Skip to main content

De ce nu avem telenovelă românească la Acasă toamna aceasta?

 

Grila de toamnă de la Acasă aduce, la capitolul telenovele, multe titluri sudamericane cu actori celebri, dar nicio nouă telenovelă autohtonă.

Publicitate

Care este motivul? Ruxandra Ion, producător general la Acasă, a oferit un răspuns pentru paginademedia.ro.

Detalii, în continuare.

Singurul serial românesc pe care îl vom vedea, anul acesta, la posturile Mediapro, este Pariu cu viaţa, care începe la Pro TV luni, 12 septembrie, de la ora 20.30 şi va fi difuzat săptămânal (câte 2 episoade în fiecare luni).

În schimb, grila de la Acasă e plină de telenovele sudamericane, fiind prima dată, din 2004 încoace, când Acasă nu difuzează o nouă telenovelă românească.

Având în vedere că majoritatea actorilor pe care i-am văzut în producţiile de la Acasă joacă acum în Pariu cu viaţa, am întrebat-o pe Ruxandra Ion, producător general la Acasă, de ce noua serie nu a fost introdusă în grila acestui post, ci a Pro TV. Pentru că este un serial, şi nu o telenovelă, şi pentru că nu corespunde profilului postului Acasă. Este mult mai potrivit la Pro TV, a spus aceasta.

De ce nu a fost realizată şi o nouă telenovelă românească pentru Acasă?

Pentru că este un an greu şi avem nevoie de un respiro. Anul viitor cu siguranţă vom face o nouă telenovelă românească, a mai spus Ruxandra Ion.

Pariu cu viaţa este un serial muzical românesc despre un grup de tineri, elevi la o şcoală de muzică din Bucureşti, comparat cel mai des cu celebrul serial Glee din SUA.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Mie sincer nu imi place deloc serialuL " Pariu cu viata".Intradevar e un serial muzical si pe primul plan trebuie sa fie muzica dar sa fie si ceva actiune fratilor.Din primele episoade "Ioana" si "Andrei" au fost impreuna iar "Sara" incerca sa ii desparta. Nu prea e interesant,cu totii stim ca "Ioana" si " Andrei" vor ramane impreuna. Acasa Tv a avut tenelovele foarte frumoase: Lacrimi de iubire,Daria iubirea mea,Iubire ca in filme s.a .Majoritatea au avut un mare succes. Cat despre tenelovela "Narcisa Salbatica",mie personal mi-a placut foarte mult,mai ales de domnul Andrei Aradits ( in general in plac tenelovelele in care joaca acest actor). Sincer nu cred ca Pariu cu viata va avea un mare succes. A avut audiente foarte mari deoarece era truba "Lala Band". Daca aceasta truba nu facea parte din serial ,era varza. Eu astep noua tenelovela romaneasca difuzata la Acasa Tv!! Si oricum Acasa Tv va fi numarul 1 tot timpul pt tenelovelele difuzate ( romanesti sau nu). Parerea mea !
  • andrei andrei
    unde statea desteptul
  • Andrei M Andrei M
    tot un esec va fi la anul....anul asta nu au mai facut pt ca ii batea iar Narcisa Salbatica, ca si anul trecut :))
  • mihai mihai
    poate mai fugareste si marea producatoare un baietel pe acolo ! ca am vazut ca-i plac baietii tineri ! nu o avea oglinda acasa?
  • vali vali
    sufar enorm ca acasa nu mai difuzeaza telenovele... :))))) si ce o sa faca? o sa dea talk show uri? :))))))))))))
  • Yon Yon
    Hahhaha
  • matei matei
    Ruxandra Ion e ocupata cu distribuirea nevestei fiului, Diana Dumitrescu, in toate serialele postului. Ce rost are sa faca Acasa o telenovela noua cand poate s-o bage in serialul asta ca 'guest' si rezolva problema?
  • Liv Liv
    Numai vazand poza si ma ia durerea de cap...
  • Danny Danny
    Pariu cu viata inteleg ca e doar lunea,iar eu, unul, sunt curios, sa vad ce o sa fie de capul serialului asta, cat despre cei de la acasa nu mai vor sa dea chix, cum s-a intamplat cu Aniela si Iubire si Onoare, care n-au avut atat succes pe cat se asteptau.
  • andrei andrei
    http://www.youtube.com/watch?v=HYCBlKUlyXI
  • mihai mihai
    nuuu, dansez pt tine o sa mai fie dar spre sfarsitul toamnei , preselectiile au fost facute in mai-iunie.
  • mihai mihai
    nu prea ai nicio logica in ceea ce spui
  • anna anna
    au renuntat la dansez pentru tine? ca nu am vazut nici un promo la tv cu preselecti nimic.
  • flory flory
    sa inteleg ca acasa sa lasat batut de antena3 iar protv-ul a renuntat la prime time a1 va avea mare crestere de audienta
  • mad79 mad79
    e amuzant cum comenteaza unii de pe aici,care nici maca romaneste nu stiu sa scrie!!

Trimite un comentariu

sus