Skip to main content

Şedinţă ca de Oscar la Realitatea TV. Sebastian Ghiţă, către ziarişti: “Nu vreau să fac o altă televiziune paralelă”

 

Spectacol ca la Oscar vineri seară, la Realitatea TV, cu festivitate de premiere pentru ziarişti, cu aplaude şi plicuri pentru angajaţi.

Publicitate

Angajaţii Realitatea au fost uimiţi de “show-ul” din post, care a avut loc în jurul orei 18.00, cu toată lumea din televiziune ca spectatori şi cu Eugen Chelemen amfitrion. Sebastian Ghiţă a vorbit în final.

Ce premii s-au dat, ce s-a spus şi ce le-a spus Sebastian Ghiţă angajaţilor legat de trecerea pe altă firmă, în continuare:

  • Convocarea pentru şedinţă a fost făcută ieri (joi, 29 septembrie). Prezenţa obligatorie pentru toată lumea, de la operatori şi editori de montaj, la redactori, producători şi prezentatori. Totul într-o atmosferă festivă, cu videowall în spate, cu microfoane şi staţia de amplificare pornită şi cu aplauze din partea "publicului".
  • Ziariştii au fost lăudaţi pentru performanţele de audienţă şi au fost anunţaţi că, în fiecare lună, vor fi premiate cele mai bune performanţe. Eugen Chelemen a anunţat corecţii de salarii “în plus”, dar nu pentru toată lumea.

Au primit premii şi plicuri (cu nominalizări şi filme pe videowall), printre alţii:

  • Producătoarea Jurnalului de la ora 23.00
  • Mirela Voicu
  • Elena Ungureanu (cea care a filmat cazul trenului reparat cu o creangă)
  • Lidia Mitchievici (pentru interviul cu Nicu Ceauşescu)
  • Operatorul de elicopter (care a filmat şi nunta lui Borcea)
  • Editorul de montaj care a realizat un material despre Iulia Haşdeu

Cătălin Popa a primit ultimul premiu, al publicului, “Dacă te prind pe stradă, te bat”, o aluzie la conflictul cu Gabriel Bugnar. A primit o pereche de mănuşi de box.

Sebastian Ghiţă, explicaţii pentru ziarişti

Show-ul de vineri seară a fost închis de Sebastian Ghiţă. Managerul Sebastian Ghiţă a dat câteva explicaţii în legătură cu transferul unor oameni pe o nouă firmă, RTV Satellite Net.

Nu am de gând să fac o televiziune paralelă cu Realitatea TV”, a spus Sebastian Ghiţă.

Ghiţă a spus că pe noua firmă au fost trecuţi 95% dintre angajaţi, din raţiuni de plată a salariilor. Cei 5% care nu au semnat cu RTV sunt cei “ale căror performanţe nu le-a apreciat.”

În ultima perioadă, o parte dintre angajaţii Realitatea TV au fost trecuţi pe o firmă nouă, a lui Sebastian Ghiţă, ceea ce a alimentat informaţiile legate de înfiinţarea unui nou post TV.

Gabriel Bugnar, unul dintre producătorii Realitatea TV, declara zilele trecute pentru paginademedia.ro că a fost informat că se lucrează la o nouă organigramă pentru un post TV şi că “Sebastian Ghiţă încearcă să fure Realitatea TV.”

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • (PR)OTV (PR)OTV
    Cornelus, mirosi a propaganda de Modrogan din spatiu. Nu e bine asa, gresesti! :D
  • touretul touretul
    Criticarea lui Basescu e un mod facil de a face jurnalism cu resurse limitate. Zice marinarul o nerozie și se strâng 10 arici și 12 politruci în studio și încep cu: ce părere aveți? Dacă Ghiță n-ar fi dat afara jurnaliști cu experiență, Oana Stancu ar fi făcut acum la Realitatea materiale despre contractele pe ochi frumoși din energie, sau Carmen Avram ar fi făcut la Realitate o anchetă despre mafia grâului. Dar Realitatea e un post deținut de escroci, de la Vântu, până la acest porumbel numit Ghiță.
  • Sorin Sorin
    Iata totusi ca, pentru jurnalul de la ora 23, premiata este producatoarea, nu vedeta (Adriana Nedelea)!... P. S. L-au depasit pe Badea?!
  • sandra sandra
    domnu' ghita stie foarte bine ce trebuie sa faca iar daca-i iese,vinovat nu e nimeni altcinecva decat vantu. a lasat niste nepriceputi la carma care credeau ca mai iau niste bani de la unu' si in continuare vor face tot ce vor ei. departe gandul sa-i iau apararea. din contra detest modul in care a pus realitatea in conflictul dintre el si basescu.e un razboi pe care n-o sa-l castige nimeni. ghita inca nu stie cum e sa scoti 20-30 de milioane de euro pe an si sa vezi ca nu intra nimic in loc din bizu' ala iar vantu' habar nu are ca fara oameni nu mai ai decat un brand si o gramada de fiare.in felul asta sunt dezbinati jurnalictii si deci vor fi mai usor de manipulat si condus. presa romaneasca e in coma iar in cumpana lui 2012 se trezeste sau moare.
  • zu zu
    Bineinteles ca tot aia cu bani multi primesc premii. Restul raman in continuare muritori de foame si chinuiti.
    Operatorul n-are nume? Editorul de montaj este anonim? Ca de obicei numai vedetele conteaza.
    Oameni buni, fara noi, cei din spate, nimeni nu ar putea fi vedeta! Pe noi cine mama dracului ne premiaza? Moartea? Se lauda ei intre ei!
  • Marian Marian
    Te inteleg. esti frustrat. Sunt multi ca tine, nu le mai merge treaba, furtul,sau afacerea. Si atunci o dai filozofic in vorbe aruncate pentru plasticitatea propozitiei. Sunt sigur ca esti nul in relatiile umane, esti mai mult singur, te-ai suit pe un piedestat si de acolo dai lectii si judecati de valoare prostilor care te asculta sau privesc.
    Get real man, ceea ce am spus despre Realitatea e purul adevar si chiar si tu il aplauzi in sinea ta egocentrista.
    Fa oo plimbare in parc, cu un ziar gen EVZ sub brat. Ingana incet tricolorul. Daca la versul "Si un nume de Traian" iti cade ziarul jos, mai ai o sansa de a reveni la normalitate. Daca nu se intampla asta, esti de Balaceanca.
    Capisci?
    Sper ca da, caci nu-ti mai raspund. Ca tine sunt multi, la fiecare colt de strada. Stau cu mana intinsa...
  • gake gake
    Acum, Marian, scoate "creonu' chimic", da-l pe limbă si ia notite ca politruc ce esti.
    Ti-am aratat pe scurt cum se ataca folosind cuvintele celui cu care te incontrezi.
    Atentie insa, pentru nivelul tau chestia asta te poate duce la rezultate nedorite pentru ca "flow with water" te poate duce fix la canal.
    Trebuie sa exersezi in oglinda mai inainte.
  • gake gake
    Marian, esti exceptia ce confirma regula.
    Esti, prin abordare si stil, prototipul politrucului aflat la putere care face opozitie... propriei puteri atacand furibund fara discernamant si propriile radacini.
    Pe deasupra, jignesti in mod nerusinat un procent important din electoratul pe care ai dori sa il subsumezi cauzei tale politice.
    Mantia gandirii tale politice ascunde un falus flasc, captiv, sarac, asistat in mod retrograd de o miscare politica ce te-a centrifugat de mult.
  • cornel cornel
    exact, aia nu critica cum cred unii ci injura, dezinformeaza, mint, denatureaza, etc
  • cornel cornel
    si am zis eu ca n-a fost asa?
    tu imi reprosezi lucruri pe care nu le-am spus...
  • cornel cornel
    tu confunzi critica cu injuraturile.
    eu inteleg critica dar Realitatea TV nu critica, ei fac propaganda. Cand ii spui unuia "esti prost" nu inseamna ca-l critici, critica inseamna sa-i spui "nu e bine asa, ai gresit"
  • Marian Marian
    Realitatea Tv e pe faras, toti o vedem, toti o simtim. Cand ajung la canalul Realitatii TV nu pot sta mai mult de 3 minute. Totul e infasurat intr-o mantie de grotesc, de kitch si lipsa totala de profesionalism. Probabil ca se mai uita la acest post, ca si Antena3 dealtfel,doar un public captiv, sarac, fara educatie, asistat, din electoratul retrograd al USL.
    La revedere Realitatea TV! Avem nevoie de o alta realitate, cea adevarata!!!
  • Ioana Ioana
    Poate il intreaba dl Obae si pe dl Elan Schwartzenberg cate ceva, ca de pilda: ce mai muta in noul sediu, aceasta televiziune cu 95% contracte pe o firma de la Ploiesti? Si ce mai detine de fapt din trustul Realitatea. Nu de alta, dar e complet invizibil si foarte tacut.
  • Sorin Sorin
    La Realitatea?!... Nu mai e de mult asa. Probabil vorbesti de A3!
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Nu faptul ca e Basescu criticat cred ca deranjeaza ci modelul isteric-obsesiv-tendentios care decredibilizeaza orice informatie.

Trimite un comentariu

sus