Skip to main content

1 august: Vlad Pufu, B1 TV: „Posturile de ştiri sunt mult prea ambiţionate politic“

 

Şeful B1 TV vrea să poziţioneze postul ca o staţie de ştiri, ce încearcă să se diferenţieze de televiziunile care au „ambiţii să schimbe guverne“, scrie Adevărul.

Publicitate

Vlad Pufu spune că dezvoltarea la nivel local este tot mai dificilă în condiţiile în care staţiile locale nu mai pot asigura conţinut cu regularitate. Cât despre B1: "Deocamdată staţia este încă în programul investiţional al lui Sorin Oancea, dar câştigăm şi din publicitate".

Pufu: "Posturile de ştiri sunt mult prea ambiţionate politic. Au prea mult pretenţia de a face şi desface guverne. Au ambiţii care depăşesc limita jurnalismului şi intră în altă sferă. Noi vrem să facem junralism şi-atât. E important şi pentru noi şi pentru public."
Vlad Pufu director de dezvoltare B1 TV: „Posturile de ştiri sunt mult prea ambiţionate politic“

"Nu e o glumă, e o Dacie", este sloganul ultimei campanii publicitare Dacia din Franţa, scrie Jurnalul Naţional. Preţul scăzut al Daciei rămâne în continuare principalul avantaj în promovarea realizaţă de Renault.

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=ASoI_GIZFG0&feature=player_embedded[/youtube]

Francezii leşină de râs în ultima reclamă Dacia!

De astăzi, echipa Tonomatului DP2 aduce matinalul "Vară, fete şi vedete" la TVR 1, scrie EVZ.ro. În fiecare zi, de luni până vineri, de la 8.00 la 10.00, Diana Dimian, Eda Marcus, Mihnea Mihăiţă şi Andreas Petrescu, patru membri ai echipei Tonomatului DP2, vor urca pe terasa Magazinului Cocor din Bucureşti pentru a transmite pe TVR 1 un program matinal estival, din mijlocul Bucureştiului.
Prezentatoare TVR, cerută în direct de nevastă

TVR 1 a difuzat duminică ultima ediţie din acest sezon a emisiunii care îl are ca moderator pe artistul Dan Bittman, scrie Evenimentul zilei.

Producţia a ajuns la sfârşitul celui de-al şaptelea sezon. Echipa emisiunii are vacanţă până în luna octombrie, când „Danutz SRL” va reveni la aceeaşi oră, pe acelaşi post, dar cu „un format îmbunătăţit, o imagine proaspătă atât prin scenografie, cât şi prin conţinut”, aşa cum descrie Octavian Iordăchescu, Managing Partner Mondofilm, casa de producţie cu care colaborează TVR.
Dănutz SRL intră în vacanţă

Începând de astăzi, de la ora 22.00, televiziunea publică va transmite cea de-a treia serie a producţiei „Nebunii de pe Madison Avenue” ce a adunat anul acesta nu mai puţin de 19 nominalizări la Premiile Emmy, scrie EVZ.ro.
„Nebunii de pe Madison Avenue”, cel de-al treilea sezon la TVR 1

O reclamă impresionantă la o firmă thailandeză de asigurări de viaţă face furori pe Internet. Clipul "Silence of Love" ("Tăcerea dragostei") a avut peste 70.000 de vizualizări şi aproape 17.000 de like-uri din partea internauţilor, scrie Gândul.
În film e prezentată relaţia tensionată dintre o adolescentă şi tatăl ei, care este surdo-mut.

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=3at64I7H9-c&feature=related[/youtube]

Din cauza acestei dizabilităţi, între cei doi apar bariere de comunicare, deşi părintele încearcă de fiecare dată să le înlăture. La rândul ei, tânăra îşi doreşte un părinte normal şi suferă pentru că acest lucru nu e posibil. Disperată, adolescenta are o tentativă de sinucidere chiar de ziua ei de naştere. Tatăl face tot ce-i stă în putinţă să o salveze şi îi donează sânge pentru a supravieţui.
VIDEO: "Tăcerea dragostei" - o reclamă care a impresionat o lume întreagă. Cum îţi dovedeşti dragostea dacă eşti surdo-mut?

BSkyB a confirmat că James Murdoch va rămâne preşedintele companiei britanice de televiziune prin satelit, în pofida scandalului interceptărilor telefonice în care este implicată familia Murdoch, care conduce imperiul media News Corp, scrie Mediafax.
James Murdoch rămâne la conducerea BSkyB

Reprezentanţi ai conducerii News Corporation au cerut angajaţilor ziarului New York Post să păstreze orice document ce are legătură cu posibile interceptări telefonice sau mituirea unor oficialităţi publice, potrivit unor documente care au circulat vineri în redacţia titlului, citate de CNN.
Corporaţia media a fost implicată într-un scandal legat de interceptări telefonice, în Marea Britanie, care a dus la închiderea publicaţiei News of the World şi la arestarea mai multor editori şi şefi ai titlului, scrie Mediafax, care citează CNN.
News Corp. le cere angajaţilor New York Post să păstreze documente legate de mită şi interceptări

Două reclame L'Oreal, avându-le în prim plan pe Julia Roberts şi modelul Christy Turlington, au fost interzise în Marea Britanie de Agenţia pentru standarde în publicitate (AŞA), ca urmare a unei reclamaţii depuse de Jo Swinson, membră în parlamentul britanic, scrie HotNews, care citează Reuters.

Swinson, membră a Partidului Liberal Democrat, a afirmat că reclamele de revistă pentru fonduri de ten de la Maybelline şi Lancome, deţinute de L'Oreal, induceau publicul în eroare pentru că fotografiile erau retuşate digital.
VIDEO Două reclame L'Oreal, una dintre ele cu Julia Roberts, au fost interzise în Marea Britanie pentru prelucrarea imaginilor

Sursa foto: Adevarul

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dady dady
    Domnule Pufu .... dar banii catre Nea TICU si oamenii lui cind ii dati? ... nu-s multi, doar 78000 euro di care aprox. 20000 Euro sunt salariile restante pe luna iunie ... Cind se difuza pe post CancanTv si RaziiDeNoapte era bine, numai ca uitara-ti sa platiti ... baniii , ca nu cred ca am facut munca patriotica pentru maestrul Sorin Oancea si postul sau de tv ... ar fi rusine ca postul de televiziune care e port drapelul Partidului Democrat Liberal sa nu isi achite datoriile fata de oamenii de rind din Romania.... pacat, ar fi un mare pacat d-le Pufu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Julia Julia
    Mie mi se pare ca sunt profeionisti si nu doar mi se pare.B1 s-a ridicat spectaculos intr-un timp relativ scurt.De cand exista b1 in noua formula sunt cu ochii pe ei.Chiar au ceva de spus, si-mi place modul in care o fac.Respect!
  • Anunturi Caini Anunturi Caini
    posturile de Tv in loc sa faca in asa fel incat sa convinga politicieni sa se schimbe ceva in tara asta cauta numai scandaluri si ura intre oameni care e mai cocos...asa ca ma plictiseste
  • Seotrafic.ro Seotrafic.ro
    ce mai conteaza cine analizeaza cand are gura mai mare ;))) e tot ceea ce ii trebuieste :P
  • Gabriela Gabriela
    B1 a devenit anexa A3. Aceleasi tzatze, aceiasi securisti, aceleasi isterice ca Geaca, Matei,aceleasi goarne care se cred jurnalisti.Toti, de la portar pana la directorul de programe sunt in veci stampilati FELIX. Cu oameni compromisi nu se poate face mare lucru. La meme Jeannette , autrement coiffee.La ce te poti astepta de la o echipa made A3. Atat stiu, atat fac, adica scandal, mahalagisme, prostie.
  • Dan Constantinescu Dan Constantinescu
    Domnu' Pufu, tata spiritual financiar a lu' gigantu' din gagesti (aka Cristoiu Ion), mare pishicher combinator a ajuns mare analist media oracol guru etc. lasa-ne tata cu mangla.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Domnul Vlad Pufu ar putea sa-si indeplineasca visul, dar numai renuntind la ziaristii infiltrati, de la Antena 3 in primul rind, care au de indeplinit o misiune. Nu se poate ca orbirea sa o duca pe Sorina Matei timp de 3 zile si sa faca aceeasi greseala flagranta: "De ce nu-l autosuspendati?", vorbind despre primarul din Deta. Nu mai judeca, este evident. Apoi, vocile isterice, stridente oricum, dau chiar aceasta imagine, ca vreti sa distrugeti, sa dati jos, sa "autosuspendati". Pina la toamna, insa, trece si fierbinteala si poate gasiti figuri proaspete, ca ne-am saturat de badini, petresti si matei compromisi, zau asa!

Trimite un comentariu

sus