dus cu capul ori te faci. Ai obsesii cu Orcan, n-ai decat, dar ce zic eu si ce raspunzi tu? Mai sus te dadeai cunoscator (vanzari de 10.000 in loc de 30.000) si acum o dai pe vrajeala.
    Hai, pune repede mana pe o aritmetica de clasa a patra, ca esti praf!
  • reporter reporter
    Pai atunci sa dea la toata lumea cita 1000 de ieuroi ;)
    Banii ajung, ba face si patriciu economie, nu?
  • Silvia Silvia
    Daca este circ sa fie circ, oricum a fost un circ bolnav mereu asha ca tot este bine ca intra si jumatate din salariu pe cardurile trustului. Afectati vor fi oamenii de pe "plantatie" si nu unele nulitati de manageri. Aici este, de fapt, tristul adevar.
  • Insider Insider
    @click: pregateste-te pentru ce e mai rau...
  • confirmare confirmare
    Adevarul e ca s-a umplut cladirea de amante :))

Trimite un comentariu

sus