Skip to main content

De ce nu avem telenovelă românească la Acasă toamna aceasta?

 

Grila de toamnă de la Acasă aduce, la capitolul telenovele, multe titluri sudamericane cu actori celebri, dar nicio nouă telenovelă autohtonă.

Publicitate

Care este motivul? Ruxandra Ion, producător general la Acasă, a oferit un răspuns pentru paginademedia.ro.

Detalii, în continuare.

Singurul serial românesc pe care îl vom vedea, anul acesta, la posturile Mediapro, este Pariu cu viaţa, care începe la Pro TV luni, 12 septembrie, de la ora 20.30 şi va fi difuzat săptămânal (câte 2 episoade în fiecare luni).

În schimb, grila de la Acasă e plină de telenovele sudamericane, fiind prima dată, din 2004 încoace, când Acasă nu difuzează o nouă telenovelă românească.

Având în vedere că majoritatea actorilor pe care i-am văzut în producţiile de la Acasă joacă acum în Pariu cu viaţa, am întrebat-o pe Ruxandra Ion, producător general la Acasă, de ce noua serie nu a fost introdusă în grila acestui post, ci a Pro TV. Pentru că este un serial, şi nu o telenovelă, şi pentru că nu corespunde profilului postului Acasă. Este mult mai potrivit la Pro TV, a spus aceasta.

De ce nu a fost realizată şi o nouă telenovelă românească pentru Acasă?

Pentru că este un an greu şi avem nevoie de un respiro. Anul viitor cu siguranţă vom face o nouă telenovelă românească, a mai spus Ruxandra Ion.

Pariu cu viaţa este un serial muzical românesc despre un grup de tineri, elevi la o şcoală de muzică din Bucureşti, comparat cel mai des cu celebrul serial Glee din SUA.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Daniela Daniela
    Nu va speriati ! Tinand seama de faptul ca printre regizori se afla si domnul Iura Luncasu, care de fapt nu este regizor ci un actor ratat, noul serial s-a nascut mort !
  • mariusc mariusc
    ia uite cum sar iubitorii de telenovele :))
  • Bogdan Bogdan
    O sa fie prima telenovela la audiente Narcisa asa kum a fost si pn aku. Si noul sezon e f bun. Felicitari intact
  • cactuss cactuss
    ai dreptate, kanal d le-a tras-o celor de pe ssosea bucuresti-ploiesti. deci kanal d vs. antena 1 1=0
  • sibiu sibiu
    cred ca noul serial de la Pro va fi cu mult peste Narcisa celor de la Antena
  • eu eu
    sa stii ca noul sezon din narcisa e varza, a avut o audienta f slaba inca de la inceputul noului sezon, in seara premierei a fost intrecut si de serialul de pe kanal d.ar trebui sa va informati si apoi sa mai comentati cate ceva.
  • xerox xerox
    O sa fie un esec total... Se patre ca le-a cam tras-o Felix cu narcisa salbatica si le-a luat toata audienta.
  • andy andy
    si eu cred ca va fi un esec
  • geo geo
    Pariu cu viața nu va fi ceva original, ci o facatura...am inteles. e criza, bre, si pe la Media Pro, nu v-ati prins...sau poate unele "telenovele" - a se vedea incercarea de reconstituire istorica cu decoruri si vestimentatie scumpe - nu prea au "prins" la public. si, la o adica, poate telenovelele de import sunt mai ieftine si mai vizionate decit imitatiile marca Media Pro...
  • eu eu
    prevad ca nu o sa ai dreptate , imi pare rau pt tn
  • aquila aquila
    prevad un esec ...
  • udi alan udi alan
    probabil o reeditare la PRIMUL PAS si a "succesului fulminant" al acestuia!

Trimite un comentariu

sus