Skip to main content

TVR – Şase partide de fotbal în nouă zile

 

Televiziunea Română încheie vara cu meciuri de fotbal. În perioada 18-26 august, TVR1 va difuza şase partide de fotbal, unele din preliminariile Europa League şi altele din UEFA Champions League.

Publicitate

Mai multe detalii despre partide şi ora de difuzare, în continuare.

  • Mâine (18 august) postul public va difuza partida dintre Slask Wroclaw şi Rapid Bucureşti, începând cu ora 21.00. De la 23.00, Tudor Furdui şi Marius Mitran discută despre evoluţia echipei româneşti la Studio UEFA Europa League.
  • Pe 23 şi 24 august, TVR 1 şi TVR HD transmit două partide retur din play-off UEFA Champions League, meciurile fiind urmate de Studio UEFA Champions League, respectiv Gol după gol, cuprinzând rezumatele zilei.
  • Joi, 25 august, TVR 1 va transmite partidele susţinute de cele două echipe româneşti în UEFA Europa League: de la ora 18.00, în direct de la Bucureşti, Dinamo întâlneşte echipa Vorskla Poltava, iar de la ora 21.00, în direct de la Timişoara, Rapid Bucureşti susţine partida retur cu Slask Wroclaw. De la ora 23.00, Cosmin Cernat şi Marius Mitran dezbat rezultatele echipelor româneşti la Studio Europa League.
  • Iar vineri, 26 august, TVR 1 şi TVR HD vor transmite de la ora 21.40, în direct de la Monte Carlo, Supercupa Europei – meciul dintre câştigătoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona şi câştigătoarea Europa League, F.C. Porto (cu românul Cristi Săpunaru titular). După meci, Tudor Furdui şi Marius Mitran reamintesc cele mai frumoase faze ale partidei la Studio UEFA Champions League.

TVR 1 promite transmisiuni sportive şi în luna septembrie. Astfel, toamna va începe cu partida România – Franţa, din preliminariile Campionatului European 2012, în 6 septembrie. Meciul va marca şi inaugurarea celui mai nou şi spectaculos stadion din România – National Arena.

Sursa foto: Prosport.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zuzu zuzu
    Digi cine?
    Va bagati singuri in seama. Chiar nu realizati?
  • andy andy
    tvr nu este canal de sport.este canal generalist iar,partidele care vor fi trensmise au miza,deci sunt importante.nu poti compara un canal ca digi sport axat pe sport cu tvr care este unul de tip generalist.ca tvr este pe pierdere nu este vina meciurile,ci a conducerii care nu sunt capabili de o grila mai buna.insa este de mentionat si profilul telespectatorului roman care, prefera mascarada emisiunilor fara rost pe pro si antena,etc, si a filmelor extra redata si rasvazute.nu sunt un partizan al tvr dar trebuie vazuta si calitatea caci,asta diferentiaza o televiziune publica de cele comerciala.adica bunul simt(ramas inca in televiziune) fata de toate personajele care umplu toate canalele comerciale de mizeriile lor.
  • Tataee Tataee
    @geo
    2.5% pe 15-44 a avut bayern - fcz.
  • eric eric
    totusi nu putem face comparatia intre o Tv generalista si una de sport. Ce-ai vrea sa transmita Digisport, talck show politic? Pentru o televiziune generalista, sa ai atatea partide intr-o perioada scurta e ceva special. In ceea ce priveste meciurile din UCL transmise, a trebui sa stii ca TVR detine prima optiune de marti si miercuri, prin urmare a trebuit sa aleaga ce transmite(odata ce a cumparat drepturile pentru UCL). Cu siguranta sa bazat pe renumele celor doua echipe in alegerea meciurilor.
  • geo geo
    Digisport 1 transmite intr-o singura zi 6 meciuri, din care 4 in direct, o premiera si o reluare, duminica 21 august. iar din preliminariile EL, cele doua Digisporturi transmite astazi trei meciuri in direct, si nu unul, ca televiziunea publica. asa ca ceea ce face TVR este o picatura intr-un pahar cu apa. si as fi curios sa aflu care sunt audientele transmisiunilor sportive ale TVR. eu sunt pasionat de fotbal, dar Arsenal - Udinese si Bayern - FC Zurich nu m-au interesat...
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Cum justifica TVR banii aruncati pe fereastra cu transmisiile Champions League? Sa arunce un ochi pe audientele UCl cand PRO TV avea drepturile! Atunci se justifica fiecare leu investit.

Trimite un comentariu

sus