Skip to main content

Carmen Avram de la Antena 3, finalistă la un premiu internaţional de televiziune

 

Carmen Avram şi echipa emisiunii În premieră (Antena 3) au intrat în finalele premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting.

Publicitate

Materialele finaliste sunt Români pe drumuri şi Oraşul otrăvit.

Câteva detalii, în continuare:

Români pe drumuri este despre părinţii care îşi lasă copii în ţară şi pleacă în străinătate, la muncă. Nominalizat la Categoria Current Affairs Documentary– TV

Oraşul otrăvit este povestea pământului otrăvit cu mercur, din oraşul Turda. Nominalizat la Categoria Current Affairs Documentary– TV.

Antena 3 a mai fost nominalizată pentru seria de materiale despre cazul incendiului de la maternitatea Giuleşti, la o altă categorie: Clearest coverage of a single news event – TV

Printre finalistele premiilor din acest an se numără CNN International, Aljazeera English, BBC London şi Swiss Television.

Premiile vor fi decernate 9 noiembrie, la Londra. Juriul este unul independent şi este format din profesionişti de televiziune şi mass media din întreaga lume.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gnostikos gnostikos
    niste materiale extraordinare despre realitati cutremuratoare ale Romaniei zilelor noastre. ma bucur sincer pentru aceste nominalizari, dar sunt trista din cauza indiferentei aratate de cei care au datoria, si morala, si civica, de a aduce solutii la aceste probleme
  • sorina sorina
    Felicitari! Am vazut si eu Romani pe drumuri, m-a emotionat. Ca sa nu mai vorbesc de materialele despre incendiul de la maternitate. Si acum mi se ridica parul cand ma gandesc ce groaznic a fost.

Trimite un comentariu

sus