Skip to main content

Joey din Friends, într-un nou serial pe HBO

 

Episoade este titlul noului serial care se va difuza în premieră la HBO, din 17 septembrie, sâmbăta, de la ora 20.00.

Publicitate

Este un serial de comedie în în şapte părţi, în care actorul Matt LeBlanc (interpretul lui Joey din sitcomul Friends, tradus la noi Prietenii tăi), se joacă pe sine însuşi.

Detalii, în continuare.

Episoade este un serial de comedie ce spune povestea unui cuplu de britanici, Sean şi Beverly Lincoln, care au produs un serial de mare succes, Lyman's Boys. La o gală de premiere ce are loc în Londra, cei doi sunt vrăjiţi de un puternic şi carismatic producător american, care îi convinge să se mute în Los Angeles şi să-şi refacă serialul pentru publicul american – din păcate, cu rezultate dezastruoase.

Lucrurile o iau razna încă de la prima întâlnire de studio. Ca şi cum nu era destul, şeful studioului decide să-l înlocuiască pe protagonist cu Matt LeBlanc!

Alături de el mai apar Tamsin Greig (Tamara Drewe, Green Wing, Love Soup), Stephen Mangan (Free Agents, Never Better, Green Wing), Kathleen Rose Perkins (Without A Trace, Tell Me You Love Me), Mircea Monroe (Scrubs, Without A Trace), Daisy Haggard (Psychoville,Sense and Sensibility) şi Richard Griffiths (The History Boys, Withnail and I).

Episoade este produs de David Crane, Jeffrey Klarik şi Jimmy Mulville şi regizat de James Griffiths.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • steven steven
    Astept serialul cu nerabdare.Mi-a placut si serialul ”Joey”.
  • paul paul
    Am vazut serialul. E interesant!

Trimite un comentariu

sus