Skip to main content

PARTENERIAT MEDIA. Melania Medeleanu: Mi-ar fi plăcut să ştiu să dansez ca Pina Bausch

 

Melania Medeleanu intră în campania de promovare a filmului 3d de artă Pina, de Wim Wenders. Lungmetrajul va rula in România din 9 septembrie.

Publicitate

Prezentatoarea emisiunii Megastory de la Realitatea TV regretă că nu ştie să danseze dar crede “că tot talentul ăsta s-a dus la Pina Bausch”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wAtVDKWUKRY[/youtube]

Melania Medeleanu invită publicul să descopere povestea celei care a revoluţionat lumea dansului.

Melania Medeleanu lucrează în televiziune de la 16 ani. De 8 ani este jurnalist şi moderează emisiuni la Realitatea TV. În 2005 a primit un premiu APTR pentru cel mai bun jurnal de ştiri. Este licenţiată în Psihologie şi Sociologie la Universitatea Bucureşti şi urmează cursurile unui master în logopedie. Pe lângă activitatea jurnalistică pentru care este recunoscută, Melania Medeleanu s-a implicat şi în alte proiecte, precum cele dedicate ajutorării copiilor şi susţinerea a diferite campanii sociale. În urmă cu câteva luni a înfiinţat un afterschool la periferia Capitalei.

Clipul cu Melania Medeleanu a fost realizat la Galeria designerilor români, aflat la etajul 2 din Cocor Store din Bucureşti.

Prezent la cele mai importante festivaluri europene unde a rulat cu casa închisă, PINA a câştigat doar într-o singură săptămână Marele Premiu la 3D Festival din Paris (24-26 mai 2011) şi Premiul pentru Cel mai Bun Documentar German la Dokville (26-27 mai 2011). Pelicula a fost nominalizată şi la prestigiosul Premiu LUX, oferit de Parlamentul European.

PINA a avut avanpremiera naţională la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, unde s-a clasat printre favoritele publicului. Pe 9 septembrie filmul va fi lansat simultan în România, Finlanda, Cehia şi China.

Trailerul oficial:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JOJimR-hX6c[/youtube]

Filmul este prezentat de Radio ZU, sustinut de Cocor Media ChannelGazeta SporturilorCărtureşti şi este recomandat de Cinemagia.

Parteneri media: Beau Monde24 FUNDecât O RevistăPaginademedia.roFilm ReporterFeeder.roHypestreetModernism.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus