Skip to main content

14 septembrie: Andreea Marin, hărţuită de “reporteriţa” Natalia Mateuţ

 

Andreea Marin Bănică a reclamat la CNA emisiunea "Cancan TV" difuzată la Kanal D pe 1 septembrie, în care au fost difuzate fără acordul său imagini din timp ce lua masa la un restaurant.

Publicitate

Aceasta a precizat că astfel i s-au încălcat dreptul la viaţă privată şi dreptul la propria imagine, scrie Mediafax.

În sesizarea depusă la CNA, pe 1 septembrie, fosta realizatoare de televiziune face trimitere la deotologia profesională pentru a se apăra.

“Ca jurnalist cu experienţă, cunosc faptul că nu intră în practica şi deontologia acestei meserii, nicidecum a obliga pe cineva să-ţi răspundă la întrebări, cu atât mai puţin când acea persoană se află într-un cadru privat, aşa cum eram noi, petrecând o parte a timpului liber", spune Andreea Marin Bănică.

A venit la noi la masă o echipă a emisiunii «Cancan TV» (incluzând două persoane, cea cu microfonul în mână, numită Natalia Mateuţ din câte am aflat ulterior, şi cameramanul, a cărui cameră de luat vederi transmitea în direct). Le-am transmis clar că nu doresc să am nicio intervenţie în emisiune şi că trebuie să plece, pentru că sunt în cadrul intim. Cu toate acestea, am fost pusă fără voia mea în faţa camerei, a luminii şi a microfonului, precum şi a domnişoarei insistente, care nu a acceptat că am refuzat clar orice tip de dialog”, povesteşte Andreea Marin în sesizare.
Andreea Marin, hărţuită de Natalia Mateuţ. Vedeta a reclamat la CNA o emisiune difuzată de Kanal D

Mihaela Rădulescu a declarat ieri seară, în cadrul unui interviu acordat Antena3, că "nu sunt un mare umăr pe care se sprijină Elan sau instituţia aceea (n.r. Realitatea TV)", dar este gata să dea lecţii de televiziune dacă i se va cere, scrie DailyBusiness.ro.

Vedeta de televiziune a spus însă că, în această vară, a înregistrat câteva emisiuni pentru Antena1, emisiuni "de divertisment de foarte bună calitate" şi a dat asigurări că rămâne "în curtea acestui post de televiziune".

În interviul realizat în direct de la Monte Carlo, Mihaela Rădulescu a mai vorbit şi despre motivele care au făcut-o să părăsească ţara, scrie Adevărul.
“Am trecut prin momente urâte şi rele, majoritate pornite dinspre presă, dinspre o anume parte a presei, dar anii trec“, a adăugat Mihaela Rădulescu.
Mihaela Radulescu, gata sa dea lectii de televiziune la Realitatea

"Cronica Cârcotaşilor" revine astăzi la Prima TV pentru un nou sezon, cu Mihai Găinuşă şi Şerban Huidu în calitate de prezentatori, de la ora 20.30, scrie Evenimentul Zilei.

Cei doi prezentatori s-au promovat cu 11 "scurtmetraje" ce amintesc de perioada medievală. Îmbrăcaţi în costume adecvate şi cu aerul unor oameni pregătiţi să salveze lumea de cei ce ştirbesc limba română, prezentatorii s-au aruncat cu mult curaj şi profesionalism în realizarea unor clipuri elaborate.
Cârcotaşii revin la TV în formulă completă

Consiliului Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul OTV cu amendă în cuantum de 25.000 lei, scrie DailyBusiness.ro.

CNA a constatat că, în ediţiile emisiunii „Dan Diaconescu Direct” din zilele de 10, 24 şi 29 iunie 2011, postul tv a încălcat legea audiovizualului privind respectarea libertăţilor şi a drepturilor fundamentale ale omului, precum şi informarea obiectivă a publicului, scrie Daily Business.ro.

Consiliul a apreciat că în contextul unei dezbateri de interes public, în care se trata tema cheltuirii fondurilor europene, moderatorul Dan Diaconescu a discutat împreună cu invitaţii din studio despre viaţa privată a unor persoane publice, folosind un limbaj ofensator.
CNA a amendat OTV cu 25.000 lei

Amendă record la o televiziune locală. Postul Unu TV din Piatra Neamţ a fost amendat cu 50.000 de lei de CNA, după ce a difuzat un clip electoral pentru candidatul PDL Adrian Rădulescu, după încetarea campaniei electorale (în preziua votului şi în ziua scrutinului) pentru alegeri parţiale pentru Camera Deputaţilor, scrie Adevărul, care citează Mediafax.

Televiziune Unu TV a difuzat un spot de 4,19 minute de promovare a candidatului PDL Adrian Rădulescu la alegerile parlamentare parţiale din colegiul 6 de deputaţi Neamţ. Rădulescu apare în ipostaza de agricultor în diverse materiale filmate şi sunt prezentate "realizările unui agricultor din popor", cu sigla MADR şi textul menţionat mai sus, conform Mediafax.
Amendă record la o televiziune locală: 50.000 lei pentru campanie în ziua votului

Bitdefender, cel mai mare producător local de software antivirus şi unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel mondial, s-a rebranduit, costul fiind de peste un milion de euro, a afirmat Florin Talpeş, fondatorul şi directorul executiv al companiei. Noul logo al companiei este dragonul-lup, simbolul armatei dacice, iar sloganul este "Awake"(treaz), scrie Wall-Street.ro.

Florin Talpeş, fondatorul şi directorul executiv al companiei, nu a spus exact cât a costat rebrandigul, însă a precizat că suma este de peste "şase zerouri" în euro.
Bitdefender plăteşte peste un milion de euro pentru rebranding

Grupul de firme Pastel Group îşi reuneşte toate serviciile sub umbrela Pastel care devine astfel agenţia de comunicare integrată pentru servicii de brand, notează DailyBusiness.ro.

Procesul de rebranding a implicat modificări structurale pe toate palierele, respectiv resurse umane, client-service, financiar, administrativ sau know-how.

Pastel a lansat totodată şi site-ul marketingexperiential.ro, un spaţiu de know-how pentru experienţele complete de brand.
Firmele Pastel, reunite într-o singură agenţie

Sursa foto: Mediafax

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • steven steven
    Iar isi da raduleasca cu parerea???
  • Horea Horea
    În sfarsit ati pus ghilimelele la locul potrivit: "reporteriţa" Natalia Mateut.
    Daca si aia se considera reperter, atunci si eu pot spune ca sunt cel mai cuviinios PREOT (popa, pastor, ...).

Trimite un comentariu

sus