Skip to main content

Disponibilizări la B1 TV. Adrian Bucur şi Radu Herjeu ies de pe ştiri

 

Postul B1 TV trece printr-o serie de restructurări. Aproximativ 25 de angajaţi vor fi disponibilizaţi.

Publicitate

În schema nouă de organizare, Adrian Bucur (foto) nu va mai prezenta ştiri la postul condus de Sorin Oancea. Iese de pe post şi Radu Herjeu. Carla Giaca (care prezenta Ediţia de prânz), primeşte o altă emisiune, săptămânală.

Cum motivează restructurările Sorin Oancea, în continuare:

Sorin Oancea, pentru paginademedia.ro:

“Sunt două motive principale. Este vorba odată de reducerea costurilor. Pe de altă parte, postul B1 TV a trecut printr-o schimbare de profil, de la un post generalist la unul de ştiri, care funcţionează cu o structură diferită de personal.”

În noua schemă, Adrian Bucur, care prezenta ştirile pe intervalul de după-amiază, nu se mai regăseşte în echipa de prezentatori.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Adrian Bucur discută cu conducerea postului alte proiecte.

Carla Giaca, prezentatoare a Ediţiei de prânz (de luni până joi), va primi o emisiune săptămânală, pe teme medicale. Radu Herjeu (prezentatorul ştirilor de weekend de dimineaţă), va pleca de la B1 TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina alina
    Sincer, ce-aveti toti cu Bucur? N-o fi el destul de suparat ca a ramas fara job si fara un salariu maricel pentru care nu muncea exagerat? L-au dat afara, a plecat, plimba catelul sau ce o plimba. Dar vorbiti de chestii profesionale nu de barfe sau discutii...El a fost dat afara pentru greseli profesionale nu pentru barfe sau discutii...
  • zexe zexe
    De-a lungul timpului am trecut prin mai multe televiziuni si am avut sansa sa lucrez la B1 inca de la inceputurile sale. Mi-au ramas multi prieteni acolo, ca peste tot pe unde am lucrat, dar teroarea despre care vorbesc acestia ca s-a instaurat in B1 este demna de un studiu patologic. Se dau in gat unii pe altii, se mananca intre ei, iar din ce citesc pe aceasta pagina observ ca este perfect adevarat. Am trecut pe acolo sa ii mai vad, sa mai vorbesc cu ei. Am avut surpriza sa fiu rugat sa vorbesc in soapta si, daca se poate, sa plec cat mai repede ca sa nu le creez probleme. E trist sa traiesti asa ceva. Foarte trist.
  • RM RM
    ...sau esti chiar machioza de nu stiai ca invitatii erau chemati aproape integral de ea
  • RM RM
    Nebunule... se vede ca esti habarnist, rau intentionat si scoti fapte din context (stiu cum a fost si faza cu sora). Lucrez ca operator iar Carla ne spusese cu o zi inainte ca urmeaza sa vina Vadim. Ce l-a intrebat ea pe producator se numeste confirmare, tata. Daca genul asta de "telefon fara fir" comentati voi pe acolo, inseamna ca ne ducem dracului...
  • Ion Nebunu de la B1 Ion Nebunu de la B1
    Carla Giaca il avea invitat la emisiunea ei de la ora 14,pe C.V.Tudor acum cateva zile.Pentru conformitate, sora tribunului, care face si pe ofiterul de presa, se prezinta inainte de emisiune cu o ora si dupa lungi cautari, intra prin intermediul unei machioze in legatura cu distinsa domnisoara prezentatoare,pentru a o intreba daca invitatia a ramas valabila.Carla Giaca[dupa ce-l suna pe producator ca sa afle daca asa este]ii comunica sec doamnei,ca Da si sa vina cu 15 minute mai devreme daca trebuie aranjat.
    BREF:Cum este sa fii prezentator si sa nu stii cu cine vei dezbate o ora de emisiune????Asa a ajuns tribunul la emisiunea Carlei Giaca bun, zdravan si nevatamat.
  • simona simona
    la b1 e nevoie de oameni care vor sa munceasca, cred ca si harangus a facut un comentariu, o recunosc dupa ironie, cred ca ii pare rau ca a plecat de la noi.....
  • george george
    daca e sa vorbim despre cine birfeste cel mai mult atunci madalina puscalau merita steaua infamiei. un om care doreste literalmente raul altui om e o nulitate absoluta. stiu ce spun si am dovezi
  • biancorossi biancorossi
    off-topic: dar pe sceleratul ala de radu banciu de ce il mai tin? omu' e complet nebun, contesta, injura, jigneste pe toata lumea, vii sau morti; se crede miezu' din fanta... penibil!
  • Classic in viata Classic in viata
    La ora 15,38 ieri te chema Ronnie.Postezi acelasi comentariu de kko si astazi sub pseudonimul Andy.Ce faci, esti sanatos sau esti de la B1?
  • argus2011 argus2011
    Mass media: cariera de jurnalist a lui Radu Herjeu s-a incheiat de mult...De la mijlocul anilor 2000, e doar o fata blazata, a carei monotonie reuseste sa o transmita si telespectatorului. Nu de alta, dar, el chiar nu discuta cu cei din redactie.
    Nu de alta, dar, te pomenesti ca nu sunt la nivelul lui!;)
  • andy andy
    B1 tv se va duce de rapa din cauza unor "profesionisti" de mare clasa in frunte cu "doamna" Aura Titiriga. Se zvoneste ca Adi Bucur s-a certat in urma cu ceva timp cu eminenta din Caracal iar acum e dat afara. Razbunarea era arma cuiva parca dar nu mai stiu a cui..Principiul Titiriga in materie de stiri e simplu. Pune-i la munca pe fraieri pana la epuizare,bate-ti joc de ei, umileste-i si zbiara cat de tine gura, pentru ca, nu-i asa, cine urla mai tare are mereu dreptate. Si o intrebare pt Oancea..Spui ca vrei sa faci dintr-un post generalist unul de stiri. Pai atunci, tu te apuci sa dai afara oameni fix din redactia de stiri, care era oricum sub necesar? Foarte inteligenta decizie...Bravos!
  • gigione gigione
    @mihaela: "m-ai" pune un pic mina pe cartea de gramatica!
  • Classic in viata Classic in viata
    Adrian Bucur, asta este stilul tau.Pe tot parcursul sederii tale in B1 la barfe ai fost cel mai bun.Ne-ai barfit pe toti sub toate formele si pe toate partile.Recunoaste ca nu ai ce cauta intr-o societate normala si mai ai o sansa de revenire.Esti in continuare pornit pe colegii tai, buni sau rai nici nu conteaza, dar ai ramas blocat si nu este bine.Nici unul dintre noi colegii nu am ramas netrecuti prin gura ta.Cat credeai ca o sa-ti mearga?Ce mai doresti acum, intelegere sau iertare?
  • Mass media Mass media
    @media pe pagina
    Banuiesc ca te-ai nascut ieri. Faptul ca habar n-ai cine e si ce-a facut Herjeu in televiziune si radio nu te scuza ca te bagi singur in seama. Cauta-i si tu un cv, ceva, si o sa afli cam cate sute de emisiuni a realizat si moderat la Antena 1, pe vremea cand aceea era televiziune de-adevaratelea. Cate carti a scris, cate cursuri a predat la facultate, cate actiuni culturale a organizat in afara muncii de televiziune. Si, abia dupa ce-ti faci temele, ridica mana ca sa te mai scoata cineva la tabla.
  • Dork Vader Dork Vader
    Puşcalău nu e pomenită în articol dar apare în comentarii. Iată un supliment: fătuca din Oneşti nu e la prima escapadă în B1. A mai lucrat în această staţie înainte să câştige Băsescu alegerile din 2004. Era, pe-atunci, onorabilă ca rating, marketshare şi brand. Staţia, nu Puşcalău. Puşcalău n-a fost niciodată onorabilă. În B1-ul de atunci fătuca a ajuns pe spinarea lui Dragoş Marin, Dumnezeu să-l ierte. Venit din ProTV, producător general în B1, om de de o calitate profesională ireproşabilă dar cu slăbiciuni faţă de anumite, să le zicem, fiinţe. Jurnalistic vorbind, la momentul intrării în B1 madame Puşcalău făcea tot atâtea parale cât portarul. Au incercat s-o facă reporter iar rezultatul a constat în texte infantile şi subiecte reşapate. Apoi au pus-o să citească prompterul în live-uri din studio la camera cu chroma-key (încă se folosea pe atunci). Ulterior, prompterul a devenit viaţa ei:-) Şi înţeleg că nu e singurul dacă şi-a găsit şi Oancea loc pe-acolo. La mai mare!

Trimite un comentariu

sus