Skip to main content

OMD, McCan şi MEC se bat pentru contul Vodafone

 

Licitaţia pentru contul de media al Vodafone în România este în desfăşurare. Din informaţiile paginademedia.ro, trei agenţii de media din România se bat deja pentru bugetul operatorului de telecomunicaţii.

Publicitate

Este vorba de OMD (care deţine acum contul), McCann Erickson (care a avut contul înainte de OMD) şi MEC (agenţie condusă de Bogdan Prăjişteanu).

Procesul de selecţie al viitoare agenţii media în România (despre care paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI) nu este organizat de Vodafone România. El este coordonat de la sediul internaţional al Vodafone.

Termenul de finalizare al licitaţiei este fixat, potrivit informaţiilor paginademedia.ro, la 15 august.

ISTORIC: Compania de telefonie mobilă a trimis către OMD România, la începutul lunii iulie, informarea oficială legată de întreruperea colaborării. Oficialii Vodafone au confirmat pentru paginademedia.ro că vor organiza o licitaţie (pitch, în termenii industriei) pentru a alege noul cumpărător de media în perioada următoare.

Angus Slater, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania, la începutul lunii iulie:

Vodafone Romania va organiza un pitch pentru activitatea de media buying, ca parte a strategiei noastre de a ne asigura în permanenţă că suntem competitivi din punctul de vedere al prezentei şi contractelor încheiate pe piaţa locală”.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Raven Raven
    Mariusica, numele tau de familie e cumva Pahomi? Si lucrezi cumva la MEC? Nu de alta dar exprimarea ta este foarte familiara cu a acelui Pahomi ... Pana si emoticonul pe care il foloseste foarte de des la comentariile sarcastice
  • Mediapoint guy Mediapoint guy
    Relax, Enoiu deja bea din cupa invingatorului
  • mariusf mariusf
    john e clar, toata lumea se asteapta ca omd-ul sa castige, de fapt este la plezneala pitch-ul :)))
  • john john
    pun pariu ca ramane la OMD.
  • marius marius
    un titlu mai corect ar fi "cand 2 se bat al trei-lea castiga".
    facem un sondaj care este castigatorul? :)

Trimite un comentariu

sus