Skip to main content

Realitatea TV îşi mută studiourile în clădirea Willbrook

 

Sursa foto CapitalStudiourile Realitatea TV se vor muta în clădirea Willbrook, companie cu care Elan Schwartzenberg, patronul postului, a ajuns deja la o înţelegere.

Publicitate

Canalul de ştiri va începe să emită din noile studiouri de la 1 octombrie. Declaratia a fost facută de Daiana Voicu (managing partner al Willbrook International), într-un interviu acordat Capital.

Mai multe detalii despre mutarea studiourilor Realitatea TV, în continuare.

“Am avut discuţii foarte concrete cu Elan Schwartzenberg vizavi de relocarea trustului său, a televiziunii Realitatea în mod special, în clădirea noastră de pe DN1. S-a semnat un contract de închiriere cu domnul Elan Schwartzenberg şi cu trustul Domniei sale şi noi acum pregătim studiourile şi spaţiul pentru a putea fi livrat către clientul nostru din 1 octombrie”, a declarat Diana Voicu în interviul acordat Capital.

Daiana Voicu (foto) a mai explicat că mutarea studiourilor Realitatea TV într-o clădire deţinută de Willbrook nu are nicio legătură cu negocierile care se poartă pentru preluarea postului The Money Channel, parte a grupului Realitatea Media.

"Sunt două lucruri diferite şi nu au legătură una cu alta", a spus Daiana Voicu.

Alte declaratii din interviu:

  • Capital: Mutarea Realitatea în Platinum va implica toate produsele media ale trustului sau este vorba doar de studiouri?

D.V.: "Nouă ni s-au comandat în mod special aceste studiouri pe care le facem împreună cu specialiştii de la Realitatea. Suprafaţa închiriată este de 3.000 mp, din care aproape jumătate o constituie studiourile. Nu ne interesează pe cine mută în restul spaţiilor.

Investiţia în amenajări este un efort pe care îl facem şi noi şi domnul Elan Schwartzenberg. Pot să vă spun că toată amenajarea depăşeşte suma de 1,5 mil. euro. Chiria medie pentru clădirea noastră se duce undeva între 14 şi 16 euro/mp/lună şi ei sunt în aceşti parametri."

  • Capital: Cine a semnat contractul de închiriere din cadrul Realitatea Media: Sebastian Ghiţă sau Elan Schwartzenberg?

D.V.: "Noi am discutat cu proprietarul acestui trust. Nu am căutat să ne interesăm sau să înţelegem care este structura lor internă de management. Este problema lor şi cred că şi-au clarificat-o sau cel puţin este în curs de clarificare. Domnul Elan Schwartzenberg a fost partener de discuţie în calitate de proprietar. Pe partea de Money Channel trebuie să recunosc că intenţia noastră de implicare în acţionariat a venit pur şi simplu dintr-o amiciţie pe care o am cu domnul Freciu."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nehotaratu nehotaratu
    este 8 oct, s-a relansat rlt?....a s-a amanat pe 1 noembrie...ce nehotariti
  • sebastian sebastian
    "Pe partea de Money Channel trebuie să recunosc că intenţia noastră de implicare în acţionariat a venit pur şi simplu dintr-o amiciţie pe care o am cu domnul Freciu". Maamaaa, ce profi sunt astia, arunca bani pe fereastra (banii altora, bineinteles) pe baza de amicitii!
  • andy andy
    o fi cumva vreu fel de relansare a realitatii?

Trimite un comentariu

sus