Skip to main content

Redactorul şef Libertatea.ro pleacă. Preia atribuţiile Anamaria Lembrău, exRealitatea TV

 

Andreea Georgescu, redactor-şef Libertatea.ro, părăseşte compania Ringier România, unde lucrează de peste 3 ani. Funcţia acesteia va fi preluată de Anamaria Lembrău, care până acum ocupa poziţia de Redactor şef adjunct digital.

Publicitate

Lembrău a lucrat în grupul Realitatea din 2004 până în februarie 2011, când a venit la Ringier pe poziţia de consultant.

Detalii, în continuare.

  • Până în acest moment, Andreea Georgescu ocupa funcţia de Newsdesk Manager în cadrul Libertatea online, raportând către redactorul şef adjunct, Anamaria Lembrău. Ea va părăsi compania începând cu 1 octombrie.
  • Anamaria Lembrău are 17 ani de experienţă în presă şi a lucrat în grupul Realitatea-Caţavencu între 2004 şi 2011. A ocupat pe rând funcţiile de Editor şef, Director de ştiri şi Newsdesk Manager la Realitatea TV. Lucrează la Ringier România din februarie 2011, iar din iunie 2011 s-a ocupat de zona digitală a Libertăţii.
Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Bilete avion ieftine Bilete avion ieftine
    Bine v-am gasit, oameni buni! Putine sunt siturile de calitate si cu informatii reale si ma bucur sincer ca l-am gasit pe al vostru.Chiar daca a fost o intamplare, consider ca situl vostru m-a ajutat si va sfatuiesc sa continuati. Multa bafta!
  • Radu Restivan Radu Restivan
    Hai ca plecam si pe la doua; cand am prins ninsoarea aia groaznica si mergeam in spatele plugului prin Tei.. :)) lovely times.
  • unu care se baga-n seama unu care se baga-n seama
    Ne expunem parerile ca sa... o convingem pe Andreea ca sa nu plece, ii laudam pe Toca&Vicentiu, exersam scrisul la tastatura. Hai ca devine deja telenovela.
    Dar, fie vorba intre noi...
    1.Andreea nu a lucrat la libertatea.ro pentru ca sa fie placuta. Daca se voia placuta se angaja asistenta la tv. Prin urmare, a venit fortat sau nu acolo si si-a facut treaba, chiar daca a continuat pe temelia altora, fara a calca insa pe cadavre ca nu e chiar atat de importanta si nu are putere sa taie si sa spanzure.
    2. Ana Nita si printul par a fi o entitate diferita, dintr-o alta galaxie, nu tot Libertatea. E acelasi brand,nu va mai injunghiati atat intre voi, dar una-i tipar si alta e platforma online. Sa-si faca fiecare treaba pentru publicul lui.
    3. Chiotea - simpatic nume ti-ai ales, oricine ai fi - nu si-ar fi dat singur in cap. Fetele dragute, majoritatea, de el au fost aduse la site. Si cu experienta de pe la alte publicatii, in multe cazuri. Si vreo cateva bunaciuni... dar atat au renuntat sau au fost date afara la restructurari. Asa ca tatele fac bine la pagina 5, dar nu sunt suficiente pentru a surpavietui in redactie.
    4. Fatuca asta noua, Anamaria, o fi buna sau nu, rmane de vazut. E mare responsabilitatea sa preiei un site din top fara a avea experienta pe online. O fi echipa in spatele ei, dar capul conduce, sau nu e asa?
    5. Da, e cam ciorba la site, daca vreau sa citesc despre raziile din Berceni, festivalul Enescu sau neica nimeni din handbal intru fie pe vreo agentie de presa, un site generalist sau pe gsp (bine, bine si prosport).Ori va asumati tabloidul cu gustul lui de scandal (pastrand ici colo cate o limita), ori deveniti agentie de presa.
  • Privitor Privitor
    Interesant...
  • Insider Insider
    Lumea ar fi curioasa sa vada cine sunt in realitate oamenii care au scris comentarii pe aici. La cum am vazut in ultimele zile treaba prin redactie, banuiesc ca sunt cea demisa, cea nou-numita, cativa de la print Libertatea, probabil impinsi de Ana, si vreo doi-trei muncitori de la site. Plus vreo cativa din companie, care tin cu una dintre tabere.
  • placintacumere placintacumere
    x
  • Dragos al 2-lea Dragos al 2-lea
    Nimic nu se pierde, totul se transforma. Va certati aiurea. Treaba merge inainte, viata e scurta
  • Cornel Cornel
    im portant e ca ramane tot un angajat al USL
  • O fata frumoasa de la site O fata frumoasa de la site
    Nu pot sa inteleg ce rautati se arunca pe aici. De aia echipa asta e aproape neschimbata de 3 ani, ca am fost angajate pe frumusete. Sigur! De asta am stat doi ani de zile pana noaptea la 1, de frumusete. Cei din print au scos mereu barfe pe seams nosstra, poate din invidie. Probabil ca ei, plecand la 6 acasa, nu aveau cum sa vada cine sta pana noaptea la birou, de aia spun despre anumite persoane ca nu maai dadeau pe la birou.
  • Dorin Quotzea Dorin Quotzea
    Hai ca mi-am auzit numele, asa ca m-am intors. Nu inteleg cum sa ai timp sa scrii atatea tampenii precum a scris acest Dragos. Sau cum sa-ti zic? Ana, Irinel, Ana-Maria, Camelia, Saiu, Lohan, Burcioiu, Stan? A, sau seful de la vedete, Coltuc, zis si "Sa vad ce e diseara la Capatos"? Georgeasca nu e, ca am prins-o mai sus, si acum a tacut, s-a dus sa aplice la fortele de munca.
    Asadar, pe scurt, ca nu ma intind cu voi, leilor, ma grabesc ca am emisiune la gsptv:

    - Ana Nita si Irinel au facut proiectul de la sait precum e adevarat ca eu nu mai vorbesc cu Borcea. Fetele, de treaba altfel, desi m-au lucrat pe mine, au facut multe proiecte la viata lor, inclusiv proiectul "Cum sa furam de la concurenta", "Cum sa lichidam un ziar", "Cum sa angajam numai lingai" sau "Cum sa-l pisam pe Chiotea", dar nu si ala cu saitul.
    - Eu nu m-am retras niciodata in umbra, pentru simplul motiv ca nu am fost niciodata in prim-plan. Habar n-a avut nimeni ce se intampla cu si la sait, in afara de Toca si Mihaiu, pe care intr-adevar eu i-am adus. Erau atat de nebuni incat nu au aratat saitul nimanui pana n-a fost gata. Nici Lucica Romashcanu nu l-a vazut. Cand au aparut rezultatele, au venit toti sa spuna ca au si ei o parte din merit. Pana atunci, nu-i baga nimeni in seama
    - Cand am plecat eu la Adevarul, le-am facut o oferta in scris lui Toca si echipei lui. Le-am oferit cu intre 10 si 30 la suta mai mult. Corneteanu i-a dus si le-a facut turul companiei, le-a aratat planurile si le-a zis ca-i asteapta de a doua zi. Eram eu in birou, cu Corneteanu si cu Toca. Parca si Adrian Halpert. Adevarul i-a vrut pe toti de la sait la pachet, iar adevarul e ca Toca mi-a zis ca e tentat sa vina, dar ca se mai gandeste. Dupa vreo doua zile, mi-a spus ca-i pare rau, dar prefera sa ramana. Dupa doi ani, mi-a zis ca a negociat salarii mai bune pentru echipa si pentru el si a facut ce trebuia sa faca pentru el si pentru echipa de la sait. Bravo lui, ce era prost?
    - Nu s-a incercat nici o relansare. De ce sa relanseze? Saitul a fost bine mersi mereu printre primele, cu rezultate care au starnit zazanie in redactie. Oriucm nu erau bani de asa ceva, Ringier avea mari probleme financiare.
    - E adevarata faza cu fetele dragute, vuia redactia, e adevarata si cu combinatiile Anei, toata lumea stie ca Ana vroia sa-si impuna textele ei la sait
    - Dupa ce a plecat Toca, Ana i-a executat toata echipa. Au mai fost dati afara 3 oameni valorosi, iar Ana a angajat in locul lor niste rebuturi din redactie, care nu stiu sa scrie corect.
    - Saitul merge si acum din inertie. Fata asta, Georgeasca, n-are ea vreo vina saraca, afara de faptul ca-si scrie dedicatii pe bloguri. Ea a picat la mijloc. Cineva trebuia sa ia postul ala, s-a nimerit ea. Lembrau, nici atat. Ele nu conteaza. Ana conteaza. A, si Mihnea :)
    - Toca s-a dus la concurenta in secunda doi si e bine mersi. Ana e si ea bine mersi. Toata lumea fericita, cred ca le e dor unul de altul. Asta-i toata povestea.
    - Problema nu e la site, ci la ziar, care n-are rezultatele site-ului.
    Va pupa leul! :)

    Georgeasco, 12 like-uri la comentariul meu sugereaza ca tu erai in comentariul de mai sus!
  • touretul touretul
    Hm! Interesant cum tot felul de pirande sunt redactori șefi la ziarele astea de uz extern. Asta probabil pentru că sunt atât de sensibile și delicate.
  • mia mia
    Sa ii zicem ca Mihnea i-as dat aripi :) Situatia nu a semanat deloc cu a lui Toca.

    Toca nu a plecat din cauza incompetentei :)
  • mia mia
    Esteban,

    stii ceva...dar nu stii tot. Cred ca in Ringier sunt oameni care sunt muuuult mai slab pregatiti decat pilele lui Mihnea. Daca o luam din prisma pilelor, jumatate din orice companie romaneasca e incapabila.

    Revenind, Mihnea e departe de a fi vreo minune de sef. Despre el poti sa spui orice mai putin ca e prost.

    btw, Haralambie Vasiliu, daca exista, nu are nici o legatura cu Ringier.
  • Esteban Esteban
    De ce sa munceasca? Ce, Haralambie VASILIU munceste acolo. Are vreun aport? E de ajuns sa fii pila sau ruda lui Mihnea.
  • Esteban Esteban
    Mai, pana la urma, Georgeasca asta a fost zburata sau pleaca de buna voie? A fost fortata sa plece, cum i-au facut si lui Toca in iarna?
    @ Dragos: se vede ca vrei sa pupi si tu pe cineva, dar nu prea se intelege pe cine. Cred ca e ana nita. Tu, daca ai conduce un sait de genu si ar veni un sef mai mare si ti-ar cere sa bagi toate mizeriile din combinatiile lui, ce ai face? Sau, ce ai face ca si cititor, cand ai vedea numai comunicate de presa si reclame pe site? Ar fi interesant? Lumea vrea scandal si pornaciuni pe tabloide, asa ca... nu mai pupa atata in posterior.
    Merite au avut toti, ana nita poate cele mai mici.

Trimite un comentariu

sus